Langkau ke kandungan utama

Kereta Sewa Kota Kinabalu

Kereta sewa Kota Kinabalu - Adakah anda mahu tahu servis dan perkhidmatan kereta sewa yang boleh dipercayai di Kota Kinabalu? Lebih-lebih lagi jika boleh dilakukan secara online. Untuk mereka yang bercadang melancong dengan menaiki kenderaan pandu sendiri, mungkin boleh mendapatkan servis Kota Kinabalu Car Rental sebagai salah satu pilihan bijak.

Sebelum ini, saya ingin kongsikan sedikit tips atau panduan berkaitan mahu mendapatkan kereta sewa di Kota Kinabalu. Bukan apa, takut anda tersilap pilih dan menyesal akhirnya. Pasti percutian yang dirancang terjejas jika servis kerea sewa yang diambil mendukacitakan. Ye tak?

Tips dan panduan untuk pilih servis kereta sewa, pastikan anda memilih perkhidmatan car rental yang boleh dipercayai dan ada testimonial daripada pelanggan-pelanggan. Lihat review daripada mereka yang sudah dapatkan servis ini. Lihat dahulu kereta yang disewa sebelum membuat pembayaran penuh.

Kota Kinabalu Car Rental (Sewa Kereta)

Saya nak war-warkan kepada anda yang mungkin dalam perancangan mahu melancong di sekitar Kota Kinabalu Sabah, jika ada dalam bajet untuk menggunakan perkhidmatan sewa kenderaan pandu sendiri, bolehlah anda dapatkan servis ini secara online menerusi Kota Kinabalu Car Rental.
Kota Kinabalu Car Rental - Sewa Kereta di Kota Kinabalu

Ia sebuah portal atau laman web yang menyediakan servis sewa kereta pelbagai model dengan dua option - samada pemanduan sendiri atau dengan pemandu. Harga? Daripada apa yang saya lihat, in Sha Allah, ia berpatutan. Sesuai dengan bajet untuk mereka yang datang melancong bersama keluarga dan kenalan rapat.

Ada pelbagai variasi kenderaan disediakan. Anda boleh pilih mana yang sesuai.

Senarai Kenderaan Kota Kinabalu Car Rental

Sewa kereta Kota Kinabalu Car Rental

Kota Kinabalu Car Rental menyediakan kenderaan seperti berikut:
  • Perodua Viva
  • Perodua MyVi
  • Perodua Alza
  • Proton Wira
  • Proton Persona
  • Toyota Avanza
  • Toyota Wish
  • Proton Exora
  • Nissan Livina
  • Toyota Innova
Boleh lihat gambar sebenar kenderaan sewa disediakan di sini - keretasewasabahbest.blogspot.com

Dan banyak lagi sesuai dengan bajet anda, samada mahu kereta yang lebih luas, atau van yang lebih ekonomi malahan kereta pacuan empat roda; semuanya tersedia di Kota Kinabalu Car Rental.

Testimonial Pelanggan Sewa Kereta

Ok, apa kata pelanggan yang sudah mendapatkan servis sewa kenderaan dengan mereka?
Kota Kinabalu Car Rental - Testimoni
Jadi, seandainya menjadi hasrat anda yang mungkin mahu memeriahkan VMY2014 - Visit Malaysia Year 2014 dan ambil kesempatan melancong ke bumi di bawah bayu - Sabah, bolehlah mendapatkan perkhidmatan sewa kereta dengan Kota Kinabalu Car Rental ini.

Untuk tempahan secara online, boleh terus ke Kinabalu Car Rental

Untuk info, Kinabalu Car Rental diusahakan oleh An Naqlu Kota Kinabalu.

Anda boleh juga terus hubungi:
Mohd Radzi Amaran 017-3585700
https://www.facebook.com/AnNaqluKotaKinabaluCarRental

Ok. Selamat menggunakan servis sewa kereta Kota Kinabalu Car Rental ehh ...



advertisement


Komen Pembaca ...

  1. semoga info ini bermanfaat kepada mereka yang memerlukan..

    BalasPadam
  2. Nak minta no tel chalet manjong sungai baru ada tak..

    BalasPadam
  3. Info yang bagus. Lawati website kami :)

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …