Video Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) - Video ini merupakan rakaman dari program Safiyya yang ditayangkan di TV9, tetapi saya dah edit sedikit untuk hanya tampilkan majlis berkenaan sahaja. Yang lain tu saya tak minat sangat nak tengok ... hehehe...

Ada beberapa orang blogger bertuah muncul dalam video ini, siapa mereka, anda boleh tag sendiri nanti bila dikongsikan di laman sosial. Tapi yang pasti ada dua bintang yang menyerlah dalam video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 ini ... iaitu tuan +Denaihati Ilhamku dan juga blogger Ina Aina (www.ladyainaa.com).

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Apalagi, sila usyar siapa yang kelihatan, saya lak .. hmmm hanya nampak meja je ... masa ni saya dok tunduk lak .. aisehh ..... huhuuhu....



Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

12 Komen

eh eh ada kelibat saya juga...tapi samalah abang HH...kita berdua tunduk ke meja...ihikss...

Reply

nampak farah..tp farah tunduk la..:)

Reply

Alaaaa... kawan2 semeja ada nampak muka... muka aku tak nampak langsung...ahahahahaha.... :D

Reply

waaaa.. bila lah nak join sekaki..

Reply

iya lya ada trnampak sis farah bubblynote :)

Reply

Mesti seronok kan bila sesekali bertemu ...

Reply

wah masuk dalam segmen ini rupanya #SBB2014...hebat2.

Reply

Kita kan jenis pemalu .. hehehehe .. :P

Reply

Hehehe.. menyorok kot ... timing tak kena la tu ...

Reply

Hebat2... kenangan manis yg mmg hebat.. :)

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.