09 Februari 2015

Income 4 Angka Menerusi Instagram

Income 4 angka menerusi Instagram. Cara buat duit atau jana income menerusi Instagram sudah semakin popular kini. Ia dikatakan antara cara mudah dan pantas untuk buat duit terutama bagi mereka yang ada bisnes online mahupun offline. Malah, ada pengguna Instagram yang telah membuktikan bahawa mereka boleh jana income 4 angka menerusi laman sosial Instagram ini tanpa modal, tanpa niaga!

Baru-baru ini, seorang jejaka bernama Herman Hawa telah mendedahkan bagaimana beliau berjaya mendapat income 4 ehh .. 5 angka sebulan menerusi instagram. Paling menarik dalam pendedahan tersebut, Herman Hawa tidak memerlukan sebarang modal mahupun menjual apa-apa untuk mendapatkan income sebegitu.

Cara Jana Income 4 Angka Menerusi Instagram

Cara jana Income 4 Angka Menerusi Instagram
Uhh macam tak logik. Tapi bukti dah diberikan, dan jika anda baca pendedahan yang diberikan menerusi Rahsia Dominasi Instagram, anda akan terkejut bagaimana jejaka ini telah melakukannya. Saya sendiri pun kagum dan rasa sedikit 'bodoh' kerana tidak menggunakan laman sosial instagram salah satu sumber income walhal pengikut di instagram saya dah dekat sama banyak dengan Shahizey Sam (kononnnn).

Ehemm .. kalau anda ada instagram, leh la add saya di http://www.instagram.com/hasrulhassan; tak pun search je Hasrul Hassan .. mesti jumpa punyalah tu ..

Rahsia Utama Untuk Dapatkan Income 4 Angka Instagram

Rahsia utama jejaka nama Herman Hawa ni boleh dapat income 4-5 angka menerusi instagram ialah sebab apa yang dia peroleh adalah dalam USD. Jadi, faham-fahamlah kalau dah guna matawang asing ni. Bila ditukar kepada RM, memang masyukkk sangatlah.

Tips, kaedah dan cara yang ditunjukkan di dalam Rahsia Dominasi Instagram tu kalau ikutkan tak adalah susah manapun. Ia benda yang memang kita selalu buat (untuk yang ada instagram). Lepas tu, diberikan 8 cara atau rahsia yang membolehkan pemilik akaun instagram buat duit USD ...

Tak mau ke buat duit dari sumber percuma macam instagram ni? Uhhh ... kalau rasa nak tahu, anda boleh dapatkan panduan ini sekarang di pautan ini - http://goo.gl/qCUZ0v

Peluang dan ilmu sedang diberikan kepada anda. Jadi, terserah.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

14 Komen Income 4 Angka Menerusi Instagram

lepas ni boleh cubaa...syira baru ada ig.. syira_lokman :)

kita pon masih dlm proses untuk kuasai instagram ..

Dah add rasanya .. :) hmm penting nak buat duit di instagram ialah dapatkan banyak follower yang ada ramai follower .. hoho

maleh mau explore lagi..biar je lah dulu..concentrate target dulu..:D

Satu lagi idea mencari duit yang menarik...tapi jgn tamak..buat dulu ape yang patut. Terjah instagram nanti...thanks tuan HH.

Selalu saya dengar memang boleh buat duit kat ig.
Tapi kena dgn caranya la.
Lagipun ramai remaja bertukar ke ig daripada fb kan.

woooo. . 5 angka sebulan, masyuk

salam tuan HH. tuan ada join insta-dominasi ni ke? senang x nk buat? mmg btolke dpt cash x smpai 24jam mcm dlm testimoni dia?

Baca ebook percuma yang dberikan tu .. kalau ikut ebook tu, memang nampak semuanya boleh. Lain orang lain kepakaran, lain ilmu, lain caranya.

Baca dulu ebook percuma yang diberikan.

ebook preview tu percuma dan saya dah baca tapi ebook full version kene beli harga rm99. terima kasih tuan HH


EmoticonEmoticon