Thursday, December 5, 2013

Gambar Tunangan Blogger AriffShah


Siapa kenal blogger tersohor AriffShah? Kalau kenal, tentu anda pernah singgah dan baca blognya. Dan tentu juga anda sudah mengetahui bahawa blogger AriffShah sudah pun mengikat tali pertunangan dengan seorang gadis bernama Nur Zalikha pada 17 Ogos 2013.

Siapa Nur Zalikha? Ok ... sebelum saya merepek banyak, anda lihat dulu beberapa gambar Nur Zalikha ini. Gambar-gambar ini diperoleh daripada sebuah blog yang akan saya dedahkan kemudian di entri akan datang... hehehehe....

Gambar Tunangan Blogger AriffShah

 
 

Haaa... itulah wajah-wajah Nur Zalikha yang telah selamat menjadi tunangan atau bakal isteri kepada blogger terkenal Ariff Shah. Dikhabarkan majlis nikah kahwin dah tak lama lagi nak berlangsung di sebuah dewan besar .....serius besar.

Apapun, kita nantikan ye pengumuman majlis ini, anda boleh baca entri-entri lain berkaitan majlis tersebut di blog Ariff Shah.

Bagi, saya secara peribadi mengucapkan tahniah kepada Ariff Shah yang akan akhiri zaman bujang trang tang tangnya .... sure blog akan lebih menarik nanti dengan pengisian yang lebih personal .. yeahh...

In Sha Allah, saya akan kongsikan kepada anda semua beberapa gambar comel tunangan Ariff Shah ini ... :) serius comel ... jadi tunggu ehhh.

Kredit sepenuhnya kepada instagram Nur ZalikhaGambar Tunangan Blogger AriffShah
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

8 komen

Tulis komen
avatar
05 December, 2013 18:59 delete

heee. comel tunangannya :)
tahniah to both of them :)

Reply
avatar
05 December, 2013 20:54 delete

tahniah buat mereka berdua

Reply
avatar
05 December, 2013 21:12 delete

tahniah buat kedua2nya. comel

Reply
avatar
05 December, 2013 22:57 delete

selamat bertunang semoga bahagia hingga ke syurga.. :)

Reply
avatar
05 December, 2013 23:44 delete

Pergh! dah kantoikan...

Reply
avatar
05 December, 2013 23:51 delete

untunglah dah nak kawen :)

Reply
avatar
06 December, 2013 15:58 delete

Tahniah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive