HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Tuesday, May 20, 2014

Mula Bisnes Kuih Raya Modal RM50


Apa yang boleh anda dapat dengan RM50? Di zaman serba canggih manggih ni, duit dah menjadi satu daripada unsur penting kehidupan. Tak ada duit, kehidupan jadi tidak menentu. Saya tahu ramai yang inginkan duit lebih untuk tampung perbelanjaan harian. Bagaimana saya katakan kepada anda, hanya dengan RM50 sebagai modal pelaburan anda, anda akan tahu rahsia untuk menjana lebih banyak RM50 berganda-ganda!

Mula Bisnes Kuih Raya Dengan Modal RM50

Mula Bisnes Kuih Raya Modal RM50
Mula bisnes kuih raya dengan modal RM50! Wow ... kecilnya modal. Boleh ke dengan pelaburan RM50 dapat untung niaga kuih raya berganda-ganda?

Ramai yang berniaga. Tetapi ramai yang tersilap langkah dan alami kerugian. Apakah sebab berlaku situasi yang begini? Mudah kata, ramai yang berniaga, tetapi tidak ada ilmu berniaga yang betul. Main redah je tanpa tahu meniaga bagaimana yang boleh berikan keuntungan yang dimahukan.

Bulan ramadan bulan rahmat. Ramai yang ambil peluang berniaga secara sampingan ketika itu. Dan salah satu perniagaan yang laris adalah berniaga kuih raya. Mengapa kuih raya laris? Sebabnya ialah bukan semua orang boleh buat kuih raya, dan bukan semua orang punyai masa nak buat kuih raya sendiri. Jadi, kesempatan sebegini harus diambil oleh mereka yang ada masa, dan boleh buat kuih raya terutama para suri rumah.
Mula Bisnes Kuih Raya Modal RM50

Niaga Kuih Raya Dengan Ilmu Bijaksana

Tetapi seperti awalnya saya katakan, nak berniaga perlukan ilmu. Sama juga nak berniaga dan buka bisnes kuih raya. Anda perlukan ilmu untuk tahu kuih yang macamana yang mudah nak dibuat, kuih yang macamana yang laris dijual, kuih yang macamana yang ada permintaan tinggi.

Kuih raya permintaan tinggi? Hmm ya, kuih raya mempunyai permintaan yang sangat tinggi, malah ada pengusaha kuih raya yang terpaksa menolak tempahan. Nak nak lagi jika anda tahu mana satu kuih raya yang ada permintaan tinggi!

Ok, mungkin ada yang tanya ... macamana nak jual kuih raya sedangkan banyak persaingan nanti. Malah ada yang jual 'longgok' di pasaraya dan ada sampai kena jual lelong di akhir ramadan? Haa .. kan saya kata tadi, itu adalah sebab yang menjual tu belum lengkap ilmunya bagaimana nak melariskan jualannya.

Jangan pelik andai ada dua buah kedai jual benda yang sama, satu tu jadi lebih maju daripada satu yang lain.

Saya bawakan kepada anda, bagaimana anda boleh buat untung dan berniaga kuih raya dengan modal permulaan RM50 sahaja!

RM50?

Ya, itu modal permulaan ... modal yang paling penting dalam memulakan bisnes ini, iaitu modal ilmu dalam bisnes kuih raya.

Ramai yang buat bisnes ini dan berjaya buat duit berganda-ganda secara sampingan, tetapi tidak ramai yang beritahu rahsia dan teknik. Al maklumlah persaingan itu sangat besar.

Tetapi, alhamdulillah ... anda dah boleh rasa lega, kerana dengan RM50 yang anda laburkan buat pertama-pertamanya .... anda boleh tahu rahsia dan teknik nak menghasilkan dan menjual kuih raya yang menguntungkan.
Mula Bisnes Kuih Raya Modal RM50
Jadi bagaimana?

Adakah anda mahu berniaga kuih raya ... tetapi akhirnya tak dapat untung seperti yang anda harapkan?

Atau anda teruja nak dapatkan ilmu teknik terbaik bagi membolehkan kuih raya yang bakal anda buat terjual sehingga dapat untung berganda-ganda ... yang sampaikan anda terlupa bahawa anda sebenarnya mula laburkan hanya RM50 pada awalnya?

Dah ... jangan sampai orang lain mendahului anda.

Berminat? Boleh jenguk di sini - Buat Duit Dengan Kuih Raya

p.s: Anda juga akan tahu satu rahsia bagaimana nak buat kuih raya modal rendah tetapi buat untung lebih 3 kali ganda!


Mula Bisnes Kuih Raya Modal RM50
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

5 komen

Tulis komen
avatar
20 May, 2014 06:36 delete

Terasa bulan Ramadan makin hampir bila nampak kuih raya. :) Yup, bulan Ramadan rezeki melimpah ruah, insyaAllah.

Reply
avatar
20 May, 2014 08:09 delete

menarik ni... yg pernah saya jumpa paling murah pun RM23 sebalang

Reply
avatar
20 May, 2014 09:33 delete

tahun ini buat kuih raya macam tahun lepas gak......Insya-Allah......

Reply
avatar
21 May, 2014 00:07 delete

Haaaa ... modal gamaknya berapa tu ehh?

Reply
avatar
21 May, 2014 21:47 delete

modal serendah RM50 tapi kalau tak taw cara pon tak boleh jugak kan HH..

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive