Langkau ke kandungan utama

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) - Video ini merupakan rakaman dari program Safiyya yang ditayangkan di TV9, tetapi saya dah edit sedikit untuk hanya tampilkan majlis berkenaan sahaja. Yang lain tu saya tak minat sangat nak tengok ... hehehe...

Ada beberapa orang blogger bertuah muncul dalam video ini, siapa mereka, anda boleh tag sendiri nanti bila dikongsikan di laman sosial. Tapi yang pasti ada dua bintang yang menyerlah dalam video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 ini ... iaitu tuan +Denaihati Ilhamku dan juga blogger Ina Aina (www.ladyainaa.com).

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Apalagi, sila usyar siapa yang kelihatan, saya lak .. hmmm hanya nampak meja je ... masa ni saya dok tunduk lak .. aisehh ..... huhuuhu....




Lagi Komen Pembaca ...

  1. eh eh ada kelibat saya juga...tapi samalah abang HH...kita berdua tunduk ke meja...ihikss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita kan jenis pemalu .. hehehehe .. :P

      Padam
  2. nampak farah..tp farah tunduk la..:)

    BalasPadam
  3. Alaaaa... kawan2 semeja ada nampak muka... muka aku tak nampak langsung...ahahahahaha.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. menyorok kot ... timing tak kena la tu ...

      Padam
  4. waaaa.. bila lah nak join sekaki..

    BalasPadam
  5. iya lya ada trnampak sis farah bubblynote :)

    BalasPadam
  6. Mesti seronok kan bila sesekali bertemu ...

    BalasPadam
  7. wah masuk dalam segmen ini rupanya #SBB2014...hebat2.

    BalasPadam
  8. Hebat2... kenangan manis yg mmg hebat.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.