Langkau ke kandungan utama

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2014) - Video ini merupakan rakaman dari program Safiyya yang ditayangkan di TV9, tetapi saya dah edit sedikit untuk hanya tampilkan majlis berkenaan sahaja. Yang lain tu saya tak minat sangat nak tengok ... hehehe...

Ada beberapa orang blogger bertuah muncul dalam video ini, siapa mereka, anda boleh tag sendiri nanti bila dikongsikan di laman sosial. Tapi yang pasti ada dua bintang yang menyerlah dalam video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 ini ... iaitu tuan +Denaihati Ilhamku dan juga blogger Ina Aina (www.ladyainaa.com).

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Video Majlis Sepetang Bersama Blogger #SBB2014

Apalagi, sila usyar siapa yang kelihatan, saya lak .. hmmm hanya nampak meja je ... masa ni saya dok tunduk lak .. aisehh ..... huhuuhu....



advertisement


Komen Pembaca ...

  1. eh eh ada kelibat saya juga...tapi samalah abang HH...kita berdua tunduk ke meja...ihikss...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita kan jenis pemalu .. hehehehe .. :P

      Padam
  2. nampak farah..tp farah tunduk la..:)

    BalasPadam
  3. Alaaaa... kawan2 semeja ada nampak muka... muka aku tak nampak langsung...ahahahahaha.... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe.. menyorok kot ... timing tak kena la tu ...

      Padam
  4. waaaa.. bila lah nak join sekaki..

    BalasPadam
  5. iya lya ada trnampak sis farah bubblynote :)

    BalasPadam
  6. Mesti seronok kan bila sesekali bertemu ...

    BalasPadam
  7. wah masuk dalam segmen ini rupanya #SBB2014...hebat2.

    BalasPadam
  8. Hebat2... kenangan manis yg mmg hebat.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …