KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi

Sewa kereta murah berbaloi di Kuala Lumpur. KL EZ Car Rental menawarkan servis sewa kereta yang berbaloi dengan nilai. Boleh masuk dalam kategori penyediaan kereta sewa murah, terbaik dan berbaloi. Jika tidak percaya, boleh baca entri ini sehingga akhir. Komen jika anda pernah mendapatkan khidmat dan servis dari mereka.

KLEZCar.com - Servis Sewa Kereta Murah Berbaloi


Rent a Car VMY2014 with KLEzCar Service - Cheap and Can do Online
KL EZ Car Rental, merupakan laman web yang menyediakan perkhidmatan secara online untuk tempah dan sewa kereta di sekitar Kuala Lumpur, termasuklah juga sekitar Seremban dan Nilai, Negeri Sembilan. Anda boleh buat penempahan dengan mudah, dan paling terbaik ialah anda mempunyai pilihan untuk pick-up kereta sewaan anda di lokasi terpilih.

Murah dan berbaloi dengan wang ringgit, terutama untuk sewaan kereta sekitar Kuala Lumpur. Jika anda seorang yang rigid dengan bajet, maka pilihan KL EZ Car Rental bolehlah menjadi satu keutamaan bagi anda. Ada pilihan pelbagai, dari sekecil Viva sehinggalah ke kereta mewah seperti Vellfire.
Antara kelebihan mendapatkan servis daripada KLEzCar.com - Easy and Affordable Rent a Car in KL ini adalah ..
  • Ada banyak pilihan kereta
  • Ada banyak cawangan untuk mudahkan anda ambil dan pulangkan kereta yang disewa.
  • Pilihan sewaan dari setengah hari hingga ke minggu, malah sewaan bulanan pun disediakan.
  • Boleh tetapkan bila nak mula dan kembalikan kereta sewa secara online.
  • Tempahan kereta sewa boleh dilakukan secara online.
  • Syarikat berdaftar dan berlesen.

KLEzCar Kepuasan Pelanggan Terbaik

Haa .. dah cukup untuk membuatkan anda rasa terbaik dan puas hati, in Sha Allah. Kereta sewa pun dijaga dengan baik, tak macam setengah pengusaha yang hanya tahu berikan sewa tetapi tak jaga kereta sewaan dengan bagus.

Tak percaya? Cuba lihat paparan di bawah ini ..

Jadi bagaimana? KLEzCar.com memastikan kepuasan pelanggan. Jadi tak hairanlah kenapa ia telah berkembang dengan baik, dan mempunyai cawangan merata Kuala Lumpur.

KLEzCar Tempahan Sewa Kereta Online

So, if you are from abroad, and looking for something affordable, mostly cheap rent-a-car service, KLEzCar is a perfect choice. Visit Malaysia #VMY2014 and do drive with KLEzCar Rental.
Online Reservation KLEZCar Rental VMY2014
Sewa kereta mudah, murah, berbaloi dengan nilai. Jika mahu dapatkan maklumat lanjut, mahu dapatkan diskaun, boleh hubungi KLEzCar Rental di bawah:

KLezCar
No.26-3 Tingkat 2
Jalan PJS 3/34
Taman Sri Manja
46100 Petaling Jaya
Malaysia.
Tel: +603-77709885 / +60179391161
Facebook: https://www.facebook.com/KLezCar
Web: http://www.klezcar.com
Email: info@klezcar.com

KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi



{ 10 comments.. read them below or add one }

Nasrullah Ahmad Nasrullah Ahmad May 08, 2014
Hebat...tapi jauh sangat dengan tempat saya.
Farid Laham Farid Laham May 08, 2014
wah makin mudah zaman sekarang ni...semua kt internet
Shahril Sidek Shahril Sidek May 10, 2014
Insyaallah klezcar akan buat yg terbaik
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 12, 2014
Betul, semua semakin mudah .... pengetahuan guna teknologi, in Sha Allah .. semua di hujung jari.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 12, 2014
Terbaik .. mungkin satu hari nanti boleh guna servis tuan
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah May 12, 2014
Sesuai utk pelancg,mcm CN mmg org klang valley,tak perlu rasanya sewa keta,hehe
kereta sewa shah alam kereta sewa shah alam May 12, 2014
Ramai orang yang sewa kereta ni, terutama kat klang valley ni. bukan pelancong je. hehehe klezcar terbaik :)
klezcar klezcar May 28, 2014
Alhamdulillah..terima kasih tuan atas review yang terbaik..
Fauzi Jpn Fauzi Jpn September 09, 2014
This comment has been removed by the author.
Nadiah Shahril Nadiah Shahril May 15, 2015
sewa kereta ni ade sewa separuh hari tak?

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.