Pendek je kot .... saya nak ucapkan Tahniah kepada blogger cantik manis, antara blog pertama saya kenali semenjak blog ini dikenali sebagai Bangku Kosong - Irine Nadia Marcello.

Kenal? Blogger ni memang perghhh .. uhh cunnnnn oooo .... dan pasangan tunangannya juga hensem dude .... memang nampak sepadan dan serasi. Blogger ni boleh dikatakan terkenal gak la di samping abang dia jugak (ke adik dia ehh). Banyak gak blogger yang jadikan Irene ni sebagai idola mereka. Mana taknya ... tengok header blognya pun dah jatuh hati .. tak gitu?

Agak lewat sebenarnya saya posting entri ini, tetapi bagi hargai follower BK yang bakal nak kawin ni, saya tetap buatkan .... (erkk follower ke?)


Irene Nadia Marcello kini telah menjadi tunangan orang! Majlis yang diadakan pada 12 Jun baru-baru ini. Lebih detail tak dapat nak diberikan sebab itu je yang saya tahu, cuma saya ingin ucapkan sekali lagi - Tahniah kepada keduanya dan harapan saya, cepat2lah kawin yer ... usia muda camni elok kawin (Irene baru berusia 19 tahun!).

Nak tengok gambar pertunangan Irene?



Sumber Foto: Blog SyazBerry dan Blog Cik Mera

12 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. irene tu blogger yg femes jugak. ramai follower.

    BalasPadam
  2. wah..dah tunang?? bestnye..hehe..tahniah irine.. ;)

    BalasPadam
  3. huhu :) tq owner blog yg buat this entry :)
    irine main google2 je tadi kat internet, skali tjumpe this blog :P kebetulan.

    btw tingkiu so much!

    BalasPadam
  4. @Irine Nadia MaRceLLo Thanks sebab sudi dtang dan singgah ... :)

    BalasPadam
  5. wah! congrats!err.. bru tau yg irine uh bru 19years! rpa2nya adk gue la ni .. haha .. pape pun tahniah .. ^^,

    BalasPadam
  6. tahniah irine! slalu jgk tgk2 blog die nig..header tu x menahan...cute sgt orgnye .heee

    BalasPadam
  7. congrats irine...comel sangat.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement