Langkau ke kandungan utama

Ganjaran Berkongsi Informasi

Mudah. Anda kongsi anda dapat ganjaran. Sebagai blogger, perkongsian adalah merupakan salah satu pengisian dalam entri-entri di dalam blog. Kali ini, cuba kongsi sesuatu yang akan berikan ganjaran tunai. Anda bukan kongsi perkara tidak elok, tetapi sesuatu yang menarik perhatian. Ganjaran berkongsi informasi, adalah sesuatu yang anda boleh buat untuk mendapatkan pendapatan sampingan menerusi blog.

Ganjaran Berkongsi Informasi


Salah satunya adalah menerusi 8Share. Saya sendiri sudah menerima dua kali pembayaran daripada 8Share. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi daripada tak ada, yang sedikit itu sudah dianggap sesuatu yang sangat seronok.

Anda boleh berkongsi informasi seperti berikut dan dapatkan ganjaran tunai menerusi setiap klik:

Ada banyak lagi benda menarik yang boleh anda kongsikan, hanya daftar percuma dan terus menerima ganjaran tunai apabila anda mendaftar.

Belum daftar? Daftar sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Dan istimewa Hari Merdeka 56 Tahun - setiap yang anda kongsi akan menerima lebih ganjaran. Kongsi informasi-informasi ini dan dapatkan lebih, dan peluang untuk anda tambah sedikit income online dari blog anda.





advertisement


Komen Pembaca ...

  1. macam mana nak tukar jadi link kat blog url kempen tu??



    Entri Terkini : Terima Kasih Untuk 100K

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anda terlebih dahulu kena share .... bila dipaparkan di wall anda, ambil url link yang ada disitu.

      Padam
  2. Tahniah dah boleh cash out..mesti banyak tu...

    Jom terjah sini Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-56

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak banyak. Sikit je. Ramai lagi blogger lain yang dah dapat beratus-ratus.

      Padam
    2. Sebb sedikitlah dok kaver .. kalau tak tayang .. hahaha

      Padam
  3. mohon HH cover camne nk buat banner dengan mudah mcm HH buat kat atas tu =). Thank you

    http://nazifhakim.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Infi baru ni...terima kasih kongsi peluang macam ini!

    BalasPadam
  5. Saya dah join masa hh kata dpt duit raya rm5 tu. Tq hh

    BalasPadam
  6. tahniah.. saya tak pernah guna 8share ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo