Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) - Video ini merupakan rakaman dari program Safiyya yang ditayangkan di TV9, tetapi saya dah edit sedikit untuk hanya tampilkan majlis berkenaan sahaja. Yang lain tu saya tak minat sangat nak tengok ... hehehe...

Ada beberapa orang blogger bertuah muncul dalam video ini, siapa mereka, anda boleh tag sendiri nanti bila dikongsikan di laman sosial. Tapi yang pasti ada dua bintang yang menyerlah dalam video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 ini ... iaitu tuan +Denaihati Ilhamku dan juga blogger Ina Aina (www.ladyainaa.com).

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Apalagi, sila usyar siapa yang kelihatan, saya lak .. hmmm hanya nampak meja je ... masa ni saya dok tunduk lak .. aisehh ..... huhuuhu....



{ 12 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid April 10, 2014
eh eh ada kelibat saya juga...tapi samalah abang HH...kita berdua tunduk ke meja...ihikss...
Normi Nieza Normi Nieza April 10, 2014
nampak farah..tp farah tunduk la..:)
Eshamz Halim Eshamz Halim April 10, 2014
Alaaaa... kawan2 semeja ada nampak muka... muka aku tak nampak langsung...ahahahahaha.... :D
Carlos Santiago Carlos Santiago April 10, 2014
waaaa.. bila lah nak join sekaki..
Asha Lya Asha Lya April 10, 2014
iya lya ada trnampak sis farah bubblynote :)
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 10, 2014
Mesti seronok kan bila sesekali bertemu ...
EjamOthman EjamOthman April 10, 2014
wah masuk dalam segmen ini rupanya #SBB2014...hebat2.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 10, 2014
Kita kan jenis pemalu .. hehehehe .. :P
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 10, 2014
Hehehe.. menyorok kot ... timing tak kena la tu ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 10, 2014
Yeahh .. ok tu.. hehehe
Khir Khalid Khir Khalid April 10, 2014
Hebat2... kenangan manis yg mmg hebat.. :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.