Blogger Terkenal Fatin Liyana Peluk David Beckham!

Ya. Benar, bukan gurauan, bukan tipu-tipuan, memang benar Fatin Liyana telah memeluk David Beckham, bintang bolasepak terkenal dan selebriti sukan antarabangsa. Bukan kisah dongeng yang dibuat, tetapi bukti dah ada.
Gambar terbaru 2013 Fatin Liyana di Hard Rock cafe

Ini kisah OHBlogger Fatin Liyana, seorang blogger yang dikenali ramai, bukan kerana sahaja cantik dan jelita, tetapi kerana dia lebih bijak dari kebanyakkan kita, terutama saya ..hahahaha.... saya dah la tak cantik dan tak belajar jadi doktor, cuma saya kacak di mata isteri dan belajar hanya untuk jadi orang!

Blogger terkenal ini telah memeluk David Becham dengan rela hati, dan selebriti sukan itu pula nampak gayanya memang tidak menolak pelukan penuh mesra yang diberikan. Kedua-duanya nampak sangat suka dipeluk dan memeluk. Tak percaya? Inilah buktinya ....

Gambar Blogger Terkenal Fatin Liyana Peluk David Beckham

Heh. Gempak dan gempar je lebih .... itu hanya patung lilin si David Beckham dan bukannya benar. Saya pasti, takkan terberani punyalah si Fatin Liyana ini nak memeluk jejaka kacak digilai ramai ini. Oppss ..oh ya, David Beckham suami orang lagipun ...
 
Kredit: FB Page HoneyKoyuki

{ 26 comments.. read them below or add one }

anyss anyss August 26, 2013
Assalamualaikum,
Hu hu hu nak peluk jugaklah!
Shark Kay Shark Kay August 26, 2013
heheh..
sudah kusangkan..
tp tetap nk baca:)
Sukma Haron Sukma Haron August 26, 2013
dah agak pun...patung lilin....aku tertipu.....hehe
tarmizi tarmizi August 26, 2013
Troll rupanya haha..
SecretOfShaila SecretOfShaila August 26, 2013
hahaha...tajuk dah gempar...heee
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy August 26, 2013
hahaha...xkan ler dia nak peluk orang yg betul kan..isk..isk..sebiji la..
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K August 26, 2013
Hahahahaha..kontroversi je lebih..eeii nak kena Bro HH nih..patut la mcm xpercaya je tadi..
Kak Tie Kak Tie August 26, 2013
hihihi...akak terngin nak peluk SRK ...dpt patung lilin pun jadi ler....
Sapri Rosli Sapri Rosli August 26, 2013
Teruja kalian semua hihihi...........
Marou Apple Hijau Marou Apple Hijau August 26, 2013
haha terkejut gak..mau tak mengamuk victoria statg



Entri Baru Update 3saat Lalu : Lagi Hujan CPUV
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail August 26, 2013
dah sangka,, tapi nak tau gak,, hehe
baby comel baby comel August 26, 2013
i luv u too Beckham =) hehehe Jeles kita tengok
PingJeDotOrg Page PingJeDotOrg Page August 26, 2013
isk.. ingatkan fatin dah buang tabiat..haha.. patung je.. :)
muhammad naim Abdullah muhammad naim Abdullah August 26, 2013
haram jua kalau x patung.. =.=

kalau peluk jua hok benaq, memang kena jadi bahan.. huhu

http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/israel-rampas-al-aqsa.html

#PrayPalestine
#FreeAlAqsa
Adila Al-Zahra Adila Al-Zahra August 26, 2013
David tu kn agama yahudi... kenapa orang Islam nk agungkn dia...?
Cik Fie Cik Fie August 26, 2013
hahahaha . ingatkan betul2 tadi . terkejut den ! :P
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ August 27, 2013
terkejuittt ena.. ngatkan betul2 la td.. hahahahaha
Sheila Salim Sheila Salim August 27, 2013
Assalamualaikum HH, hahaha terkejut sheila. heee FL peluk patung jeee. hihihihi
BLADE H BLADE H August 27, 2013
kahkahkahkahhh!! :-D

tertipooo jugak...patung lilin jer pun...
Shuhaida Subri Shuhaida Subri August 30, 2013
alah.. peluk ja.. victoria x marah pun.. eh.. boleh je ke peluk patung tu? orang x marah ke? mana la nak tau nnt patah ke tangan tu.. xpasal2 kena ganti plak.. mahal tu..
Violet Sofia Violet Sofia September 03, 2013
dah agak dah ini yang jadik. aiyo bro HH ni... bikin gempak je. nasib kita mmg peminat FL. jangan kutuk2 FL kita tau... hahak! ;-p

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.