Langkau ke kandungan utama

Kereta Sewa Kota Kinabalu

Kereta sewa Kota Kinabalu - Adakah anda mahu tahu servis dan perkhidmatan kereta sewa yang boleh dipercayai di Kota Kinabalu? Lebih-lebih lagi jika boleh dilakukan secara online. Untuk mereka yang bercadang melancong dengan menaiki kenderaan pandu sendiri, mungkin boleh mendapatkan servis Kota Kinabalu Car Rental sebagai salah satu pilihan bijak.

Sebelum ini, saya ingin kongsikan sedikit tips atau panduan berkaitan mahu mendapatkan kereta sewa di Kota Kinabalu. Bukan apa, takut anda tersilap pilih dan menyesal akhirnya. Pasti percutian yang dirancang terjejas jika servis kerea sewa yang diambil mendukacitakan. Ye tak?

Tips dan panduan untuk pilih servis kereta sewa, pastikan anda memilih perkhidmatan car rental yang boleh dipercayai dan ada testimonial daripada pelanggan-pelanggan. Lihat review daripada mereka yang sudah dapatkan servis ini. Lihat dahulu kereta yang disewa sebelum membuat pembayaran penuh.

Kota Kinabalu Car Rental (Sewa Kereta)

Saya nak war-warkan kepada anda yang mungkin dalam perancangan mahu melancong di sekitar Kota Kinabalu Sabah, jika ada dalam bajet untuk menggunakan perkhidmatan sewa kenderaan pandu sendiri, bolehlah anda dapatkan servis ini secara online menerusi Kota Kinabalu Car Rental.
Kota Kinabalu Car Rental - Sewa Kereta di Kota Kinabalu

Ia sebuah portal atau laman web yang menyediakan servis sewa kereta pelbagai model dengan dua option - samada pemanduan sendiri atau dengan pemandu. Harga? Daripada apa yang saya lihat, in Sha Allah, ia berpatutan. Sesuai dengan bajet untuk mereka yang datang melancong bersama keluarga dan kenalan rapat.

Ada pelbagai variasi kenderaan disediakan. Anda boleh pilih mana yang sesuai.

Senarai Kenderaan Kota Kinabalu Car Rental

Sewa kereta Kota Kinabalu Car Rental

Kota Kinabalu Car Rental menyediakan kenderaan seperti berikut:
 • Perodua Viva
 • Perodua MyVi
 • Perodua Alza
 • Proton Wira
 • Proton Persona
 • Toyota Avanza
 • Toyota Wish
 • Proton Exora
 • Nissan Livina
 • Toyota Innova
Boleh lihat gambar sebenar kenderaan sewa disediakan di sini - keretasewasabahbest.blogspot.com

Dan banyak lagi sesuai dengan bajet anda, samada mahu kereta yang lebih luas, atau van yang lebih ekonomi malahan kereta pacuan empat roda; semuanya tersedia di Kota Kinabalu Car Rental.

Testimonial Pelanggan Sewa Kereta

Ok, apa kata pelanggan yang sudah mendapatkan servis sewa kenderaan dengan mereka?
Kota Kinabalu Car Rental - Testimoni
Jadi, seandainya menjadi hasrat anda yang mungkin mahu memeriahkan VMY2014 - Visit Malaysia Year 2014 dan ambil kesempatan melancong ke bumi di bawah bayu - Sabah, bolehlah mendapatkan perkhidmatan sewa kereta dengan Kota Kinabalu Car Rental ini.

Untuk tempahan secara online, boleh terus ke Kinabalu Car Rental

Untuk info, Kinabalu Car Rental diusahakan oleh An Naqlu Kota Kinabalu.

Anda boleh juga terus hubungi:
Mohd Radzi Amaran 017-3585700
https://www.facebook.com/AnNaqluKotaKinabaluCarRental

Ok. Selamat menggunakan servis sewa kereta Kota Kinabalu Car Rental ehh ...
Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

 1. semoga info ini bermanfaat kepada mereka yang memerlukan..

  BalasPadam
 2. Nak minta no tel chalet manjong sungai baru ada tak..

  BalasPadam
 3. Info yang bagus. Lawati website kami :)

  BalasPadam
 4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…