Langkau ke kandungan utama

Video Pendek Kad Raya Syafiqa (2015)

Video pendek kad raya Syafiqa yang menyentuh rasa dan emosi. Dah tengok? Ia merupakan drama pendek khas untuk Ramadhan dan Aidilfitri 2015. Saya baru je tengok menerusi Youtube. Drama pendek yang diterbitkan oleh TV PTS ini telah berjaya menyentuh rasa dan emosi saya selaku seorang bapa house husband. Ia sebuah karya pendek yang bijak sekali digarap oleh pengarah muda Khairul Azwan menampilkan segala maksud dan penyampaian jelas samada tersurat mahupun tersirat.

Jika anda belum menontonnya, pastikan anda tonton dari awal babak hinggalah ke akhirnya. Ia menampilkan pelakon cilik serba boleh Puteri Balqis yang sekali lagi menjayakan watak penuh emosi dalam video pendek ini. Begitu juga dengan lakonan Dan ya, drama atau video pendek Kad Raya Syafiqa telah menjadi viral di beberapa blog terkenal di Malaysia, malah beberapa page yang berkongsikan video ini telah mendapat pujian dan pelbagai komen yang menyentuh rasa.

Video Pendek Kad Raya Syafiqa (2015)

Video Pendek Kad Raya Syafiqa (2015)

Apakah yang cuba disampaikan menerusi video pendek Kad Raya Syafiqa (2015) ini? Apa yang terkandung dalam kad raya yang ditulis oleh Syafiqa? Mengapa video pendek ini menjadi viral? Mengapa dinamakan Kad Raya Syafiqa? Apa yang cuba disampaikan sempena Ramadhan 2015?

Mari tonton video drama pendek Kad Raya Syafiqa (2015) ini, in Sha Allah, anda akan dapat sesuatu dengan menontonnya.


Pulanglah!


advertisement


Komen Pembaca ...

 1. sangat menyentuh perasaan :(

  BalasPadam
 2. assalamualaikum
  singgah pagi :)
  terharunya

  BalasPadam
 3. Sedihnya..berjurai-jurai air mata..:'(

  BalasPadam
 4. Ya Allah

  Sebaknya :'(

  Air mata tak leh tahan dah nie

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.