Gambar Tunangan Blogger AriffShah

Siapa kenal blogger tersohor AriffShah? Kalau kenal, tentu anda pernah singgah dan baca blognya. Dan tentu juga anda sudah mengetahui bahawa blogger AriffShah sudah pun mengikat tali pertunangan dengan seorang gadis bernama Nur Zalikha pada 17 Ogos 2013.

Siapa Nur Zalikha? Ok ... sebelum saya merepek banyak, anda lihat dulu beberapa gambar Nur Zalikha ini. Gambar-gambar ini diperoleh daripada sebuah blog yang akan saya dedahkan kemudian di entri akan datang... hehehehe....

Gambar Tunangan Blogger AriffShah

 
 

Haaa... itulah wajah-wajah Nur Zalikha yang telah selamat menjadi tunangan atau bakal isteri kepada blogger terkenal Ariff Shah. Dikhabarkan majlis nikah kahwin dah tak lama lagi nak berlangsung di sebuah dewan besar .....serius besar.

Apapun, kita nantikan ye pengumuman majlis ini, anda boleh baca entri-entri lain berkaitan majlis tersebut di blog Ariff Shah.

Bagi, saya secara peribadi mengucapkan tahniah kepada Ariff Shah yang akan akhiri zaman bujang trang tang tangnya .... sure blog akan lebih menarik nanti dengan pengisian yang lebih personal .. yeahh...

In Sha Allah, saya akan kongsikan kepada anda semua beberapa gambar comel tunangan Ariff Shah ini ... :) serius comel ... jadi tunggu ehhh.

Kredit sepenuhnya kepada instagram Nur Zalikha


{ 8 comments.. read them below or add one }

Puan Gojes Puan Gojes December 05, 2013
heee. comel tunangannya :)
tahniah to both of them :)
Yumida Huda Yumida Huda December 05, 2013
tahniah buat mereka berdua
JAMIL HASHIM JAMIL HASHIM December 05, 2013
tahniah buat kedua2nya. comel
Pinkbubblegumprincess Pinkbubblegumprincess December 05, 2013
selamat bertunang semoga bahagia hingga ke syurga.. :)
Fazrol Fazrol December 05, 2013
Pergh! dah kantoikan...
Zamani Abe Zamani Abe December 05, 2013
untunglah dah nak kawen :)
MY@R MY@R December 06, 2013
Tahniah..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.