Mudah. Anda kongsi anda dapat ganjaran. Sebagai blogger, perkongsian adalah merupakan salah satu pengisian dalam entri-entri di dalam blog. Kali ini, cuba kongsi sesuatu yang akan berikan ganjaran tunai. Anda bukan kongsi perkara tidak elok, tetapi sesuatu yang menarik perhatian. Ganjaran berkongsi informasi, adalah sesuatu yang anda boleh buat untuk mendapatkan pendapatan sampingan menerusi blog.

Ganjaran Berkongsi Informasi


Salah satunya adalah menerusi 8Share. Saya sendiri sudah menerima dua kali pembayaran daripada 8Share. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi daripada tak ada, yang sedikit itu sudah dianggap sesuatu yang sangat seronok.

Anda boleh berkongsi informasi seperti berikut dan dapatkan ganjaran tunai menerusi setiap klik:

Ada banyak lagi benda menarik yang boleh anda kongsikan, hanya daftar percuma dan terus menerima ganjaran tunai apabila anda mendaftar.

Belum daftar? Daftar sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Dan istimewa Hari Merdeka 56 Tahun - setiap yang anda kongsi akan menerima lebih ganjaran. Kongsi informasi-informasi ini dan dapatkan lebih, dan peluang untuk anda tambah sedikit income online dari blog anda.





Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

11 Komen

macam mana nak tukar jadi link kat blog url kempen tu??



Entri Terkini : Terima Kasih Untuk 100K

Reply

Anda terlebih dahulu kena share .... bila dipaparkan di wall anda, ambil url link yang ada disitu.

Reply

Tahniah dah boleh cash out..mesti banyak tu...

Jom terjah sini Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-56

Reply

mohon HH cover camne nk buat banner dengan mudah mcm HH buat kat atas tu =). Thank you

http://nazifhakim.blogspot.com/

Reply

Infi baru ni...terima kasih kongsi peluang macam ini!

Reply

Saya dah join masa hh kata dpt duit raya rm5 tu. Tq hh

Reply

Tak banyak. Sikit je. Ramai lagi blogger lain yang dah dapat beratus-ratus.

Reply

Sebb sedikitlah dok kaver .. kalau tak tayang .. hahaha

Reply

tahniah.. saya tak pernah guna 8share ni

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.