Calon-Calon Blog Terbaik 2013 Blogrrr Awards

Hebat rakan-rakan blogger yang raih rezeki tercalon dalam Blogrrr Awards. Kalau tengok daripada senarai top 5 yang telah dikeluarkan, memang semuanya dari blogger terbaik Malaysia. Saya jauhhh ketinggalan, tak setaraf dengan blogger-blogger ini. Malah, blog saya memang tak setanding mereka.

Tahniah buat rakan-rakan blogger yang tersenarai dan tercalon dalam top 5 Blogrrr Awards ini. Ehem ... jujur saya cakap, saya memang ada calonkan diri sendiri ... tetapi nampaknya memang tak kena dengan kriteria dalam Blogrrr. Blogrrr komuniti besar .... blogger ciput cam saya, hanya mampu tongkat dagu dari kejauhan saja.

Tapi, seperti anda yang mungkin seperti saya; tidak tercalon bukan bermakna tidak boleh berikan sesuatu kepada dunia blog Malaysia. Masih banyak peluang terbuka, hanya perlu cari dan rebut sahaja.

Senarai Calon-Calon Blog Terbaik 2013 Blogrrr Awards

Mari lihat siapakah blogger yang tercalon, dan blog manakah menjadi top 5 dalam 11 kategori yang ada.

Dah lihat senarai blog yang jadi top blog terbaik 2013 di Blogrrr? Sekarang buat pilihan anda, dan agak-agak siapa yang bakal unguli dalam kategori masing-masing. Semua jawapan ini akan terjawab dalam himpunan blogger Malaysia terbesar 2013; yang akan berlangsung pada 14 Disember 2013 di MIECC, Mines, Seri Kembangan, Selangor.

Kredit: https://www.facebook.com/blogrrr

p.s: Ada nama-nama yang tidak asing .... rakan blogger yang memang layak dalam kategori mereka.

{ 22 comments.. read them below or add one }

Wardah Ceria Wardah Ceria December 12, 2013
Congrats kepada semua blogger yang tercalon :)

Jom Terjah : Perkara yang WAJIB ADA pada blog
Bro Framestone Bro Framestone December 12, 2013
Blog ini dh cukup mantap dan berpengaruh. Malangnya Niche blog ini masih belum mendapat tempat di mata juri.

Dulu Amanz pun start dari bawah. Zaman orang terkejar buat blog artis dan bola. Mereka je buat blog pasal tech. Dalam BM pula tue.

Sekarang? Tengok apa jadi pada mereka. Terbaik dalam niche mereka sendiri.

www.broframestone.com
Adam Faiz Adam Faiz December 12, 2013
Wow.Tahniah buat mereka
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN December 12, 2013
Perjuangan masih belum selesai .. hahahaha
Fizi Zaidi Fizi Zaidi December 12, 2013
nama2 yg tercalon..hebat2 belaka..
Farisya Anastasyia Farisya Anastasyia December 12, 2013
buat pertama kali bersaing dengan blogger-blogger yang lebih hebat dari FA.
FA baru setahun jagung dan masih banyak ilmu perlu dituntut dan masih mengharapkan tunjuk ajar dari blogger yang lebih berpengalaman.dan FA sentiasa rujuk blog-blog blogger yang dahlama berkecimpung dalam persada dunia blog dan blog abg HH adalah salah satu darinya :)
Terima kasih di atas segala ilmu. :)
Master Mind Hasan Master Mind Hasan December 12, 2013
Tahniah! Tahniah!

Saya juga ingin kongsikan TEKNIK COBRA saya HENTAM RM250 sehari dgn FACEBOOK & hasilkan INCOME BERTERUSAN!

Berminat sila layari

----> http://bit.ly/18Ye6re

Terima kasih
Eraz Fadli Eraz Fadli December 12, 2013
Wow.. Tahniah kepada semua calon.. Terbaik r..
deno deno December 12, 2013
good luck utk semua blogger!^^
hazman fadzil hazman fadzil December 12, 2013
Dengan ada award sebegini .... baru kita akan sedar kepentingan dan kelebihan perlunya ada niche dalam blog kita
Raudzah Z Raudzah Z December 12, 2013
its ok HH coz belum ada rezeki.Jangan terlalu merendah diri coz blog HH ni dah ada pengikut tersendiri. Never ever-ever give up ya!!!!
Yumida Huda Yumida Huda December 12, 2013
tahniah buat mereka yg tercalon dlm blogrrr. semuanya blogger hebat. blogger inspirasi buat kita
Rosniena Rosniena December 12, 2013
tahniah buat blogger yang tercalon.saya pula lagilah jauh kebelakang..heheh,anyway bro hasrul Insha Allah pasti ada rezeki.
tarmizi tarmizi December 12, 2013
Tahniah best personal blog paling best siapalah yg menang ye..
Normi Nieza Normi Nieza December 12, 2013
tahniah kepada calon2..:)
Liana Sulaiman Liana Sulaiman December 12, 2013
taniah kepada yang tercalon
Shark Kay Shark Kay December 12, 2013
mmg yang tercalon tu hebat-hebat semuanya,
terbaek ler.
dia ada anugerah lagi.
Ummi Hanie Fadzil Ummi Hanie Fadzil December 12, 2013
tahniah buat mereka semua...
tenku butang tenku butang December 12, 2013
tahniah buat semua.. hebat2 belaka
veesandy veesandy December 12, 2013
kat mines jer majlisnya ... tahniah kpd yg tercalon ...
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa December 13, 2013
Tahniah, kepada yang tercalon.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.