Salam.
Akhirnya blog saya kembali 'gelita'. Rasa tak puas hati sebenarnya .. tapi tak apalah .. biarlah dulu dengan header ni ..... adehh dah berapa banyak kali mau tukar header la ... ishhh ... saja seronok2 di blog sendiri .... nak mintak korang untuk tukarkan? Erkk .... ishh baik buat sendiri .. puas atau tak puas hati sendiri yang komen diri sendiri ... tak babitkan orang lain.
So, inilah header baru blog BANGKU KOSONG. Hitam je kaler .... ada sahabat yang minta letak kaler2 skit kasik meriah .. mula2 tu ada gak rasa nak letak kaler2 ... tapi hmmm nantilah .. tunggu dua tiga bulan lagi, kasik warna warni skit .. boleh? Uhhh tukar lagi ...

Laaa .. kan ke bangku ... kena la tukar ... kasik fabrik menawan, sesekali nak gak tukar2 macam hari raya, tukar langsir baru, kusyen baru, tikar baru, permaidani baru .. bini baru .. opsss .. uhh lupa lak malam ni malam jumaat .. hahahaha... adehhh ... ok ok. Semua nak tukar .. kalau larat buat, tak larat jangan .. nanti lari semua setting ... naya je.

Ok la kot ehh ..hitam camni ... hmmm agak2 esok rasa tetiba tak puas hati ... uhh ...

6 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement


Untung 100% Bisnes Online dengan Onpay - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!

Advertisement