Langkau ke kandungan utama

Rahsia Penangan Teknik 7 Naga

Rahsia Penangan Teknik 7 Naga - Hari ini saya nak share tentang salah satu lagi teknik yang amat unik dan istimewa. Ia telah pun membantu banyak blogger maupun usahawan baru berjaya di Internet. Malah semua class dan bengkel sentiasa sold out dan full penuh apabila diadakan sampai tak cukup tempat duduk.

Nak tahu rahsianya ?

Oklah apa yang saya maksudkan adalah rahsia Teknik 7 Naga !

Rahsia Penangan Teknik 7 Naga

Teknik 7 Naga ini diasaskan oleh Fahmy Adam yang juga pakar branding consultant untuk pelbagai agensi, institusi maupun corporate company. Apa yang menariknya tentang NAGA ini ialah dapat membantu kita melonjakkan bisnes lebih baik dengan :

✔ Ketahui rahsia lubuk berjuta database pelanggan yang fresh !
✔ 7 strategi zero-cost marketing !
✔ Lebih jimat tak perlu guna Fb Ads maupun Google Adwords
✔ Lonjakkan jualan berganda dengan kuasa Viral tanpa Kos !

Testimoni Peserta Teknik 7 Naga

Antara testimoni para peserta Teknik 7 Naga

Rahsia Penangan Teknik 7 NagaRahsia Penangan Teknik 7 Naga
Apa yang lebih menyeronokkan bila melihat lebih ramai usahawan Islam kita berjaya dengan Teknik 7 Naga ini tanpa kos dan mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja tak kira jantina. Ia sebenarnya satu anugerah yang amat istimewa untuk kita semua rebut tanpa perlu bersusah payah lagi untuk 'leburkan' duit di channel marketing yang complicated. Teknik 7 Naga ini mudah dipraktiskan tak kira apa jenis bisnes sekalipun.
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
Malah tidak keterlaluan juga ada yang telah berjaya ledakkan sales sehingga lebih RM100,000 hasil dengan penanganTeknik 7 Naga ini. Ianya totally 100% zero-cost marketing !
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
Saya sendiri teruja dengan teknik ini kerana tak lama lagi Fahmy Adam akan mendedahkan rahsia terbaik branding multi-million company bagi para usahawan terutamanya yang baru nak memposisikan jenama mereka secara online dengan gabungan bersama mainstream media tv.
testimoni kejayaan tTeknik 7 Naga
InshaALLAH jika tiada aral melintang beliau akan membuka peluang untuk mereka yang sudi berminat nak tahu rahsia-rahsia hebat dengan segera click pada button di bawah ini.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. best ni...... tenkiu abang hasrul for sharing !

    BalasPadam
  2. Fahmy aka Code7 namanya..ehehe..dasyat marketing die skang..:D

    BalasPadam
  3. oooo ini rupanya geng naga 7 tu... dgr nama pun dah serun :)

    BalasPadam
  4. Teknik yg hebat. Ada groupnya difb

    BalasPadam
  5. Hoo teknik naga 7 gaban, mesti power

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…