Trailer Transformers - Age of Extinction

Ya. Saya memang peminat cerita fiksyen Transformers, sejak dari kecil lagi. Saya pernah bercita-cita nak memiliki koleksi robot Transformers, tetapi hasrat itu dipendamkan sehinggalah sekarang. Transformers - Age of Extinction sekuel terbaru yang bakal ditayangkan pada 2014. Nampak menarik. Itu telahan pertama saya apabila menonton trailer filem ini yang telah dipaparkan di laman web Yahoo Inc.

Tak ada sinopsis yang boleh saya berikan, tetapi kehadiran Mark Wahlberg sebagai pemegang watak antagonis Cade Yeager memberikan satu kesegaran pada filem sekuel terbaru Transformers ini. Ok ok .. tak nak merepek banyak ... sebab saya pun bukan tahu sangat .... masih terlalu awal nak buat apa-apa ulasan, cuma enjoy sahaja trailer filem Transformers - Age of Extinction ini ye ...
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Trailer Transformers - Age of Extinction


Ok. Dah tengok trailer Transformers di atas tu, amacam? Best tak?

Kalau tengok daripada trailer, apa yang bakal disajikan dalam Age of Extinction sesuatu yang lain dari sekuel terdahulu. Anda akan disajikan dengan pertarungan antara Autobots dengan Dinobots ... perghhh.... dan paling epik, antara Optimus Prime dengan Dinobot T-Rex.

Saya serius cakap la, memang tak sabar nak tengok filem ini di pawagam.

Anda?
New Optimus Prime 2014
Transformers - Age of Extinction - Malaysia

Kredit Foto: Yahoo Inc.


{ 12 comments.. read them below or add one }

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 06, 2014
tak sabar nak tengok filem ni ..saya pun minat dengan transformer ni
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Ohh ye ke? Waaa ... ok okeh ... :)
Zamani Abe Zamani Abe March 06, 2014
kenapa tak tayangkan 26 junnn???
Cik Anis Cik Anis March 06, 2014
movie feveret ni...xsabaq nk tgk yg baru ni...
Kucing Hitam Kucing Hitam March 06, 2014
mana pi decepticon hehe xkan dah mati semua
Hairul Hafiz Hairul Hafiz March 06, 2014
Memang bestlah, robotnya pun imej baru
Incik Zarif Incik Zarif March 06, 2014
saya pun xsabar jugak. hehehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Harapnya gitulah .. tak nak kecewa macam tgk sekuel The Hobbits
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Erkkkk tak tahulah saya wahai Zamani Abe yang kacak ... :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Yeap .. dah ada robot mana ... kali ni lawan ngan DINOSOUR ROBOT Transformers
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Mati dahhh ... hehehehe

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.