Langkau ke kandungan utama

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia

Lagi Komen Pembaca ...

  1. bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

    BalasPadam
  2. haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
    ;D

    BalasPadam
  3. blog ariffshah.com tak ada ke?
    banyak blog gosip nih..

    BalasPadam
  4. @Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

    BalasPadam
  5. pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

    BalasPadam
  6. HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

    BalasPadam
  7. Salam, singgah sebentar..

    BalasPadam
  8. singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

    BalasPadam
  9. please visit my blog. :)
    i'll show u how to manage your weight and health
    like lose weight, gain weight and improve health
    www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Umobile dealerDisember 19, 2012

    Umobile Sim Card:
    Pay RM 150 (RANDOM NO )
    Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
    No need any document.
    Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
    If buy 2 card can Discaount RM 130 .
    If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
    Email :asy_txt@yahoo.com

    BalasPadam
  11. Abdullah Bin KasimJulai 12, 2013

    http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

    BalasPadam
  13. Bagus info ni. terima kasih.

    BalasPadam
  14. saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.