18 Januari 2014

Blogger Hebat Rambutnya Sedikit

Tajuk nampak lawak je kan? Hahahaha... saja nak buat anda tertanya-tanya mengenai kenyataan blogger dikenali selalunya blogger kurang rambut atau dengan kata lain, blogger yang terkenal terutama di kalangan jejaka kacak adalah blogger yang botak. Saya tak letak botak, sebab ada di antaranya tidaklah botak sepenuhnya tetapi rambut adalah tinggi hanya dua inci sahaja.

Cuba anda senaraikan blogger lelaki yang dikenali ramai. Selepas itu, lihat penampilan di wajah. Adakah anda setuju dengan apa yang saya katakan - blogger dikenali (terkenal) adalah blogger yang kurang rambutnya?

Blogger Hebat Rambutnya Sedikit

Blogger Dikenali Rambutnya Sedikit

Hehehehe... jangan marah ye rakan blogger yang tersenarai tu.

Kenapa ye blogger-blogger hebat ini kurang rambut mereka? Terutama kat bahagian depan tu.Sebabnya ....

  • Sentiasa usaha keras memajukan blog
  • Selalu berfikir untuk memastikan blog relevan dengan entri terbaik
  • Selalu dok garu kepala bila idea tak jengan di hujung jari
  • Sering pening apabila tip-tip SEO blog tak berapa nak menjadi
  • Kepala jadi kurang rambut sebab hari-hari gugur terutama apabila memikirkan tajuk entri blog
  • Otak ligat berfikir, jadi semua vitamin zat galian untuk subur rambut dah hilang kerana otak.

Dan kebanyakkan blogger-blogger ini akan memakai topi atau penutup kepala bila keluar dari zon selesa mereka.

Tak caya?

Ok .... saya senaraikan, harapnya blogger-blogger terkenal yang disenaraikan nama ni tak hempuk saya dengan tetikus atau keyboard ye .. hahahhaa
  • Broframestone
  • Ben Ashaari
  • Denaihati
  • Eqbalzack
  • Eyriqazz
  • Anarm
  • Shakiddo

Tu sebahagian je, jari sakit ni nak senaraikan semua... ada ramai lagi. Malah ada yang lebih muda daripada saya pun dah mula kurang rambut. Nampak je dahi sulah .... seperti orang lama-lama cakap, lelaki dahi sulah ni banyak ilmu .. hehehe...

Apa pendapat anda?

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

18 Komen

hehehe.... ye ke macam tu..... sempoi je entri ni. HH pun sama juga kan...

Erk, nasib baik saya masih muda...

OH BARU PERASAN NICE TIPS

Bila gua baca tajuk entry, gua tetap steady... gua tahu lu maksud orang lain.

Bila makin gua scroll ke bawah, tertiba rasa macam nak kena batang hidung sendiri. xpe, gua steady je...

Bila kena tang list nama blogger yang dimaksudkan. Nama gua paling atas sekali, nampak sangat rahsia gua pakai topi lately tiap kali tampil dikhalayak ramai didedah.

Rasanya ini bukannya rahsia. Ramai lagi blogger hebat dan lagi power tiap kali keluar pakai shawl atau tudung yang dililit-lilit lagi besar dari tubuh badan mereka sendiri.

Adakah mereka begitu disebabkan fesyen atau ada masalah rambut he..23x diharap tuan hasrul boleh menjawabnya di entry akan datang.

www.broframestone.com

hahaha..terkena saya..tapi rambut saya lagi lebat dari bro hasrul, mean bro lagi berjaya..

Gua cadang nak tambah sorang blogger yang gua rasa hebat.

Dengan ini, gua calonkan Hazman Fadzil dan diharap percalonan ini boleh diterima pakai.

www.broframestone.com

Rambut aku lebat je tapi aku suka botakkan kepala

benar, rambut sedikit tu kuat berfikir. eh,eh, Ben Ashaari rambutnya sikit ker sifu? he...

www.ieta-myblog.blogspot.com

sokong...food blogger Hazman Fadzil boleh masuk list juga..hehe

rambut gua lebat, patutlah gua tak jadi hebat..hahaha

Hahahaa... sama ke? Tak hebat macam mereka .... mereka lebih pakar daripada saya.

Tak reti la nak nilai seorang wanita ... lain species ..hahahaa

Hehehe.. ala samalah dengan yanglain tu ... satu tips untuk jimat belanja

Gi kedai gunting, sila suruh tukang gunting guntingkan no 2.

Kena buat macam bro HH cadangkan nampaknya macam ni.. :-)

Kalau dalam sektor koprat lelaki yang kurang berambut ni dikatakan melambangkan tokoh koprat yang berjaya dan tinggi valuenya.... plus perut yang sedikit ke hadapan... ooppss...heheh :p


EmoticonEmoticon