As-Salam.
Banyak blog baru perlukan pendedahan, malah blog-blog lama pun banyak yang masih mencari tapak untuk dikenali. Dikenali bukan apa, sekadar untuk menambah kenalan di dalam dunia blog. Daripada pengenalan sesama blogger, bolehlah kongsi pengetahuan, cerita, dan macam-macam lagilah.

Asalkan kita semua harmoni, dan menampilkan sisi baik diri kita dalam dunia blog, insyaAllah .... kita akan baik-baik sahaja, dan berjaya dalam dunia blog yang tersendiri.

Sertai segmen ini untuk membolehkan blog anda dikenali. Blog yang join dan disenaraikan akan diletakkan di sini: Rakan Blogger HASRULHASSAN.COM

Malah, jika HH kenalpasti blog tersebut ada tema dan niche tersendiri, akan HH tempatkan pula dalam bloglist di beberapa blog HH yang lain, Adam Hawa atau Syok Bebenor, atau mungkin Blog Lelaki Jiwa Kacak.

Untuk join:

  • Tulis satu entri dengan tajuk bebas tetapi dimestikan letak tag ini dalam entri blog - hasrulhassan.com - panduan menulis blog dan link ke blog ini. Anda perlu bold atau gariskan tag ini dalam entri tersebut.
  • Boleh cerita apa sahaja tentang diri anda dan blog anda, tetapi mestilah bersesuaian dengan tajuk entri. Kalau boleh biar pendek tetapi padat, agar membolehkan blogger lain kenal dengan diri anda sebagai seorang blogger atau penulis blog.
  • Siap je, sila tinggalkan url/link entri di ruangan komen.

Tutup segmen ini adalah pada 28 Jun 2012 jam 10 pagi.

Terima kasih atas kesudian anda untuk join. Selamat bersegmen dan menambah kenalan dunia blogger anda.


*p.s: Ada akaun twitter? Nak dapatkan duit (USD) menerusi iklan di Twitter tak? Daftar percuma di dua laman ini: Gushcloud atau Sponsored Tweets


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

10 Komen

http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

Reply

best ni, saya nak join boleh ke?

Reply

Nurul dah join segmen ni... http://nbarakah.blogspot.com/2012/06/tentang-nurul-di-warna-kehidupan.html

first time join segmen dari hasrulhassan

Reply

SAYA JOIN ! :)


http://fairycadbury.blogspot.com/2012/06/abg-hasrul-hassan-ajak-kenal-blog.html

Reply

join!

http://tirana91.blogspot.com/2012/06/segmen-hasrulhassancom-ajak-kenal-blog.html

Reply

Joined!

http://ahmadwawan.blogspot.com/2012/06/aku-join-segmen-hasrulhassancom-ajak.html

Adios!

Reply

salam...

mesti join...

http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-nak-kenal2-dari-my-sifu.html

Reply

Baru perasan HH wat segmen..Nak join lah nanti..

Reply

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/kenali-blog-mr-eraz-fadli-setelah-7.html

menarik untuk join..

Reply
New comments are not allowed.