Langkau ke kandungan utama

Bloglist Blogger Baru 1437H

Bloglist Blogger Baru 1437H. Alhamdulillah, ramai juga blogger baru yang menyertai segmen yang saya anjurkan. Dan sukacitanya saya ingin menyenaraikan blog-blog yang berjaya terpilih untuk berada di dalam bloglist blogger baru 1437H.

Setakat entri ini ditulis, saya masih belum tetapkan jumlah blog yang akan dimasukkan ke dalam bloglist blogger baru 1437H. Namun, masih banyak ruang dan peluang untuk blogger baru ambil kesempatan atas segmen mudah yang saya anjurkan ini.

Tarikh akhir untuk melengkapkan penyertaan bagi membolehkan blog disenaraikan adalah pada 16 Oktober 2015. Jadi, untuk blogger baru yang berminat untuk menyertai segmen mudah saya ini, anda hanya perlu lihat syarat dan cara-caranya di entri berikut - Segmen Bloglist Blogger Baru 1437H

Senarai Blog Blogger Baru 1437H

Bloglist Blogger Baru 1437H
Berikut adalah senarai blog yang telah menyertai segmen ini dan berjaya berada di dalam bloglist blogger baru 1437H.
  1. http://www.kisahsidairy.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  2. http://www.anajingga.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  3. http://www.nurfuzie.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  4. http://cikilamenari.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  5. http://www.efaothman.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  6. http://www.ciksepet.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  7. http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  8. http://www.illazwritter.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  9. http://www.sayidahnapisah.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  10. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  11. http://www.mreena.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  12. http://www.kataubaid.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  13. http://dyabunga.blogspot.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  14. http://www.bosskecik.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  15. http://jombercontest.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  16. http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  17. http://faranina89.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  18. http://perducinta.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  19. http://www.aimisyahirah.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  1. http://kenny977.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  2. http://www.yanieyusuf.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  3. http://www.azhafizah.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  4. http://www.fadzirazak.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  5. http://www.ajuyarashid.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  6. http://yuhaadie.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  7. http://mimirheem.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  8. http://vitamin-cerdik.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html/
  9. http://admin-inamurni-com.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  10. http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  11. http://azlanrumadi.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  12. http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-sempena.html
  1. http://penselduabee.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  2. http://radiosenyap.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  3. http://blabberingdad.blogspot.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  4. http://aq-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  5. http://chintahati81.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  6. http://blogbihah.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1417-h.html
  7. http://www.shuhaidakabdy.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  8. http://adnan-daughter.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  9. http://emalinmohd.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  10. http://blog.afzaiafandi.net/2015/10/15/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h/
  11. http://vithebat.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  1. http://reenamoikitut.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  2. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  3. http://duniazumal.blogspot.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  4. http://ceritaejoy.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  5. http://www.hajarshikin.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  6. http://murnialysa.blogspot.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  7. http://aq-islam.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  8. http://citer-saya-citer-awak-citer-kita.blogspot.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  9. http://madey09.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  10. http://www.arzmoha.com/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
  11. http://schasyahiera.blogspot.my/2015/10/segmen-bloglist-blogger-baru-1437h.html
Untuk rakan peserta segmen, sudi kiranya anda rajinkan diri untuk singgah santai blog-blog lain dalam senarai ini, dan jadilah pengikut (follow) menerusi Google+ dan berikan satu +1 pada blog mereka agar diberikan tempat dalam enjin carian Google.

Senarai di atas akan dikemaskini dari semasa ke semasa, boleh lihat nanti di halaman utama, ruangan Sembang Blogger .. :)



Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…