06 Mac 2014

Trailer Transformers - Age of Extinction

Ya. Saya memang peminat cerita fiksyen Transformers, sejak dari kecil lagi. Saya pernah bercita-cita nak memiliki koleksi robot Transformers, tetapi hasrat itu dipendamkan sehinggalah sekarang. Transformers - Age of Extinction sekuel terbaru yang bakal ditayangkan pada 2014. Nampak menarik. Itu telahan pertama saya apabila menonton trailer filem ini yang telah dipaparkan di laman web Yahoo Inc.

Tak ada sinopsis yang boleh saya berikan, tetapi kehadiran Mark Wahlberg sebagai pemegang watak antagonis Cade Yeager memberikan satu kesegaran pada filem sekuel terbaru Transformers ini. Ok ok .. tak nak merepek banyak ... sebab saya pun bukan tahu sangat .... masih terlalu awal nak buat apa-apa ulasan, cuma enjoy sahaja trailer filem Transformers - Age of Extinction ini ye ...
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Trailer Transformers - Age of Extinction


Ok. Dah tengok trailer Transformers di atas tu, amacam? Best tak?

Kalau tengok daripada trailer, apa yang bakal disajikan dalam Age of Extinction sesuatu yang lain dari sekuel terdahulu. Anda akan disajikan dengan pertarungan antara Autobots dengan Dinobots ... perghhh.... dan paling epik, antara Optimus Prime dengan Dinobot T-Rex.

Saya serius cakap la, memang tak sabar nak tengok filem ini di pawagam.

Anda?
New Optimus Prime 2014
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Kredit Foto: Yahoo Inc.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

12 Komen Trailer Transformers - Age of Extinction

tak sabar nak tengok filem ni ..saya pun minat dengan transformer ni

Ohh ye ke? Waaa ... ok okeh ... :)

kenapa tak tayangkan 26 junnn???

movie feveret ni...xsabaq nk tgk yg baru ni...

mana pi decepticon hehe xkan dah mati semua

Memang bestlah, robotnya pun imej baru

saya pun xsabar jugak. hehehe

Harapnya gitulah .. tak nak kecewa macam tgk sekuel The Hobbits

Erkkkk tak tahulah saya wahai Zamani Abe yang kacak ... :)

Yeap .. dah ada robot mana ... kali ni lawan ngan DINOSOUR ROBOT Transformers


EmoticonEmoticon