Ya. Benar, bukan gurauan, bukan tipu-tipuan, memang benar Fatin Liyana telah memeluk David Beckham, bintang bolasepak terkenal dan selebriti sukan antarabangsa. Bukan kisah dongeng yang dibuat, tetapi bukti dah ada.
Gambar terbaru 2013 Fatin Liyana di Hard Rock cafe

Ini kisah OHBlogger Fatin Liyana, seorang blogger yang dikenali ramai, bukan kerana sahaja cantik dan jelita, tetapi kerana dia lebih bijak dari kebanyakkan kita, terutama saya ..hahahaha.... saya dah la tak cantik dan tak belajar jadi doktor, cuma saya kacak di mata isteri dan belajar hanya untuk jadi orang!

Blogger terkenal ini telah memeluk David Becham dengan rela hati, dan selebriti sukan itu pula nampak gayanya memang tidak menolak pelukan penuh mesra yang diberikan. Kedua-duanya nampak sangat suka dipeluk dan memeluk. Tak percaya? Inilah buktinya ....

Gambar Blogger Terkenal Fatin Liyana Peluk David Beckham

Heh. Gempak dan gempar je lebih .... itu hanya patung lilin si David Beckham dan bukannya benar. Saya pasti, takkan terberani punyalah si Fatin Liyana ini nak memeluk jejaka kacak digilai ramai ini. Oppss ..oh ya, David Beckham suami orang lagipun ...
 
Kredit: FB Page HoneyKoyuki

26 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Assalamualaikum,
    Hu hu hu nak peluk jugaklah!

    ReplyDelete
  2. heheh..
    sudah kusangkan..
    tp tetap nk baca:)

    ReplyDelete
  3. dah agak pun...patung lilin....aku tertipu.....hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha...xkan ler dia nak peluk orang yg betul kan..isk..isk..sebiji la..

    ReplyDelete
  5. Hahahahaha..kontroversi je lebih..eeii nak kena Bro HH nih..patut la mcm xpercaya je tadi..

    ReplyDelete
  6. hihihi...akak terngin nak peluk SRK ...dpt patung lilin pun jadi ler....

    ReplyDelete
  7. Teruja kalian semua hihihi...........

    ReplyDelete
  8. haha terkejut gak..mau tak mengamuk victoria statg



    Entri Baru Update 3saat Lalu : Lagi Hujan CPUV

    ReplyDelete
  9. dah sangka,, tapi nak tau gak,, hehe

    ReplyDelete
  10. i luv u too Beckham =) hehehe Jeles kita tengok

    ReplyDelete
  11. isk.. ingatkan fatin dah buang tabiat..haha.. patung je.. :)

    ReplyDelete
  12. haram jua kalau x patung.. =.=

    kalau peluk jua hok benaq, memang kena jadi bahan.. huhu

    http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/israel-rampas-al-aqsa.html

    #PrayPalestine
    #FreeAlAqsa

    ReplyDelete
  13. David tu kn agama yahudi... kenapa orang Islam nk agungkn dia...?

    ReplyDelete
  14. hahahaha . ingatkan betul2 tadi . terkejut den ! :P

    ReplyDelete
  15. terkejuittt ena.. ngatkan betul2 la td.. hahahahaha

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum HH, hahaha terkejut sheila. heee FL peluk patung jeee. hihihihi

    ReplyDelete
  17. kahkahkahkahhh!! :-D

    tertipooo jugak...patung lilin jer pun...

    ReplyDelete
  18. alah.. peluk ja.. victoria x marah pun.. eh.. boleh je ke peluk patung tu? orang x marah ke? mana la nak tau nnt patah ke tangan tu.. xpasal2 kena ganti plak.. mahal tu..

    ReplyDelete
  19. dah agak dah ini yang jadik. aiyo bro HH ni... bikin gempak je. nasib kita mmg peminat FL. jangan kutuk2 FL kita tau... hahak! ;-p

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Previous Post Next Post
Panduan Labur Saham