As-Salam.
Sekali lagi saya perkenalkan dua lagi blog baru. Mereka juga seperti saya (satu ketika dahulu) mencari tapak untuk dikenali dalam dunia blog. Meh singgah dan terjah blog mereka ini.

Cik Nisa Itu Saya

Sedikit info mengenai blog ini dan diri blogger: KLIK SINI.



Bable Bable Bla-Bla-Blup-Blup

Sedikit info blog ini dan diri blogger: KLIK SINI.

9 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. wah...mereka tersenarai...tahniah untuk mereka....

    p/s : terima kasih kepada BK kerana sudi singgah ke blog Kancil...

    ReplyDelete
  2. Suka..suka...sebab yang kedua tu kawan baik saya.... yeyyy

    ReplyDelete
  3. Terima kasih En Hasrul Hassan kerana sudi memperkenalkan blog saya kali ini...terima kasih yang tak terhingga...

    Pada kawan-kawan lain insyaallah lepas ni mesti En Hasrul Hassan promo blog korang. Jadi tunggu ok....

    ReplyDelete
  4. @Rahmah Ram Ram Sabar itu akan berbaloi juga akhirnya kan ..

    ReplyDelete
  5. En. Hasrul Hassan : Saya setuju....

    Terima kasih sekali lagi...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/09/terima-kasih-hasrul-hassan-aka-bangku.html

    ReplyDelete
  6. dan..terima kasih jugak dari saya.. >__<

    ReplyDelete
  7. lama rasanya tak terjah ke blog2 baru. insyaallah ada masa nnt blh la pergi. buat masa ni busy sikit...hehehe..

    to semua bloggers baru, selamat datang ke dunia blogging...

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Ketahui Rahsia Menjadi PEMILIK PRODUK JENAMA SENDIRI. Panduan Lengkap. Guna Kod "40DISKAUN" utk potongan 40%!KLIK SINI

Rahsia FB Post Viral 20 Ribu Share Dalam 5 hari! Ketahui Caranya Dengan Klik DI SINI

Advertisement