As-Salam.
Berikut diumumkan 10 Blog Top Referrer untuk blog ini (www.hasrulhassan.com) berdasarkan Histats untuk bulan Ogos 2011.

  1. www.benashaari.com
  2. sentuhan-maya.blogspot.com
  3. bicaramakdara.blogspot.com
  4. www.prince91.com
  5. taotauajer.blogspot.com
  6. denaihati.com
  7. lulu-pages.blogspot.com
  8. redmummy.com
  9. yulsahaja.com
  10. depalma-sp.blogspot.com

Terima kasih kepada blog-blog ini yang telah banyak menyumbangkan trafik ke blog www.hasrulhassan.com ini.

Blog-blog ini telah menyumbangkan sebahagian daripada 22,693/40,899 hits dengan hampir 6 ribu merupakan pengunjung baru - pertama kali datang singgah ke blog ini. Jumlah keseluruhan pengunjung daripada blog-blog ini ialah 9,763.


14 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. wow... sentuhan maya ranking lepas encik ben tu.. huhu..

    BalasPadam
  2. Uik saya pun ada.. hehe suka3.. blog HH juga penyumpang trafik terbanyak di blog saya.. ribuan terima kasih diucapkan..

    BalasPadam
  3. wah ...blog saya pun tersenarai...tak sangka pulak...tq abg HH

    BalasPadam
  4. tahniah...semuanya nama-nama gah dalam dunia blogger.... Syabas!!

    BalasPadam
  5. perghhhh.....susah skrg nk dpt tarik pembaca...

    BalasPadam
  6. terima kasih abg Hasrul Hassan..time dlu x menyempat nak berblog..tak sangka link blog dimasukkan di sini sebab antara referrer terbaik..tpi ni zaman dlu la..skang ni dah x mampu..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement