10 Disember 2011

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

15 Komen 10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
;D

blog ariffshah.com tak ada ke?
banyak blog gosip nih..

@Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

Salam, singgah sebentar..

singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

please visit my blog. :)
i'll show u how to manage your weight and health
like lose weight, gain weight and improve health
www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

Umobile dealer delete Disember 19, 2012

Umobile Sim Card:
Pay RM 150 (RANDOM NO )
Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
No need any document.
Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
If buy 2 card can Discaount RM 130 .
If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
Email :asy_txt@yahoo.com

Abdullah Bin Kasim delete Julai 12, 2013

http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

Bagus info ni. terima kasih.

saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick


EmoticonEmoticon