Langkau ke kandungan utama

Segmen | HASRULHASSAN.COM Ajak Kenal Blog


As-Salam.
Banyak blog baru perlukan pendedahan, malah blog-blog lama pun banyak yang masih mencari tapak untuk dikenali. Dikenali bukan apa, sekadar untuk menambah kenalan di dalam dunia blog. Daripada pengenalan sesama blogger, bolehlah kongsi pengetahuan, cerita, dan macam-macam lagilah.

Asalkan kita semua harmoni, dan menampilkan sisi baik diri kita dalam dunia blog, insyaAllah .... kita akan baik-baik sahaja, dan berjaya dalam dunia blog yang tersendiri.

Sertai segmen ini untuk membolehkan blog anda dikenali. Blog yang join dan disenaraikan akan diletakkan di sini: Rakan Blogger HASRULHASSAN.COM

Malah, jika HH kenalpasti blog tersebut ada tema dan niche tersendiri, akan HH tempatkan pula dalam bloglist di beberapa blog HH yang lain, Adam Hawa atau Syok Bebenor, atau mungkin Blog Lelaki Jiwa Kacak.

Untuk join:

  • Tulis satu entri dengan tajuk bebas tetapi dimestikan letak tag ini dalam entri blog - hasrulhassan.com - panduan menulis blog dan link ke blog ini. Anda perlu bold atau gariskan tag ini dalam entri tersebut.
  • Boleh cerita apa sahaja tentang diri anda dan blog anda, tetapi mestilah bersesuaian dengan tajuk entri. Kalau boleh biar pendek tetapi padat, agar membolehkan blogger lain kenal dengan diri anda sebagai seorang blogger atau penulis blog.
  • Siap je, sila tinggalkan url/link entri di ruangan komen.

Tutup segmen ini adalah pada 28 Jun 2012 jam 10 pagi.

Terima kasih atas kesudian anda untuk join. Selamat bersegmen dan menambah kenalan dunia blogger anda.


*p.s: Ada akaun twitter? Nak dapatkan duit (USD) menerusi iklan di Twitter tak? Daftar percuma di dua laman ini: Gushcloud atau Sponsored Tweets


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

    BalasPadam
  2. best ni, saya nak join boleh ke?

    BalasPadam
  3. Nurul dah join segmen ni... http://nbarakah.blogspot.com/2012/06/tentang-nurul-di-warna-kehidupan.html

    first time join segmen dari hasrulhassan

    BalasPadam
  4. SAYA JOIN ! :)


    http://fairycadbury.blogspot.com/2012/06/abg-hasrul-hassan-ajak-kenal-blog.html

    BalasPadam
  5. join!

    http://tirana91.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

    BalasPadam
  6. Joined!

    http://ahmadwawan.blogspot.com/2012/06/aku-join-segmen-hasrulhassancom-ajak.html

    Adios!

    BalasPadam
  7. salam...

    mesti join...

    http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-kenal2-dari-my-sifu.html

    BalasPadam
  8. Baru perasan HH wat segmen..Nak join lah nanti..

    BalasPadam
  9. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/kenali-blog-mr-eraz-fadli-setelah-7.html

    menarik untuk join..

    BalasPadam

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …