Langkau ke kandungan utama

Trailer Transformers - Age of Extinction

Ya. Saya memang peminat cerita fiksyen Transformers, sejak dari kecil lagi. Saya pernah bercita-cita nak memiliki koleksi robot Transformers, tetapi hasrat itu dipendamkan sehinggalah sekarang. Transformers - Age of Extinction sekuel terbaru yang bakal ditayangkan pada 2014. Nampak menarik. Itu telahan pertama saya apabila menonton trailer filem ini yang telah dipaparkan di laman web Yahoo Inc.

Tak ada sinopsis yang boleh saya berikan, tetapi kehadiran Mark Wahlberg sebagai pemegang watak antagonis Cade Yeager memberikan satu kesegaran pada filem sekuel terbaru Transformers ini. Ok ok .. tak nak merepek banyak ... sebab saya pun bukan tahu sangat .... masih terlalu awal nak buat apa-apa ulasan, cuma enjoy sahaja trailer filem Transformers - Age of Extinction ini ye ...
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Trailer Transformers - Age of Extinction


Ok. Dah tengok trailer Transformers di atas tu, amacam? Best tak?

Kalau tengok daripada trailer, apa yang bakal disajikan dalam Age of Extinction sesuatu yang lain dari sekuel terdahulu. Anda akan disajikan dengan pertarungan antara Autobots dengan Dinobots ... perghhh.... dan paling epik, antara Optimus Prime dengan Dinobot T-Rex.

Saya serius cakap la, memang tak sabar nak tengok filem ini di pawagam.

Anda?
New Optimus Prime 2014
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Kredit Foto: Yahoo Inc.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tak sabar nak tengok filem ni ..saya pun minat dengan transformer ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohh ye ke? Waaa ... ok okeh ... :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Harapnya gitulah .. tak nak kecewa macam tgk sekuel The Hobbits

      Padam
  3. kenapa tak tayangkan 26 junnn???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Erkkkk tak tahulah saya wahai Zamani Abe yang kacak ... :)

      Padam
  4. movie feveret ni...xsabaq nk tgk yg baru ni...

    BalasPadam
  5. mana pi decepticon hehe xkan dah mati semua

    BalasPadam
  6. Memang bestlah, robotnya pun imej baru

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yeap .. dah ada robot mana ... kali ni lawan ngan DINOSOUR ROBOT Transformers

      Padam
  7. saya pun xsabar jugak. hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …