Salam semua,
Aiyukkk .. bahasa apa nih? Terkedu jap saya ... sepatah pun saya tak faham apa yang blogger ni tulis di ruangan komen. Uhh saya pun dengan rela hati carilah translator untuk tahu apa yang dikatakan oleh blogger ini. 

Asal komen yang diberikan:

Näin blogien välityksellä on kiva tusustua muiden maiden kultuuriin, ihmisiin ja luontoon. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun kavereillesi, miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Siksi että saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Oikein hyvää alaknutta 2011 vuotta. Teuvo Vehkalahti Finland

Dan setelah 'dialih-suarakan' menjadi berikut (menggunakan Google Translate):


Blog ini adalah tusustua baik melalui negara-negara lain dan kenangan seumur hidup, manusia dan satwa liar. Datang lihat blog gambar Teuvo dan memberitahu semua teman-teman anda tahu mengapa anda harus mengunjungi Teuvo gambar blog. Oleh kerana itu, untuk mendapatkan bendera negara anda untuk naik lebih tinggi di blog saya. Merry alaknutta tahun 2011. Teuvo Vehkalahti Finland

Rupanya dia seorang jurugambar, ini kali kedua saya didatangi oleh jurugambar asing ke blog ini ... :).

5 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. wow!
    smpai finland yek bangku kosong menjelajah..
    hebat2...tahniah la fofular smpai oversiey!hehe

    BalasPadam
  2. wow..mendapat tempat di mata dunia

    BalasPadam
  3. @bukan photographer hantar je gambar ke National Geographic ... :) mesti boleh punya ...

    BalasPadam
  4. err..ade lagi blog laen dpt komen yang sebijik macam ni

    http://hellowonderwoman.blogspot.com/2011/01/burberry-spring-2009-ready-to-wear.html

    BalasPadam
  5. @bukan photographer haha .... ini memang kes pomot la ni .. ntah ke mana hala .. main terjahhhh jer.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement