WeChat Speed All Star Race Bersama Diana Danielle

Pernah main WeChat Speed tak? Kalau belum, segerakan diri untuk muat turun WeChat Speed ke dalam telefon pintar anda. Ia permainan yang sangat seronok, tambah seronok bila dapat bermain bersama satu team dengan Diana Danielle, salah seorang selebriti cantik cun Malaysia.

Saya baru sahaja muat turun aplikasi permainan telefon pintar WeChat Speed ini ke dalam telefon android. Nampak tak ada masalah untuk muat turun.

WeChat Speed Review anda Free Diamonds

WeChat Speed All Star Race Bersama Diana Danielle

WeChat Speed ada satu taournament. Ia satu siri perlumbaan bersama dengan selebriti tempatan dinamakan All Star Race, dan salah seorang selebriti yang ada dalam WeChat Speed All Star Race ialah Diana Danielle.
WeChat Speed All Star Race
Selebriti lain yang ada disenaraikan ialah Adam C, Andrian Chan, Elfira Loy, Dj JJ serta Yumi Wong.

Setiap selebriti ada team masing-masing, dan anda boleh join mana-mana team All Star Race ini apabila dah bersedia nak berlumba.

Mula-mula saya macam agak terkial-kial juga nak main game ni, tapi serius, ia satu game yang best dan awesome, mudah nak main, dan paling menarik ....visual dia cukup terbaiklah! Walaupun telefon android saya tidaklah begitu berkuasa, tetapi WeChat Speed tak menghampakan. Saya boleh bermain dengan audio visual terbaik.
WeChat Speed All Star Race

WeChat Speed All Star Race

WeChat Speed All Star Race
Baru je main, dah dapat macam-macam benda boleh upgrade dan tambah power. Permainan ini uji cara pengendalian kereta anda dalam WeChat Speed sambil kumpul mata dan pelbagai bonus yang disediakan. Sebelum bermula, ada tutorial yang akan bimbing anda untuk main secara asas. Tapi percayalah, WeChat Speed tak susah mana nak main, yang susah adalah bagaimana nak dapatkan gold coins dan diamond - antara perkara bernilai dalam permainan ini.

Bila ada gold coins yang banyak, bolehlah buat modifikasi pada kereta. Jika ada lagi banyak, boleh beli kereta lain, tapi kena pastikan tamat level tertentulah .. hehehe....

Yang sedikit sukar ialah cara nak dapatkan diamond. Penting supaya kereta lumba milik anda dapat tamat perlumbaan di satu-satu checkpoint dan pergi lebih jauh. Bila dapat lumba dan pergi lebih jauh, bolehlah kumpul lebih banyak mata gold coins dan bonus. Jika diamond sedikit, jadi nak berlumba dengan yang lain agak terbataslah. Jadi, macamana nak dapatkan diamond ni?
WeChat Speed Review anda Free Diamonds

WeChat Speed Diamonds Percuma (Free Diamonds)

  • 5 Diamonds akan dapat apabila kongsi keputusan perlumbaan di moment WeChat setiap hari!
  • Diamonds percuma boleh dapat bila kita ajak rakan-rakan lain bermain WeChat Speed ini. Lebih 5 rakan dapat 10 diamonds, lebih 10 rakan dapat 30 Diamonds percuma, lebih 15 rakan dapat 50 diamonds, dan jika lebih 20 rakan akan dapat 70 Diamonds.
  • Login Wechat Speed dalam 7 hari, akan dapat 50 Diamonds percuma.
Setiap hari ada event tertentu yang boleh anda target untuk dapatkan Gold Coins dan Diamonds percuma. Anda boleh lihat senarai event mengikut tarikh seperti di bawah, maaflah ehh ... saya malas nak translate, tapi mudah je kan nak faham?

Diamonds Percuma Dari Event Harian


5/19: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/20: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins
5/21: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/22: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
5/23: Reach 1 million points in the current day to win 20 Diamonds.
5/24: Complete 3 races to win 10,000 coins
5/25: Apply Gas Tank 3 times to win 2000 coins.
5/26: Spend 200 Diamonds to get 50 Diamonds for free.
5/27: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 20:00-22:00 to win 3000 coins
5/28: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
5/29: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
5/30: Complete 3 races to win 10,000 coins
5/31: Get a score ended with the number "7" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins.
6/1: Apply Gas Tank 5 times to win 5000 coins.
6/2: Complete 3 races to win 10,000 coins
6/3: Spend 100 Diamonds to get 10 Diamonds for free.
6/4: Reach 880,000 points during 21:00-22:00 to win 20 Diamonds
6/5: Get a score ended with the number "8" (e.g. 208,897) during 21:00-22:00 to win 5000 coins

Diamonds Percuma Selesaikan Tugasan


CriteriaReward
Complete a race and join a team50 Diamonds
Invite friends to the race for 5 times100 Diamonds
Reach a score of 100,000100 Diamonds
CriteriaReward
Complete a race with a Class B car or above50 Diamonds
Share your score in the All-Star race once on WeChat Moments150 Diamonds
Reach a score of 180,000150 Diamonds
CriteriaReward
Reach a score of 250,000200 Diamonds
Have 10 friends joined the race300 Diamonds
Make the top 200 of your current team300 Diamonds

Namun begitu, ia untuk tempoh terhad sahaja dalam WeChat Speed All Star Race ini. Jangan bazirkan duit untuk beli Diamonds sedangkan anda boleh dapat dengan cara percuma. Hanya ikuti langkah dan tips tadi, bolehlah tambah Diamonds untuk kalahkan peserta lain.

