ads by hasrulhassan.com

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia
14 Komentar untuk "10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia"

bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
;D

blog ariffshah.com tak ada ke?
banyak blog gosip nih..

@Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

Salam, singgah sebentar..

singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

please visit my blog. :)
i'll show u how to manage your weight and health
like lose weight, gain weight and improve health
www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

Umobile dealer
delete

Umobile Sim Card:
Pay RM 150 (RANDOM NO )
Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
No need any document.
Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
If buy 2 card can Discaount RM 130 .
If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
Email :asy_txt@yahoo.com

Abdullah Bin Kasim
delete

http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

Bagus info ni. terima kasih.

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.


 
Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ - All Rights Reserved Busuk.org
Originally By Catatan Info