Langkau ke kandungan utama

Ganjaran Berkongsi Informasi

Mudah. Anda kongsi anda dapat ganjaran. Sebagai blogger, perkongsian adalah merupakan salah satu pengisian dalam entri-entri di dalam blog. Kali ini, cuba kongsi sesuatu yang akan berikan ganjaran tunai. Anda bukan kongsi perkara tidak elok, tetapi sesuatu yang menarik perhatian. Ganjaran berkongsi informasi, adalah sesuatu yang anda boleh buat untuk mendapatkan pendapatan sampingan menerusi blog.

Ganjaran Berkongsi Informasi


Salah satunya adalah menerusi 8Share. Saya sendiri sudah menerima dua kali pembayaran daripada 8Share. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi daripada tak ada, yang sedikit itu sudah dianggap sesuatu yang sangat seronok.

Anda boleh berkongsi informasi seperti berikut dan dapatkan ganjaran tunai menerusi setiap klik:

Ada banyak lagi benda menarik yang boleh anda kongsikan, hanya daftar percuma dan terus menerima ganjaran tunai apabila anda mendaftar.

Belum daftar? Daftar sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Dan istimewa Hari Merdeka 56 Tahun - setiap yang anda kongsi akan menerima lebih ganjaran. Kongsi informasi-informasi ini dan dapatkan lebih, dan peluang untuk anda tambah sedikit income online dari blog anda.





Komen

  1. macam mana nak tukar jadi link kat blog url kempen tu??



    Entri Terkini : Terima Kasih Untuk 100K

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anda terlebih dahulu kena share .... bila dipaparkan di wall anda, ambil url link yang ada disitu.

      Padam
  2. Tahniah dah boleh cash out..mesti banyak tu...

    Jom terjah sini Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang Ke-56

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak banyak. Sikit je. Ramai lagi blogger lain yang dah dapat beratus-ratus.

      Padam
    2. Sebb sedikitlah dok kaver .. kalau tak tayang .. hahaha

      Padam
  3. mohon HH cover camne nk buat banner dengan mudah mcm HH buat kat atas tu =). Thank you

    http://nazifhakim.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Infi baru ni...terima kasih kongsi peluang macam ini!

    BalasPadam
  5. Saya dah join masa hh kata dpt duit raya rm5 tu. Tq hh

    BalasPadam
  6. tahniah.. saya tak pernah guna 8share ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.