31 Ogos 2013

Ganjaran Berkongsi Informasi

Mudah. Anda kongsi anda dapat ganjaran. Sebagai blogger, perkongsian adalah merupakan salah satu pengisian dalam entri-entri di dalam blog. Kali ini, cuba kongsi sesuatu yang akan berikan ganjaran tunai. Anda bukan kongsi perkara tidak elok, tetapi sesuatu yang menarik perhatian. Ganjaran berkongsi informasi, adalah sesuatu yang anda boleh buat untuk mendapatkan pendapatan sampingan menerusi blog.

Ganjaran Berkongsi Informasi


Salah satunya adalah menerusi 8Share. Saya sendiri sudah menerima dua kali pembayaran daripada 8Share. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi daripada tak ada, yang sedikit itu sudah dianggap sesuatu yang sangat seronok.

Anda boleh berkongsi informasi seperti berikut dan dapatkan ganjaran tunai menerusi setiap klik:

Ada banyak lagi benda menarik yang boleh anda kongsikan, hanya daftar percuma dan terus menerima ganjaran tunai apabila anda mendaftar.

Belum daftar? Daftar sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Dan istimewa Hari Merdeka 56 Tahun - setiap yang anda kongsi akan menerima lebih ganjaran. Kongsi informasi-informasi ini dan dapatkan lebih, dan peluang untuk anda tambah sedikit income online dari blog anda.





Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

11 Komen Ganjaran Berkongsi Informasi

macam mana nak tukar jadi link kat blog url kempen tu??



Entri Terkini : Terima Kasih Untuk 100K

Anda terlebih dahulu kena share .... bila dipaparkan di wall anda, ambil url link yang ada disitu.

Tahniah dah boleh cash out..mesti banyak tu...

Jom terjah sini Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-56

mohon HH cover camne nk buat banner dengan mudah mcm HH buat kat atas tu =). Thank you

http://nazifhakim.blogspot.com/

Infi baru ni...terima kasih kongsi peluang macam ini!

Saya dah join masa hh kata dpt duit raya rm5 tu. Tq hh

Tak banyak. Sikit je. Ramai lagi blogger lain yang dah dapat beratus-ratus.

Sebb sedikitlah dok kaver .. kalau tak tayang .. hahaha

tahniah.. saya tak pernah guna 8share ni


EmoticonEmoticon