As-Salam.
Inilah yang dikatakan nikmat kesungguhan dari pembelajaran. Blogger ni dah lama berblog, sejak dari 2009 lagi, dan kini blognya dah dapat Page Rank (PR4) .... hebat tu. Dan banyak penulisan dalam blognya telah mendapat perhatian ramai, dan trafik pun tinggi.

Terbaru, blogger ini dalam blognya mendedahkan bagaimana dia boleh dapat sekaligus 4 cara penjanaan pendapatan dari Nuffnang, yang ni memang cantekla kalau anda baca. Dan sebenarnya, petua dan tips ini pernah saya nyatakan sebelum ini dalam posting-posting lepas.

Kenapa pentingnya kita sebagai blogger yang letak iklan Nuffnang untuk selalu update biodata kita, survey yang ada dalam Nuffnang tu untuk kebaikan kita. Ini bukti kesungguhan.... dan kerana kesungguhan, baru blog kita akan nampak dan timbul di mata pengiklan di Nuffnang.

Ini skrinshot saya ambik dari blog berkenaan:


Nak tahu lebih lagi.... anda boleh je baca di blognya: Blogger PR4 Bongkar Tips Earning Nuffnang

7 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ReplyDelete
  2. sudah baca entri asal. kinda good tips.

    ReplyDelete
  3. thanks sbb sudi kongsikan link tips ni :)

    ReplyDelete
  4. xpernah tahu pon ada earning dari sponsored post....

    http://farhanhanif.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Previous Post Next Post
Panduan Labur Saham