hasrulhassan.com
Cabaran Duit Raya 2014

10 December 2011

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia

14 komen:

  1. bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

    ReplyDelete
  2. haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
    ;D

    ReplyDelete
  3. blog ariffshah.com tak ada ke?
    banyak blog gosip nih..

    ReplyDelete
  4. @Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

    ReplyDelete
  5. pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

    ReplyDelete
  6. HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

    ReplyDelete
  7. Salam, singgah sebentar..

    ReplyDelete
  8. singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

    ReplyDelete
  9. please visit my blog. :)
    i'll show u how to manage your weight and health
    like lose weight, gain weight and improve health
    www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Umobile Sim Card:
    Pay RM 150 (RANDOM NO )
    Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
    No need any document.
    Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
    If buy 2 card can Discaount RM 130 .
    If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
    Email :asy_txt@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Abdullah Bin Kasim12 July, 2013 08:10

    http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

    ReplyDelete
  13. Bagus info ni. terima kasih.

    ReplyDelete

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Berminat untuk beriklan? Boleh buat tempahan di sini - Pengiklanan

Copyright 2010-2014 HASRULHASSAN.COM™. Originally by Templateism | Memberi Untuk Bermanfaat | Read Disclaimer