Hebat rakan-rakan blogger yang raih rezeki tercalon dalam Blogrrr Awards. Kalau tengok daripada senarai top 5 yang telah dikeluarkan, memang semuanya dari blogger terbaik Malaysia. Saya jauhhh ketinggalan, tak setaraf dengan blogger-blogger ini. Malah, blog saya memang tak setanding mereka.

Tahniah buat rakan-rakan blogger yang tersenarai dan tercalon dalam top 5 Blogrrr Awards ini. Ehem ... jujur saya cakap, saya memang ada calonkan diri sendiri ... tetapi nampaknya memang tak kena dengan kriteria dalam Blogrrr. Blogrrr komuniti besar .... blogger ciput cam saya, hanya mampu tongkat dagu dari kejauhan saja.

Tapi, seperti anda yang mungkin seperti saya; tidak tercalon bukan bermakna tidak boleh berikan sesuatu kepada dunia blog Malaysia. Masih banyak peluang terbuka, hanya perlu cari dan rebut sahaja.

Senarai Calon-Calon Blog Terbaik 2013 Blogrrr Awards

Mari lihat siapakah blogger yang tercalon, dan blog manakah menjadi top 5 dalam 11 kategori yang ada.

Dah lihat senarai blog yang jadi top blog terbaik 2013 di Blogrrr? Sekarang buat pilihan anda, dan agak-agak siapa yang bakal unguli dalam kategori masing-masing. Semua jawapan ini akan terjawab dalam himpunan blogger Malaysia terbesar 2013; yang akan berlangsung pada 14 Disember 2013 di MIECC, Mines, Seri Kembangan, Selangor.

Kredit: https://www.facebook.com/blogrrr

p.s: Ada nama-nama yang tidak asing .... rakan blogger yang memang layak dalam kategori mereka.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

22 Komen

Congrats kepada semua blogger yang tercalon :)

Jom Terjah : Perkara yang WAJIB ADA pada blog

Reply

Blog ini dh cukup mantap dan berpengaruh. Malangnya Niche blog ini masih belum mendapat tempat di mata juri.

Dulu Amanz pun start dari bawah. Zaman orang terkejar buat blog artis dan bola. Mereka je buat blog pasal tech. Dalam BM pula tue.

Sekarang? Tengok apa jadi pada mereka. Terbaik dalam niche mereka sendiri.

www.broframestone.com

Reply

Perjuangan masih belum selesai .. hahahaha

Reply

nama2 yg tercalon..hebat2 belaka..

Reply

buat pertama kali bersaing dengan blogger-blogger yang lebih hebat dari FA.
FA baru setahun jagung dan masih banyak ilmu perlu dituntut dan masih mengharapkan tunjuk ajar dari blogger yang lebih berpengalaman.dan FA sentiasa rujuk blog-blog blogger yang dahlama berkecimpung dalam persada dunia blog dan blog abg HH adalah salah satu darinya :)
Terima kasih di atas segala ilmu. :)

Reply

Tahniah! Tahniah!

Saya juga ingin kongsikan TEKNIK COBRA saya HENTAM RM250 sehari dgn FACEBOOK & hasilkan INCOME BERTERUSAN!

Berminat sila layari

----> http://bit.ly/18Ye6re

Terima kasih

Reply

Wow.. Tahniah kepada semua calon.. Terbaik r..

Reply

good luck utk semua blogger!^^

Reply

Dengan ada award sebegini .... baru kita akan sedar kepentingan dan kelebihan perlunya ada niche dalam blog kita

Reply

its ok HH coz belum ada rezeki.Jangan terlalu merendah diri coz blog HH ni dah ada pengikut tersendiri. Never ever-ever give up ya!!!!

Reply

tahniah buat mereka yg tercalon dlm blogrrr. semuanya blogger hebat. blogger inspirasi buat kita

Reply

tahniah buat blogger yang tercalon.saya pula lagilah jauh kebelakang..heheh,anyway bro hasrul Insha Allah pasti ada rezeki.

Reply

Tahniah best personal blog paling best siapalah yg menang ye..

Reply

mmg yang tercalon tu hebat-hebat semuanya,
terbaek ler.
dia ada anugerah lagi.

Reply

tahniah buat semua.. hebat2 belaka

Reply

kat mines jer majlisnya ... tahniah kpd yg tercalon ...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.