Ok, ada tertanya, berapa skor saya dapat setakat ini?
Kira oklah tu sebab baru main je ... WeChat Speed All Star Race .... bersama Diana Danielle, uhh siapa tak mo nanti dapat online race sama-sama dengan selebriti cun ni.
WeChat Speed All Star Race Bersama Diana Danielle

Dah sedia? Boleh muat turun WeChat Speed ini di Google Play dan juga di AppStore. Hanya carian WeChat Speed .. pasti jumpa.

Jom .. cari nama saya ...kita boleh lumba sama-sama....


{ 29 comments.. read them below or add one }

amir zahari amir zahari May 28, 2014
ketagih gak main game ni..hahaha..
Jia Rizaira Jia Rizaira May 28, 2014
Tak dpt nak install kat smartphone cikai sy...kena install dalam bluestacks la nampaknya.
Faizal Mohamad Twon Tawi Faizal Mohamad Twon Tawi May 28, 2014
Salam..saya tidak pandai bermain game
Nott Found Nott Found May 28, 2014
keterangan yang " Make the top N of your current team " tu sye tak paham laa
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ May 28, 2014
Perghhh boleh try install ni. Muak dah main game yang sama je kat fon. Hehehe Terima kasih bagi pendedahan hal ni. Kalau tak, sampai bila bila ena tak tahu
jyeah jyeah jyeah jyeah May 28, 2014
Invite friend to race mcmna yer . x pham la
Eyriqazz Eyriqazz May 29, 2014
Fuhhh, jauh broframestone meninggalkan..pakai turbo ke...
Bro Framestone Bro Framestone May 29, 2014
Itu xcukup jauh lagi.. usha pic dekat fb gua... Kid n Anarm lagi power...

www.broframestone.com
Hairul Azni Hairul Azni May 29, 2014
Semangat semuanya...macam real racing punya event..terbaiklah!
BUNDA a.k.a KN BUNDA a.k.a KN May 30, 2014
Belum terbuka hati lagi nak masukkan game2 ni...
Masaalahnya kalau padat sangat..walaupun android hp Bunda yg cinonet ni selalu 'hang'...
Siti maira Siti maira May 30, 2014
Dahsyat btul la..lama da tak main game..boleh la try2 lepas nie.
Muhammad Ibrahim Muhammad Ibrahim May 30, 2014
ha samala aku dh invite bnyk dh tp xcomplete lg quest tu
Atikah Sismoon Atikah Sismoon May 31, 2014
haiii.... ika dtg sini... jemput baca entry ni jap... ika nak mintak bantuan sikit =)
http://www.atikahnorbaki.com/2014/05/jom-like-penyertaan-lavender-di-tumix.html
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 31, 2014
Memang ketagih main ..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 31, 2014
Hahaha... tak boleh nak buat apa .. :P
gana raj gana raj June 02, 2014
Invite friends to the race for 5 times: 100 Diamonds..... mcm mn nk invite?
gana raj gana raj June 02, 2014
Invite friends to the race for 5 times: 100 Diamonds..... mcm mn nk invite?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 02, 2014
Ada butang +friends ... tekan butang tu ..
CUT CAHAYA ZASKYA CUT CAHAYA ZASKYA June 02, 2014
baru tau aneee,,,, ada game di wechat
maksih ya http://kutipan-terbaru.blogspot.com/
Shafiq Sahat Shafiq Sahat June 02, 2014
Salam bro.nk tnye mcm mn nk invite friends yg dpt 100 diamond tu.??cume quest tu je yg tggl xdpt setel kn lg .pls mntk tlong ajar..
AnonymousAnonymous June 02, 2014
Banyaknya diamond lu bro????
fauzi jep fauzi jep June 04, 2014
Tak menjadi gak malas la... 1 Quest ni je ramai yang tak setel2 betul tak..
mohd faiz mohd faiz June 04, 2014
Memang best game ni , my id kembarsiam
AnonymousAnonymous June 04, 2014
Hi Bro, mai add friend list wechat speed..sama2 dpt diamond : )
Wchat id- raimi2425
seinze seinze July 16, 2014
jom add id aku au1c2310
andrew lim andrew lim July 28, 2014
Gw punya game wechat speed kok eror sejak tgl 14 july yaaaaaa...
gak bisa login ke server game .. exit terus ampe sekarang ..
Zalie Mustapha Zalie Mustapha August 09, 2014
Add aku list friend wechat speed.. id ZalieMustapha

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.