Langkau ke kandungan utama

Set Kombo Puasa Shaklee

Set Kombo Puasa Shaklee. Tahukah anda bahawa para pengguna Shaklee sering mendapat manfaat terbaik daripada produk-produk terbaik Shaklee? Ramadhan 2015, Shaklee sekali lagi menawarkan set kombo untuk para pengguna beragama Islam agar terus mendapat manfaat Shaklee yang terbaik.

Set kombo (combo set) puasa Shaklee ini terdiri dari tiga produk khas untuk mereka yang berpuasa iaitu
Energizing Soy Protein (ESP), Meal Shake dan Performance Drink. Ia merangkumi segala keperluan untuk kekal dalam kesihatan terbaik sepanjang bulan puasa.

Set Kombo Puasa Shaklee

Set Kombo Puasa Shaklee
Shaklee menawarkan set kombo (combo) puasa ini dalam 3 kombo berbeza, mengikut kesesuaian para pengguna produk Shaklee, malah untuk mereka yang mungkin mahu memulakan langkah terbaik untuk kesihatan dan kecergasan sepanjang Ramadhan.
  1. Kombo 1 - ESP + Performance Drink + Meal Shakes
  2. Kombo 2 - ESP + Performance Drink
  3. Kombo 3 - Meal Shakes + Performance Drink

Kelebihan Set Kombo Puasa Shaklee

Ok. Mungkin antara anda yang tidak tahu akan kelebihan setiap satu produk yang terkandung di dalam set puasa Shaklee ini, maka saya kongsikan sedikit antara kelebihan-kelebihan yang ada.

Energizing Soy Protein (ESP)

  • Merupakan minuman rendah lemak.
  • Mempunyai rasa yang enak dapat memberikan tenaga pada tubuh.
  • Membantu membekalkan tenaga yang berpanjangan. 
  • Dijadikan pelapik perut dan menahan lapar, tanpa rasa kepedihan perut dan ulu hati.
  • Dijadikan minuman terbaik untuk mereka yang menghidap gastrik.
  • Bagus untuk ibu yang menyusukan anak.
Set Kombo Puasa Shaklee

Performance Drink

  • Minuman untuk tenaga segera dan berkekalan.
  • Halang penghidratan dari tubuh dengan optima.
  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi. 
  • Memelihara tahap gula darah untuk tenaga dan stamina. 
  • Bagus untuk mereka yang aktif dan melakukan kerja-kerja yang banyak tenaga

Meal Shakes

  • Minuman untuk tumbesaran dan mengekalkan kesihatan. 
  • Kaya dengan kalsium.
  • Membantu mengatasi masalah sembelit.

Golongan Sasaran Set Kombo Puasa Shaklee

Ok, siapakah yang patut ambil set kombo (combo) puasa Shaklee ini? Daripada apa yang telah dikongsikan, set ini sesuai untuk golongan-golongan berikut:
  • Ibu hamil yang rasa tak bertenaga sepanjang berpuasa
  • Ibu menyusu yang risaukan susu kering ketika berpuasa
  • Individu yang menghidap gastrik
  • Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa
  • Individu yang melakukan kerja berat
  • Warga emas
  • Individu aktif yang ingin memelihara tahap kesihatan terbaik
Jadi, seandainya anda dikategorikan dalam golongan yang telah dinyatakan di atas, maka set kombo puasa Shaklee ini adalah untuk anda. Jangan biarkan aktiviti seharian yang sering anda lakukan terganggu, tetapi kekalkan ia menerusi set kombo yang tersedia ini.

Jangan Abaikan Kewajipan Berpuasa

Puasa di bulan Ramadhan merupakan kewajipan seorang Muslim. Pastikan set kombo puasa Shaklee ini membantu diri anda yang mungkin hadapi masalah (seperti yang dinyatakan) tetapi pada masa yang sama tidak mahu sesekali meninggalkan kewajipan rukun Islam ini.

Konsultansi Segera

Dapatkan konsultansi segera dan nasihat daripada pengedar Shaklee berikut, agar apa yang anda dapatkan menerusi Shaklee benar-benar memberikan kebaikan kepada anda sepanjang Ramadhan. Jangan sesekali mengambil mudah saranan ini kerana anda perlu pastikan apa yang anda ambil sesuai untuk diri anda, samada sebagai ibu menyusu, individu bermasalah gastrik, orang yang mahu kekal cergas atau mungkin sebagai bantuan untuk anda memulakan langkah mengajar anak-anak untuk berpuasa.

Perlis, Arau
Aminah Hussin – 0175082443 www.ibudoakan.com

Rawang dan Sg Buloh
Shaima – 0179153260 www.mommylotte.com

Bangi dan Kajang
Haridah Sahri – 013-2911762 www.mamaalya.com

Serdang, Bandar Seri Putra dan Putrajaya
Diana – 0133322793 www.kompasibu.com

Klang dan Kuala Selangor
Norazean – 0139415831 www.azeanmusa.com

Kepong dan Kuala Lumpur
Musliha – 0173978739

Ampang, Saujana Impian dan Semenyih
Nadiah – 0133557217 www.nadisihat.com

Labuan, Sabah
Rika – 0134662781 www.fityatun.com

Changlun, Sintok
Sue – 0194548200 www.vitamin2u.net

Shah alam, Puncak alam, Meru, Ijok dan Subang
Mahya – 0196671975 www.mamamahya.net


Semoga bermanfaat kepada semua, dan Salam Ramadhan 1436H.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …