Ganjaran Berkongsi Informasi

Mudah. Anda kongsi anda dapat ganjaran. Sebagai blogger, perkongsian adalah merupakan salah satu pengisian dalam entri-entri di dalam blog. Kali ini, cuba kongsi sesuatu yang akan berikan ganjaran tunai. Anda bukan kongsi perkara tidak elok, tetapi sesuatu yang menarik perhatian. Ganjaran berkongsi informasi, adalah sesuatu yang anda boleh buat untuk mendapatkan pendapatan sampingan menerusi blog.

Ganjaran Berkongsi Informasi


Salah satunya adalah menerusi 8Share. Saya sendiri sudah menerima dua kali pembayaran daripada 8Share. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi daripada tak ada, yang sedikit itu sudah dianggap sesuatu yang sangat seronok.

Anda boleh berkongsi informasi seperti berikut dan dapatkan ganjaran tunai menerusi setiap klik:

Ada banyak lagi benda menarik yang boleh anda kongsikan, hanya daftar percuma dan terus menerima ganjaran tunai apabila anda mendaftar.

Belum daftar? Daftar sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Dan istimewa Hari Merdeka 56 Tahun - setiap yang anda kongsi akan menerima lebih ganjaran. Kongsi informasi-informasi ini dan dapatkan lebih, dan peluang untuk anda tambah sedikit income online dari blog anda.





{ 11 comments.. read them below or add one }

Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau August 31, 2013
macam mana nak tukar jadi link kat blog url kempen tu??



Entri Terkini : Terima Kasih Untuk 100K
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 31, 2013
Anda terlebih dahulu kena share .... bila dipaparkan di wall anda, ambil url link yang ada disitu.
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan August 31, 2013
Tahniah dah boleh cash out..mesti banyak tu...

Jom terjah sini Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-56
Nazif Hakim Nazif Hakim August 31, 2013
mohon HH cover camne nk buat banner dengan mudah mcm HH buat kat atas tu =). Thank you

http://nazifhakim.blogspot.com/
Mohd Shubhi Abdul Mohd Shubhi Abdul August 31, 2013
Infi baru ni...terima kasih kongsi peluang macam ini!
tarmizi tarmizi August 31, 2013
Saya dah join masa hh kata dpt duit raya rm5 tu. Tq hh
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 31, 2013
Tak banyak. Sikit je. Ramai lagi blogger lain yang dah dapat beratus-ratus.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 31, 2013
Sebb sedikitlah dok kaver .. kalau tak tayang .. hahaha
Mustaffa Yasin Mustaffa Yasin August 31, 2013
tahniah.. saya tak pernah guna 8share ni

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.