Langkau ke kandungan utama

Buat Duit Menerusi Instagram

Buat duit menerusi Instagram - Boleh ke? Haaa .. ini trend terbaru bagaimana anda boleh buat duit secara online. Ada akaun Instagram? Tak ada? Kalau tak ada, boleh wujudkan sekarang. Jika dah ada, bolehlah jadi follower akaun milik saya - http://instagram.com/hasrulhassan. Dalam blog post ini, saya nak berikan satu panduan mudah untuk buat duit dengan Instagram. Macamana caranya? Baca blog post ini sehingga tamat, dan sharelah nanti kepada yang lain ehh ...

Cara Buat Duit Menerusi Instagram

Sebenarnya ramai dah blogger Malaysia yang ada akaun Instagram yang telah buat ratus-ratus malah ada yang dah income ribu-ribu pun dengan Instagram ni. Cuma tak nampak je sebab mereka yang buat duit dengan Instagram ni bukan jenis orang yang nak tunjuk income. Senyap-senyap je dengan Instagram mereka ini buat duit dengan selambanya.
Panduan blogger Malaysia - Buat duit dengan instagram

Antara blogger yang selalu buat duit menerusi Instagram ialah mereka yang ada bisnes sendiri. Siapa blogger yang ada bisnes sendiri ni? Hmm ramai .... mana yang ada blogshop atau fanpage bisnes mesti akan ada akaun Instagram. Sebab apa guna platform tu? Sebab ia mudah .. anda kongsi gambar produk, siapa nak beli akan PM dan hantar mesej kepada anda.

Tips Ringkas Buat Duit Dengan Instagram

Cara nak kongsi gambar produk itu pun kena ada tekniknya, mesti nak ada harga, nak ada email, nak ada cara nak beli dan apa-apalah yang patut bagi membolehkan apa yang dipaparkan itu dibeli oleh pemilik-pemilik Instagram yang lain.

Jika anda nak promosikan contohnya tudung. Pastikan gambar yang dikongsikan mesti jelas, lebih molek kalau digayakan oleh anda sendiri. Jadi, bila dah ada contoh penggayaan, lepas tu cantik .. mesti orang lain yang minat tudung akan beli ... ye tak?

Dapatkan rahsia untuk jana income USD menerusi Instagram. Baca Rahsia Dominasi Instagram (klik) jika serius nak peroleh income 4 angka sebulan tanpa menjual, tanpa keluarkan kos!

Begitu juga kalau nak jual produk pinggan mangkuk ... kasik jelas gambar pinggan mangkuk tu, nampak warna sebenar dia (jangan main edit lak). Dalam komen Instagram .. letak sedikit perincian tentang produk, macam jenis apa, sesuai untuk masak apa, boleh masuk dalam microwave ke tak .. dan gitu-gitulah seterusnya.

Lagi satu yang amat penting sebenarnya ... selain gambar cantik menarik, lakukan promosi supaya lebih ramai yang follow Instagram anda. Jika tak ramai ... macamana nak promosi ye tak? Sebab dengan adanya follower yang ramai, mudah sikit nanti untuk apa yang anda kongsikan itu .... dikongsikan oleh orang lain ... dan lain .. dan lain (teknik repost).

Dan jika nak tahu lagi ... anda boleh dapatkan sebuah panduan yang dah tersedia untuk sesiapa sahaja yang mahukan cara terbaik nak jana income menerusi Instagram .... serius .. ada banyak rahsia dan teknik lain yang saya tidak tulis di sini memandangkan semua itu merupakan teknik rahsia yang telah dirahsiakan.

Haa .. dah ada panduan, dapatkan segera sebelum harganya dinaikkan oleh si penulis kacak .... saya dah dapatkannya pun ... dan benda rahsia itu tak leh beritahu .... sebab nama pun rahsia kan?

In Sha Allah, dengan mendapatkan panduan tu, apa yang anda bakal tahu ialah ...

  • Cara nak wujudkan akaun Instagram yang betul bagi bisnes
  • Produk apa yang boleh dijual menerusi Instagram
  • Teknik untuk menambahkan follower Instagram
  • ... dan rahsia-rahsia lain ... 

Saya dah dapatkan panduan tu .... buat duit menerusi Instagram .. yabedabedooo ....

Buat duit dengan instagram

Rahsia buat duit menerusi Instagram dah saya ketahui .. anda lak?

Mahu income 4-5 angka menerusi Instagram? Dapatkan ebook Rahsia Dominasi Instagram (klik)

Rugi tak dapatkan sebelum ia hilang dari pandangan mata anda......


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Beli ler .... abis tu ... jeng jeng jeng ....

      Padam
  2. wah menarik..sy folllow insta bro hh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh terima kasih banyak-banyak ...

      Padam
  3. Macam menarik plak ebook ni. Baru setup instagram account. huhuhu

    BalasPadam
  4. baru nak belajar bab instagram ni. masih merangkak-rangkak

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…