Langkau ke kandungan utama

Income 4 Angka Menerusi Instagram

Income 4 angka menerusi Instagram. Cara buat duit atau jana income menerusi Instagram sudah semakin popular kini. Ia dikatakan antara cara mudah dan pantas untuk buat duit terutama bagi mereka yang ada bisnes online mahupun offline. Malah, ada pengguna Instagram yang telah membuktikan bahawa mereka boleh jana income 4 angka menerusi laman sosial Instagram ini tanpa modal, tanpa niaga!

Baru-baru ini, seorang jejaka bernama Herman Hawa telah mendedahkan bagaimana beliau berjaya mendapat income 4 ehh .. 5 angka sebulan menerusi instagram. Paling menarik dalam pendedahan tersebut, Herman Hawa tidak memerlukan sebarang modal mahupun menjual apa-apa untuk mendapatkan income sebegitu.

Cara Jana Income 4 Angka Menerusi Instagram

Cara jana Income 4 Angka Menerusi Instagram
Uhh macam tak logik. Tapi bukti dah diberikan, dan jika anda baca pendedahan yang diberikan menerusi Rahsia Dominasi Instagram, anda akan terkejut bagaimana jejaka ini telah melakukannya. Saya sendiri pun kagum dan rasa sedikit 'bodoh' kerana tidak menggunakan laman sosial instagram salah satu sumber income walhal pengikut di instagram saya dah dekat sama banyak dengan Shahizey Sam (kononnnn).

Ehemm .. kalau anda ada instagram, leh la add saya di http://www.instagram.com/hasrulhassan; tak pun search je Hasrul Hassan .. mesti jumpa punyalah tu ..

Rahsia Utama Untuk Dapatkan Income 4 Angka Instagram

Rahsia utama jejaka nama Herman Hawa ni boleh dapat income 4-5 angka menerusi instagram ialah sebab apa yang dia peroleh adalah dalam USD. Jadi, faham-fahamlah kalau dah guna matawang asing ni. Bila ditukar kepada RM, memang masyukkk sangatlah.

Tips, kaedah dan cara yang ditunjukkan di dalam Rahsia Dominasi Instagram tu kalau ikutkan tak adalah susah manapun. Ia benda yang memang kita selalu buat (untuk yang ada instagram). Lepas tu, diberikan 8 cara atau rahsia yang membolehkan pemilik akaun instagram buat duit USD ...

Tak mau ke buat duit dari sumber percuma macam instagram ni? Uhhh ... kalau rasa nak tahu, anda boleh dapatkan panduan ini sekarang di pautan ini - http://goo.gl/qCUZ0v

Peluang dan ilmu sedang diberikan kepada anda. Jadi, terserah.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. lepas ni boleh cubaa...syira baru ada ig.. syira_lokman :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah add rasanya .. :) hmm penting nak buat duit di instagram ialah dapatkan banyak follower yang ada ramai follower .. hoho

      Padam
  2. kita pon masih dlm proses untuk kuasai instagram ..

    BalasPadam
  3. maleh mau explore lagi..biar je lah dulu..concentrate target dulu..:D

    BalasPadam
  4. Satu lagi idea mencari duit yang menarik...tapi jgn tamak..buat dulu ape yang patut. Terjah instagram nanti...thanks tuan HH.

    BalasPadam
  5. Selalu saya dengar memang boleh buat duit kat ig.
    Tapi kena dgn caranya la.
    Lagipun ramai remaja bertukar ke ig daripada fb kan.

    BalasPadam
  6. woooo. . 5 angka sebulan, masyuk

    BalasPadam
  7. salam tuan HH. tuan ada join insta-dominasi ni ke? senang x nk buat? mmg btolke dpt cash x smpai 24jam mcm dlm testimoni dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baca ebook percuma yang dberikan tu .. kalau ikut ebook tu, memang nampak semuanya boleh. Lain orang lain kepakaran, lain ilmu, lain caranya.

      Baca dulu ebook percuma yang diberikan.

      Padam
  8. ebook preview tu percuma dan saya dah baca tapi ebook full version kene beli harga rm99. terima kasih tuan HH

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …