Langkau ke kandungan utama

10 Blog Paling Popular Berdasarkan Carian di Google Malaysia

As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

    BalasPadam
  2. haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
    ;D

    BalasPadam
  3. blog ariffshah.com tak ada ke?
    banyak blog gosip nih..

    BalasPadam
  4. @Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

    BalasPadam
  5. pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

    BalasPadam
  6. HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

    BalasPadam
  7. Salam, singgah sebentar..

    BalasPadam
  8. singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

    BalasPadam
  9. please visit my blog. :)
    i'll show u how to manage your weight and health
    like lose weight, gain weight and improve health
    www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Umobile dealerDisember 19, 2012

    Umobile Sim Card:
    Pay RM 150 (RANDOM NO )
    Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
    No need any document.
    Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
    If buy 2 card can Discaount RM 130 .
    If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
    Email :asy_txt@yahoo.com

    BalasPadam
  11. Abdullah Bin KasimJulai 12, 2013

    http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

    BalasPadam
  13. Bagus info ni. terima kasih.

    BalasPadam
  14. saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …