Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!

As-Salam.
Terdedah. Sapa yang mendedahkan, saya tak pasti, tetapi nampaknya ramai benar yang berminat dengan model baru keluaran Proton yang dinamakan P321A ini ... saya sendiri dah buat entri sebelumnya mengenai kereta Proton yang bakal direka dan dipasang di China ini.

Ini dia gambarnya ..... serba kuning gitu. Amacam? Ada iras2 mana kereta yang anda pernah lihat tak?


Siapakah yang telah berjaya mendedahkan gambar ini di ruang maya? Nantikan lebih banyak lagi gambar kereta penuh misteri dari Proton ini .... yang bakal keluar pada tahun hadapan (2012).

Sumber: NotaKosong

{ 19 comments.. read them below or add one }

Encik Bedak Sejuk Encik Bedak Sejuk November 16, 2011
SEMART!!

TAPI NAPE KUNING DIA MACAM PERODUA MYVI EXTREME...

=="
FaKArePa!n FaKArePa!n November 16, 2011
depan nampak macam Honda City baru lor..
Ezad Skytech Ezad Skytech November 16, 2011
ni bukan Proton Espire ke HH...yang dikatakan bakal keluar tu..? heee~
HAFIZAL HAFIZAL November 16, 2011
NIE NAMPAK MCM PROTON SAGA BLM EDISI BARU JERK
SoLy SoLicious SoLy SoLicious November 16, 2011
xbyk tahu sgt psal kereta ni..heeee
QueeN TerataI QueeN TerataI November 16, 2011
menarik dan ku tertarik.. tp harga konpom tercarik2 duit poket! hehehehe
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] November 16, 2011
@Encik Bedak Sejuk Kuning sbb nak buat ujian ketahanan 'crash'
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] November 16, 2011
@Ezad Skytech Espire cuma rendering dari Proton Tuah, tak pasti saya adakah ianya yang sama.
HasrulHassan [HH] HasrulHassan [HH] November 16, 2011
@SoLy SoLicious Tak apa .. lain kali bila jadi tauke kereta baru leh ambik tahu ...heeeee
Jones Jones November 16, 2011
kalu kaler biru, lg cun..
mas saari mas saari November 16, 2011
dah macam myvi baru tu pulak...warna kuning! buatlah warna merah ke baru menarik..
BLADE EDGE BLADE EDGE November 16, 2011
skali tgk mcm bumblebee citer transformers tu. blh tahan jugak..

bro, kasi tunjuk gambar penuh laa... ramai nak tahu ni..
bmpower27 bmpower27 December 06, 2011
model ni utk crash test shj bukan tiru sapa2. tq
NurzulaikhaKamaruzaman NurzulaikhaKamaruzaman December 12, 2011
macam bumble bee pun ada.mesti cantik ni :D
shahrul shahrul January 20, 2012
Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold
shahrul shahrul January 20, 2012
Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold
shahrul shahrul January 20, 2012
Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold
Mohd Billy Mohd Billy March 13, 2012
salam...t.kasih fllw blog sy..
npknya nak kensel la dulu beli keta baru..nak tggu proton bru ni kluar hehehe..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.