Thursday, July 10, 2014

Rahsia Penangan Teknik 7 Naga


Rahsia Penangan Teknik 7 Naga - Hari ini saya nak share tentang salah satu lagi teknik yang amat unik dan istimewa. Ia telah pun membantu banyak blogger maupun usahawan baru berjaya di Internet. Malah semua class dan bengkel sentiasa sold out dan full penuh apabila diadakan sampai tak cukup tempat duduk.

Nak tahu rahsianya ?

Oklah apa yang saya maksudkan adalah rahsia Teknik 7 Naga !

Rahsia Penangan Teknik 7 Naga

Teknik 7 Naga ini diasaskan oleh Fahmy Adam yang juga pakar branding consultant untuk pelbagai agensi, institusi maupun corporate company. Apa yang menariknya tentang NAGA ini ialah dapat membantu kita melonjakkan bisnes lebih baik dengan :

✔ Ketahui rahsia lubuk berjuta database pelanggan yang fresh !
✔ 7 strategi zero-cost marketing !
✔ Lebih jimat tak perlu guna Fb Ads maupun Google Adwords
✔ Lonjakkan jualan berganda dengan kuasa Viral tanpa Kos !

Testimoni Peserta Teknik 7 Naga

Antara testimoni para peserta Teknik 7 Naga

Rahsia Penangan Teknik 7 NagaRahsia Penangan Teknik 7 Naga
Apa yang lebih menyeronokkan bila melihat lebih ramai usahawan Islam kita berjaya dengan Teknik 7 Naga ini tanpa kos dan mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja tak kira jantina. Ia sebenarnya satu anugerah yang amat istimewa untuk kita semua rebut tanpa perlu bersusah payah lagi untuk 'leburkan' duit di channel marketing yang complicated. Teknik 7 Naga ini mudah dipraktiskan tak kira apa jenis bisnes sekalipun.
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
Malah tidak keterlaluan juga ada yang telah berjaya ledakkan sales sehingga lebih RM100,000 hasil dengan penanganTeknik 7 Naga ini. Ianya totally 100% zero-cost marketing !
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
Saya sendiri teruja dengan teknik ini kerana tak lama lagi Fahmy Adam akan mendedahkan rahsia terbaik branding multi-million company bagi para usahawan terutamanya yang baru nak memposisikan jenama mereka secara online dengan gabungan bersama mainstream media tv.
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
InshaALLAH jika tiada aral melintang beliau akan membuka peluang untuk mereka yang sudi berminat nak tahu rahsia-rahsia hebat dengan segera click pada button di bawah ini.Rahsia Penangan Teknik 7 Naga
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

6 komen

Tulis komen
avatar
10 July, 2014 20:58 delete

best ni...... tenkiu abang hasrul for sharing !

Reply
avatar
10 July, 2014 22:50 delete

Fahmy aka Code7 namanya..ehehe..dasyat marketing die skang..:D

Reply
avatar
AUC
13 July, 2014 01:45 delete

oooo ini rupanya geng naga 7 tu... dgr nama pun dah serun :)

Reply
avatar
03 December, 2014 20:16 delete

Teknik yg hebat. Ada groupnya difb

Reply
avatar
09 March, 2015 07:52 delete

Hoo teknik naga 7 gaban, mesti power

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive