10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia

{ 15 comments.. read them below or add one }

azri johan azri johan December 10, 2011
bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye
saya_arief saya_arief December 10, 2011
haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
;D
Hisham Hisham December 11, 2011
blog ariffshah.com tak ada ke?
banyak blog gosip nih..
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] December 11, 2011
@Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.
BLADE EDGE BLADE EDGE December 11, 2011
pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu
Spudin Spudin March 05, 2012
HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!
Iman Iman March 17, 2012
Salam, singgah sebentar..
AR~LIP AR~LIP March 20, 2012
singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu
Aziz Yusof Aziz Yusof September 02, 2012
please visit my blog. :)
i'll show u how to manage your weight and health
like lose weight, gain weight and improve health
www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com
Umobile dealerUmobile dealer December 19, 2012
Umobile Sim Card:
Pay RM 150 (RANDOM NO )
Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
No need any document.
Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
If buy 2 card can Discaount RM 130 .
If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
Email :asy_txt@yahoo.com
Abdullah Bin KasimAbdullah Bin Kasim July 12, 2013
http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/
calrase adioyo calrase adioyo June 12, 2014
saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah
MNH MNH June 25, 2014
Bagus info ni. terima kasih.
calrase patrick calrase patrick September 02, 2014
saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.