Langkau ke kandungan utama

Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!

As-Salam.
Terdedah. Sapa yang mendedahkan, saya tak pasti, tetapi nampaknya ramai benar yang berminat dengan model baru keluaran Proton yang dinamakan P321A ini ... saya sendiri dah buat entri sebelumnya mengenai kereta Proton yang bakal direka dan dipasang di China ini.

Ini dia gambarnya ..... serba kuning gitu. Amacam? Ada iras2 mana kereta yang anda pernah lihat tak?


Siapakah yang telah berjaya mendedahkan gambar ini di ruang maya? Nantikan lebih banyak lagi gambar kereta penuh misteri dari Proton ini .... yang bakal keluar pada tahun hadapan (2012).

Sumber: NotaKosong


Komen Pembaca ...

  1. SEMART!!

    TAPI NAPE KUNING DIA MACAM PERODUA MYVI EXTREME...

    =="

    BalasPadam
  2. depan nampak macam Honda City baru lor..

    BalasPadam
  3. ni bukan Proton Espire ke HH...yang dikatakan bakal keluar tu..? heee~

    BalasPadam
  4. NIE NAMPAK MCM PROTON SAGA BLM EDISI BARU JERK

    BalasPadam
  5. xbyk tahu sgt psal kereta ni..heeee

    BalasPadam
  6. menarik dan ku tertarik.. tp harga konpom tercarik2 duit poket! hehehehe

    BalasPadam
  7. @Encik Bedak Sejuk Kuning sbb nak buat ujian ketahanan 'crash'

    BalasPadam
  8. @Ezad Skytech Espire cuma rendering dari Proton Tuah, tak pasti saya adakah ianya yang sama.

    BalasPadam
  9. @SoLy SoLicious Tak apa .. lain kali bila jadi tauke kereta baru leh ambik tahu ...heeeee

    BalasPadam
  10. kalu kaler biru, lg cun..

    BalasPadam
  11. dah macam myvi baru tu pulak...warna kuning! buatlah warna merah ke baru menarik..

    BalasPadam
  12. skali tgk mcm bumblebee citer transformers tu. blh tahan jugak..

    bro, kasi tunjuk gambar penuh laa... ramai nak tahu ni..

    BalasPadam
  13. model ni utk crash test shj bukan tiru sapa2. tq

    BalasPadam
  14. macam bumble bee pun ada.mesti cantik ni :D

    BalasPadam
  15. Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

    BalasPadam
  16. Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

    BalasPadam
  17. Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

    BalasPadam
  18. salam...t.kasih fllw blog sy..
    npknya nak kensel la dulu beli keta baru..nak tggu proton bru ni kluar hehehe..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.