Langkau ke kandungan utama

Calon-Calon Blog Terbaik 2013 Blogrrr Awards

Hebat rakan-rakan blogger yang raih rezeki tercalon dalam Blogrrr Awards. Kalau tengok daripada senarai top 5 yang telah dikeluarkan, memang semuanya dari blogger terbaik Malaysia. Saya jauhhh ketinggalan, tak setaraf dengan blogger-blogger ini. Malah, blog saya memang tak setanding mereka.

Tahniah buat rakan-rakan blogger yang tersenarai dan tercalon dalam top 5 Blogrrr Awards ini. Ehem ... jujur saya cakap, saya memang ada calonkan diri sendiri ... tetapi nampaknya memang tak kena dengan kriteria dalam Blogrrr. Blogrrr komuniti besar .... blogger ciput cam saya, hanya mampu tongkat dagu dari kejauhan saja.

Tapi, seperti anda yang mungkin seperti saya; tidak tercalon bukan bermakna tidak boleh berikan sesuatu kepada dunia blog Malaysia. Masih banyak peluang terbuka, hanya perlu cari dan rebut sahaja.

Senarai Calon-Calon Blog Terbaik 2013 Blogrrr Awards

Mari lihat siapakah blogger yang tercalon, dan blog manakah menjadi top 5 dalam 11 kategori yang ada.

Dah lihat senarai blog yang jadi top blog terbaik 2013 di Blogrrr? Sekarang buat pilihan anda, dan agak-agak siapa yang bakal unguli dalam kategori masing-masing. Semua jawapan ini akan terjawab dalam himpunan blogger Malaysia terbesar 2013; yang akan berlangsung pada 14 Disember 2013 di MIECC, Mines, Seri Kembangan, Selangor.

Kredit: https://www.facebook.com/blogrrr

p.s: Ada nama-nama yang tidak asing .... rakan blogger yang memang layak dalam kategori mereka.

Komen

  1. Congrats kepada semua blogger yang tercalon :)

    Jom Terjah : Perkara yang WAJIB ADA pada blog

    BalasPadam
  2. Blog ini dh cukup mantap dan berpengaruh. Malangnya Niche blog ini masih belum mendapat tempat di mata juri.

    Dulu Amanz pun start dari bawah. Zaman orang terkejar buat blog artis dan bola. Mereka je buat blog pasal tech. Dalam BM pula tue.

    Sekarang? Tengok apa jadi pada mereka. Terbaik dalam niche mereka sendiri.

    www.broframestone.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Perjuangan masih belum selesai .. hahahaha

      Padam
  3. nama2 yg tercalon..hebat2 belaka..

    BalasPadam
  4. buat pertama kali bersaing dengan blogger-blogger yang lebih hebat dari FA.
    FA baru setahun jagung dan masih banyak ilmu perlu dituntut dan masih mengharapkan tunjuk ajar dari blogger yang lebih berpengalaman.dan FA sentiasa rujuk blog-blog blogger yang dahlama berkecimpung dalam persada dunia blog dan blog abg HH adalah salah satu darinya :)
    Terima kasih di atas segala ilmu. :)

    BalasPadam
  5. Tahniah! Tahniah!

    Saya juga ingin kongsikan TEKNIK COBRA saya HENTAM RM250 sehari dgn FACEBOOK & hasilkan INCOME BERTERUSAN!

    Berminat sila layari

    ----> http://bit.ly/18Ye6re

    Terima kasih

    BalasPadam
  6. Wow.. Tahniah kepada semua calon.. Terbaik r..

    BalasPadam
  7. good luck utk semua blogger!^^

    BalasPadam
  8. Dengan ada award sebegini .... baru kita akan sedar kepentingan dan kelebihan perlunya ada niche dalam blog kita

    BalasPadam
  9. its ok HH coz belum ada rezeki.Jangan terlalu merendah diri coz blog HH ni dah ada pengikut tersendiri. Never ever-ever give up ya!!!!

    BalasPadam
  10. tahniah buat mereka yg tercalon dlm blogrrr. semuanya blogger hebat. blogger inspirasi buat kita

    BalasPadam
  11. tahniah buat blogger yang tercalon.saya pula lagilah jauh kebelakang..heheh,anyway bro hasrul Insha Allah pasti ada rezeki.

    BalasPadam
  12. Tahniah best personal blog paling best siapalah yg menang ye..

    BalasPadam
  13. mmg yang tercalon tu hebat-hebat semuanya,
    terbaek ler.
    dia ada anugerah lagi.

    BalasPadam
  14. tahniah buat semua.. hebat2 belaka

    BalasPadam
  15. kat mines jer majlisnya ... tahniah kpd yg tercalon ...

    BalasPadam
  16. Tahniah, kepada yang tercalon.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.