Langkau ke kandungan utama

Blogger Terkenal Fatin Liyana Peluk David Beckham!

Ya. Benar, bukan gurauan, bukan tipu-tipuan, memang benar Fatin Liyana telah memeluk David Beckham, bintang bolasepak terkenal dan selebriti sukan antarabangsa. Bukan kisah dongeng yang dibuat, tetapi bukti dah ada.
Gambar terbaru 2013 Fatin Liyana di Hard Rock cafe

Ini kisah OHBlogger Fatin Liyana, seorang blogger yang dikenali ramai, bukan kerana sahaja cantik dan jelita, tetapi kerana dia lebih bijak dari kebanyakkan kita, terutama saya ..hahahaha.... saya dah la tak cantik dan tak belajar jadi doktor, cuma saya kacak di mata isteri dan belajar hanya untuk jadi orang!

Blogger terkenal ini telah memeluk David Becham dengan rela hati, dan selebriti sukan itu pula nampak gayanya memang tidak menolak pelukan penuh mesra yang diberikan. Kedua-duanya nampak sangat suka dipeluk dan memeluk. Tak percaya? Inilah buktinya ....

Gambar Blogger Terkenal Fatin Liyana Peluk David Beckham

Heh. Gempak dan gempar je lebih .... itu hanya patung lilin si David Beckham dan bukannya benar. Saya pasti, takkan terberani punyalah si Fatin Liyana ini nak memeluk jejaka kacak digilai ramai ini. Oppss ..oh ya, David Beckham suami orang lagipun ...
 
Kredit: FB Page HoneyKoyuki


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Assalamualaikum,
    Hu hu hu nak peluk jugaklah!

    BalasPadam
  2. heheh..
    sudah kusangkan..
    tp tetap nk baca:)

    BalasPadam
  3. dah agak pun...patung lilin....aku tertipu.....hehe

    BalasPadam
  4. Troll rupanya haha..

    BalasPadam
  5. hahaha...tajuk dah gempar...heee

    BalasPadam
  6. hahaha...xkan ler dia nak peluk orang yg betul kan..isk..isk..sebiji la..

    BalasPadam
  7. Hahahahaha..kontroversi je lebih..eeii nak kena Bro HH nih..patut la mcm xpercaya je tadi..

    BalasPadam
  8. hihihi...akak terngin nak peluk SRK ...dpt patung lilin pun jadi ler....

    BalasPadam
  9. Teruja kalian semua hihihi...........

    BalasPadam
  10. haha terkejut gak..mau tak mengamuk victoria statg



    Entri Baru Update 3saat Lalu : Lagi Hujan CPUV

    BalasPadam
  11. dah sangka,, tapi nak tau gak,, hehe

    BalasPadam
  12. i luv u too Beckham =) hehehe Jeles kita tengok

    BalasPadam
  13. isk.. ingatkan fatin dah buang tabiat..haha.. patung je.. :)

    BalasPadam
  14. haram jua kalau x patung.. =.=

    kalau peluk jua hok benaq, memang kena jadi bahan.. huhu

    http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/israel-rampas-al-aqsa.html

    #PrayPalestine
    #FreeAlAqsa

    BalasPadam
  15. David tu kn agama yahudi... kenapa orang Islam nk agungkn dia...?

    BalasPadam
  16. hahahaha . ingatkan betul2 tadi . terkejut den ! :P

    BalasPadam
  17. terkejuittt ena.. ngatkan betul2 la td.. hahahahaha

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum HH, hahaha terkejut sheila. heee FL peluk patung jeee. hihihihi

    BalasPadam
  19. kahkahkahkahhh!! :-D

    tertipooo jugak...patung lilin jer pun...

    BalasPadam
  20. alah.. peluk ja.. victoria x marah pun.. eh.. boleh je ke peluk patung tu? orang x marah ke? mana la nak tau nnt patah ke tangan tu.. xpasal2 kena ganti plak.. mahal tu..

    BalasPadam
  21. dah agak dah ini yang jadik. aiyo bro HH ni... bikin gempak je. nasib kita mmg peminat FL. jangan kutuk2 FL kita tau... hahak! ;-p

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …