As-Salam.
Saya ingin berkongsi dengan anda tentang maklumat dan info ini yang telah dikeluarkan oleh pihak Google Malaysia. Perasan blog yang anda nampak ... hebat mereka ini ... terbaekk ... tahniah buat blog-blog ini.

Google Malaysian Zeitgeist: Most popular and fastest-rising searches for 2011
 
Fatin Liyana - Antara Nama Paling Dicari Dalam Google Malaysia. Foto: Fatin Liyana
Top blogs
2. Beautifulnara - Blog Gossip dan Hiburan
3. Papagomo - Blog Politik
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi

Sumber: Google Malaysia
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

15 Komen

bila la blog saya nak termasuk dalam senarai ye

Reply

haha..blog kami jauh sangat dari list nie.
;D

Reply

blog ariffshah.com tak ada ke?
banyak blog gosip nih..

Reply

@Hisham Blog gossip ada dua je bang .. :P yang lain blog peribadi, blog perkongsian masak-masak, dan blog politik.

Reply

pilih stakat 10 org jer...ntah bile la nk dpt masuk list...huhuhu

Reply

HOTTEST EVER ...bila la pulak aku nak jadi ...*memandang ke langit ,,,!!

Reply

Salam, singgah sebentar..

Reply

singah la kt www.isuhalterkini..compem trhibur..xtpu

Reply

please visit my blog. :)
i'll show u how to manage your weight and health
like lose weight, gain weight and improve health
www.malaysiaherbalife4u.blogspot.com

Reply
avatar
Umobile dealer

Umobile Sim Card:
Pay RM 150 (RANDOM NO )
Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
No need any document.
Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
If buy 2 card can Discaount RM 130 .
If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
Email :asy_txt@yahoo.com

Reply
avatar
Abdullah Bin Kasim

http://kamianakmelayuterhebatmasakini.blogspot.com/

Reply

saya akan berusaha jadikan blog sya paling populaR... Miahahaha kononlah

Reply

Bagus info ni. terima kasih.

Reply

saya harap dapat jadi seperti mereka semua Calrasepatrick

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.