Langkau ke kandungan utama

Ping My URL ke Lebih 1653 Websites

Servis percuma untuk membolehkan anda menghantar URL blog anda ke lebih 1600 laman web di internet hanya dengan satu klik. Wow .... banyak tu. Kalau nak buat dan hantar satu persatu memang jenuh. Kebas jari tangan dan kaki dibuatnya. Mau makan hari kalau dibuat secara manual. Tapi, sekarang mudah, saya kongsikan kepada anda bagaimana untuk ping URL blog anda ke 1653 laman web dengan ranking tinggi hanya menerusi satu laman servis percuma - Ping My URL

Ping URL Blog ke Lebih 1653 Laman Web Berlainan

Ping URL Blog ke Lebih 1653 Laman Web Berlainan

Memang mudah. Anda hanya perlu masukkan URL blog anda di kotak yang disediakan, dan terus tekan Ping. Tak perlu nak masukkan nama atau alamat email, atau apa-apa butiran lain. Cuma satu sahaja, memang jenuh nak tunggu ia habiskan ping URL blog anda ....

Syarat Ping My URL

Ya, syaratnya hanya satu, anda kena tunggu ia ping URL blog anda sehingga habis - iaitu setelah ia capai ping ke 1653!

Ini teknik biasa untuk meningkatkan jumlah masa pengunjung ke laman web servis ping tersebut. Semakin lama seseorang pengunjung berada di laman web, maka semakin bernilai tinggilah laman web tersebut, dan itulah yang sedang dilakukan oleh Ping My URL. Anda dapat servis percuma, dan laman web mereka dapat nilai - iaitu masa sesuatu pengunjung berada tetap di laman web.

Dan satu lagi, ia akan mengurangkan kadar bounce-rate laman web tersebut, maka ia akan dapat tackle penarafan sebagai sebuah laman web yang punyai Authority tinggi dan juga boleh bantu meningkatkan Google Pagerank (PR).

Ok ye, selamat mencuba.

p.s: Hasilnya akan nampak dalam 2-3 bulan selepas anda hantar URL


Komen

  1. thank you bro..sedang tunggu dia abis ping..hehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak tu .. jenuh ooo ..

      Padam
    2. sungguh laa....jenuhh tunggu

      Padam
    3. normally kalau service mamcam nie beberapa kekerapan ping yang diperlukan untuk menampakkan hasil??hehehe

      Padam
  2. thanks abg Hasrul.. sdg tunggu ni.. hehe..

    BalasPadam
  3. kalau terlalu sering ngeping blog apa tidak malah berefek buruk bagi blog mas hasrul

    BalasPadam
  4. Saya tengah cuba. Thanks. Info yang sangat baik. :)

    BalasPadam
  5. terima kasih Tuan HH bagi tau, sedang tunggu dia loading ni

    BalasPadam
  6. wow. lebih mudah.. thanks kongsi bro :D

    BalasPadam
  7. Thanks atas pkongsian bro, sgt2 bermanfaat utk kami...

    BalasPadam
  8. nak cuba ni....perlu ketabahan dan kesabaran. Terima Kasih.

    BalasPadam
  9. terima kasih sifu kongsi info macam ni..

    BalasPadam
  10. wahhh....bagus info ni HH...tengah tunggu URL disubmit..:D

    BalasPadam
  11. Berapa kali kita perlu ping URL ? Sekali seminggu atau sebulan sekali untuk mendapatkan kesan yang efektif?

    BalasPadam
  12. lagi imu berguna..baru tau ni

    BalasPadam
  13. nak try la juga..thank's bro bagi info berguna.tapi untuk berapa kali buat.untuk sekali ja ka?

    BalasPadam
  14. thanks HH...info yg sngt berguna

    BalasPadam
  15. nice tips.. terima kasih atas perkongsian... :)

    BalasPadam
  16. tablet saie terus hang bile submit..hihi kene pkai laptop kowt..

    BalasPadam
  17. salam bro.. tq bkongsi info yg bgus..
    tgh try buat ni..letih jugak menunggu..
    yg pin ni kena buat sekali je atau setiap bulan kena buat.. terima kasih :)

    BalasPadam
  18. terima kasih tuan :D suka dengan panduan ni hehe

    BalasPadam
  19. terima kasih atas perkongsian nie... lepas buat terus rank naik mendadak... hehe...

    BalasPadam
  20. mencuba ~ uhhh jenuh boh nak nunggu

    BalasPadam
  21. tqvm perkongsian.. follow me too http://cahayacieda.blogspot.com/ (^_^)

    BalasPadam
  22. Tq uncle HH. PG da cuba, and done. Tp langkah ke 3 share dan like, saya tak buat. Mcm mana erk?

    BalasPadam
  23. tengah buat..1.4k nak kena tunggu... tq..hihihi

    BalasPadam
  24. Tengah buat, sangkut kat no 127 lebih setengah jam

    BalasPadam
  25. Terima kasih tengah on...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.