Sabtu, 10 Disember 2011

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia

Kongsi dan Sebarkan

Baca Juga

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

15 komen

Tulis komen
avatar
10 Disember, 2011 04:10 delete

bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

Reply
avatar
10 Disember, 2011 07:52 delete

haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
;D

Reply
avatar
11 Disember, 2011 03:07 delete

blog ariffshah.com tak ada ke?
banyak blog gosip nih..

Reply
avatar
11 Disember, 2011 03:09 delete

@Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

Reply
avatar
11 Disember, 2011 04:08 delete

pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

Reply
avatar
05 Mac, 2012 22:14 delete

HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

Reply
avatar
17 Mac, 2012 09:54 delete

Salam, singgah sebentar..

Reply
avatar
20 Mac, 2012 12:19 delete

singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

Reply
avatar
02 September, 2012 20:55 delete

please visit my blog. :)
i'll show u how to manage your weight and health
like lose weight, gain weight and improve health
www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

Reply
avatar
Umobile dealer
19 Disember, 2012 19:23 delete

Umobile Sim Card:
Pay RM 150 (RANDOM NO )
Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
No need any document.
Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
If buy 2 card can Discaount RM 130 .
If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
Email :asy_txt@yahoo.com

Reply
avatar
Abdullah Bin Kasim
12 Julai, 2013 08:10 delete

http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

Reply
avatar
12 Jun, 2014 10:52 delete

saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

Reply
avatar
MNH
25 Jun, 2014 23:21 delete

Bagus info ni. terima kasih.

Reply
avatar
02 September, 2014 20:33 delete

saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Mana-mana komen yang didapati melanggar polisi Blogger akan dipadam serta-merta. Setiap komen yang ditulis adalah tanggungjawab penulis komen. Untuk mendapatkan info peluang pengiklanan dan maklum balas boleh email (blogger.hasrulhassan[@]gmail.com).