Langkau ke kandungan utama

KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi

Sewa kereta murah berbaloi di Kuala Lumpur. KL EZ Car Rental menawarkan servis sewa kereta yang berbaloi dengan nilai. Boleh masuk dalam kategori penyediaan kereta sewa murah, terbaik dan berbaloi. Jika tidak percaya, boleh baca entri ini sehingga akhir. Komen jika anda pernah mendapatkan khidmat dan servis dari mereka.

KLEZCar.com - Servis Sewa Kereta Murah Berbaloi


Rent a Car VMY2014 with KLEzCar Service - Cheap and Can do Online
KL EZ Car Rental, merupakan laman web yang menyediakan perkhidmatan secara online untuk tempah dan sewa kereta di sekitar Kuala Lumpur, termasuklah juga sekitar Seremban dan Nilai, Negeri Sembilan. Anda boleh buat penempahan dengan mudah, dan paling terbaik ialah anda mempunyai pilihan untuk pick-up kereta sewaan anda di lokasi terpilih.

Murah dan berbaloi dengan wang ringgit, terutama untuk sewaan kereta sekitar Kuala Lumpur. Jika anda seorang yang rigid dengan bajet, maka pilihan KL EZ Car Rental bolehlah menjadi satu keutamaan bagi anda. Ada pilihan pelbagai, dari sekecil Viva sehinggalah ke kereta mewah seperti Vellfire.
Antara kelebihan mendapatkan servis daripada KLEzCar.com - Easy and Affordable Rent a Car in KL ini adalah ..
  • Ada banyak pilihan kereta
  • Ada banyak cawangan untuk mudahkan anda ambil dan pulangkan kereta yang disewa.
  • Pilihan sewaan dari setengah hari hingga ke minggu, malah sewaan bulanan pun disediakan.
  • Boleh tetapkan bila nak mula dan kembalikan kereta sewa secara online.
  • Tempahan kereta sewa boleh dilakukan secara online.
  • Syarikat berdaftar dan berlesen.

KLEzCar Kepuasan Pelanggan Terbaik

Haa .. dah cukup untuk membuatkan anda rasa terbaik dan puas hati, in Sha Allah. Kereta sewa pun dijaga dengan baik, tak macam setengah pengusaha yang hanya tahu berikan sewa tetapi tak jaga kereta sewaan dengan bagus.

Tak percaya? Cuba lihat paparan di bawah ini ..

Jadi bagaimana? KLEzCar.com memastikan kepuasan pelanggan. Jadi tak hairanlah kenapa ia telah berkembang dengan baik, dan mempunyai cawangan merata Kuala Lumpur.

KLEzCar Tempahan Sewa Kereta Online

So, if you are from abroad, and looking for something affordable, mostly cheap rent-a-car service, KLEzCar is a perfect choice. Visit Malaysia #VMY2014 and do drive with KLEzCar Rental.
Online Reservation KLEZCar Rental VMY2014
Sewa kereta mudah, murah, berbaloi dengan nilai. Jika mahu dapatkan maklumat lanjut, mahu dapatkan diskaun, boleh hubungi KLEzCar Rental di bawah:

KLezCar
No.26-3 Tingkat 2
Jalan PJS 3/34
Taman Sri Manja
46100 Petaling Jaya
Malaysia.
Tel: +603-77709885 / +60179391161
Facebook: https://www.facebook.com/KLezCar
Web: http://www.klezcar.com
Email: info@klezcar.com

KLEZCar.com - Sewa Kereta Murah Berbaloi




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Hebat...tapi jauh sangat dengan tempat saya.

    BalasPadam
  2. wah makin mudah zaman sekarang ni...semua kt internet

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul, semua semakin mudah .... pengetahuan guna teknologi, in Sha Allah .. semua di hujung jari.

      Padam
  3. Insyaallah klezcar akan buat yg terbaik

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terbaik .. mungkin satu hari nanti boleh guna servis tuan

      Padam
  4. Sesuai utk pelancg,mcm CN mmg org klang valley,tak perlu rasanya sewa keta,hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ramai orang yang sewa kereta ni, terutama kat klang valley ni. bukan pelancong je. hehehe klezcar terbaik :)

      Padam
  5. Alhamdulillah..terima kasih tuan atas review yang terbaik..

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. sewa kereta ni ade sewa separuh hari tak?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…