As-Salam.
Berikut diumumkan 10 Blog Top Referrer untuk blog ini (www.hasrulhassan.com) berdasarkan Histats untuk bulan Ogos 2011.

  1. www.benashaari.com
  2. sentuhan-maya.blogspot.com
  3. bicaramakdara.blogspot.com
  4. www.prince91.com
  5. taotauajer.blogspot.com
  6. denaihati.com
  7. lulu-pages.blogspot.com
  8. redmummy.com
  9. yulsahaja.com
  10. depalma-sp.blogspot.com

Terima kasih kepada blog-blog ini yang telah banyak menyumbangkan trafik ke blog www.hasrulhassan.com ini.

Blog-blog ini telah menyumbangkan sebahagian daripada 22,693/40,899 hits dengan hampir 6 ribu merupakan pengunjung baru - pertama kali datang singgah ke blog ini. Jumlah keseluruhan pengunjung daripada blog-blog ini ialah 9,763.


14 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. wow... sentuhan maya ranking lepas encik ben tu.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Uik saya pun ada.. hehe suka3.. blog HH juga penyumpang trafik terbanyak di blog saya.. ribuan terima kasih diucapkan..

    ReplyDelete
  3. wah ...blog saya pun tersenarai...tak sangka pulak...tq abg HH

    ReplyDelete
  4. tahniah...semuanya nama-nama gah dalam dunia blogger.... Syabas!!

    ReplyDelete
  5. perghhhh.....susah skrg nk dpt tarik pembaca...

    ReplyDelete
  6. terima kasih abg Hasrul Hassan..time dlu x menyempat nak berblog..tak sangka link blog dimasukkan di sini sebab antara referrer terbaik..tpi ni zaman dlu la..skang ni dah x mampu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Sebelum Selepas

Bisnes Shopee

Rahsia Bisnes Online di Shopee
Klik Sini

Buat Duit USD dengan Dropship