08 Mei 2014

KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi

Sewa kereta murah berbaloi di Kuala Lumpur. KL EZ Car Rental menawarkan servis sewa kereta yang berbaloi dengan nilai. Boleh masuk dalam kategori penyediaan kereta sewa murah, terbaik dan berbaloi. Jika tidak percaya, boleh baca entri ini sehingga akhir. Komen jika anda pernah mendapatkan khidmat dan servis dari mereka.

KLEZCar.com - Servis Sewa Kereta Murah Berbaloi


Rent a Car VMY2014 with KLEzCar Service - Cheap and Can do Online
KL EZ Car Rental, merupakan laman web yang menyediakan perkhidmatan secara online untuk tempah dan sewa kereta di sekitar Kuala Lumpur, termasuklah juga sekitar Seremban dan Nilai, Negeri Sembilan. Anda boleh buat penempahan dengan mudah, dan paling terbaik ialah anda mempunyai pilihan untuk pick-up kereta sewaan anda di lokasi terpilih.

Murah dan berbaloi dengan wang ringgit, terutama untuk sewaan kereta sekitar Kuala Lumpur. Jika anda seorang yang rigid dengan bajet, maka pilihan KL EZ Car Rental bolehlah menjadi satu keutamaan bagi anda. Ada pilihan pelbagai, dari sekecil Viva sehinggalah ke kereta mewah seperti Vellfire.
Antara kelebihan mendapatkan servis daripada KLEzCar.com - Easy and Affordable Rent a Car in KL ini adalah ..
  • Ada banyak pilihan kereta
  • Ada banyak cawangan untuk mudahkan anda ambil dan pulangkan kereta yang disewa.
  • Pilihan sewaan dari setengah hari hingga ke minggu, malah sewaan bulanan pun disediakan.
  • Boleh tetapkan bila nak mula dan kembalikan kereta sewa secara online.
  • Tempahan kereta sewa boleh dilakukan secara online.
  • Syarikat berdaftar dan berlesen.

KLEzCar Kepuasan Pelanggan Terbaik

Haa .. dah cukup untuk membuatkan anda rasa terbaik dan puas hati, in Sha Allah. Kereta sewa pun dijaga dengan baik, tak macam setengah pengusaha yang hanya tahu berikan sewa tetapi tak jaga kereta sewaan dengan bagus.

Tak percaya? Cuba lihat paparan di bawah ini ..

Jadi bagaimana? KLEzCar.com memastikan kepuasan pelanggan. Jadi tak hairanlah kenapa ia telah berkembang dengan baik, dan mempunyai cawangan merata Kuala Lumpur.

KLEzCar Tempahan Sewa Kereta Online

So, if you are from abroad, and looking for something affordable, mostly cheap rent-a-car service, KLEzCar is a perfect choice. Visit Malaysia #VMY2014 and do drive with KLEzCar Rental.
Online Reservation KLEZCar Rental VMY2014
Sewa kereta mudah, murah, berbaloi dengan nilai. Jika mahu dapatkan maklumat lanjut, mahu dapatkan diskaun, boleh hubungi KLEzCar Rental di bawah:

KLezCar
No.26-3 Tingkat 2
Jalan PJS 3/34
Taman Sri Manja
46100 Petaling Jaya
Malaysia.
Tel: +603-77709885 / +60179391161
Facebook: https://www.facebook.com/KLezCar
Web: http://www.klezcar.com
Email: info@klezcar.com

KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi



Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

10 Komen

Hebat...tapi jauh sangat dengan tempat saya.

wah makin mudah zaman sekarang ni...semua kt internet

Insyaallah klezcar akan buat yg terbaik

Betul, semua semakin mudah .... pengetahuan guna teknologi, in Sha Allah .. semua di hujung jari.

Terbaik .. mungkin satu hari nanti boleh guna servis tuan

Sesuai utk pelancg,mcm CN mmg org klang valley,tak perlu rasanya sewa keta,hehe

Ramai orang yang sewa kereta ni, terutama kat klang valley ni. bukan pelancong je. hehehe klezcar terbaik :)

Alhamdulillah..terima kasih tuan atas review yang terbaik..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

sewa kereta ni ade sewa separuh hari tak?


EmoticonEmoticon