Jemput Jodoh

Rabu, 16 November 2011

Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!

As-Salam.
Terdedah. Sapa yang mendedahkan, saya tak pasti, tetapi nampaknya ramai benar yang berminat dengan model baru keluaran Proton yang dinamakan P321A ini ... saya sendiri dah buat entri sebelumnya mengenai kereta Proton yang bakal direka dan dipasang di China ini.

Ini dia gambarnya ..... serba kuning gitu. Amacam? Ada iras2 mana kereta yang anda pernah lihat tak?


Siapakah yang telah berjaya mendedahkan gambar ini di ruang maya? Nantikan lebih banyak lagi gambar kereta penuh misteri dari Proton ini .... yang bakal keluar pada tahun hadapan (2012).

Sumber: NotaKosong

Kongsi dan Sebarkan

Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!
4/ 5
Oleh

Update Terkini via Email

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

19 komen

Tulis komen
avatar
16 November, 2011 04:25 delete

SEMART!!

TAPI NAPE KUNING DIA MACAM PERODUA MYVI EXTREME...

=="

Reply
avatar
16 November, 2011 08:36 delete

depan nampak macam Honda City baru lor..

Reply
avatar
16 November, 2011 09:45 delete

ni bukan Proton Espire ke HH...yang dikatakan bakal keluar tu..? heee~

Reply
avatar
16 November, 2011 09:47 delete

NIE NAMPAK MCM PROTON SAGA BLM EDISI BARU JERK

Reply
avatar
16 November, 2011 10:00 delete

xbyk tahu sgt psal kereta ni..heeee

Reply
avatar
16 November, 2011 10:16 delete

menarik dan ku tertarik.. tp harga konpom tercarik2 duit poket! hehehehe

Reply
avatar
16 November, 2011 10:18 delete

@Encik Bedak Sejuk Kuning sbb nak buat ujian ketahanan 'crash'

Reply
avatar
16 November, 2011 10:19 delete

@Ezad Skytech Espire cuma rendering dari Proton Tuah, tak pasti saya adakah ianya yang sama.

Reply
avatar
16 November, 2011 10:19 delete

@SoLy SoLicious Tak apa .. lain kali bila jadi tauke kereta baru leh ambik tahu ...heeeee

Reply
avatar
16 November, 2011 10:23 delete

kalu kaler biru, lg cun..

Reply
avatar
16 November, 2011 10:35 delete

dah macam myvi baru tu pulak...warna kuning! buatlah warna merah ke baru menarik..

Reply
avatar
16 November, 2011 17:47 delete

skali tgk mcm bumblebee citer transformers tu. blh tahan jugak..

bro, kasi tunjuk gambar penuh laa... ramai nak tahu ni..

Reply
avatar
06 Disember, 2011 12:14 delete

model ni utk crash test shj bukan tiru sapa2. tq

Reply
avatar
12 Disember, 2011 14:57 delete

macam bumble bee pun ada.mesti cantik ni :D

Reply
avatar
20 Januari, 2012 14:15 delete

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

Reply
avatar
20 Januari, 2012 14:16 delete

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

Reply
avatar
20 Januari, 2012 14:16 delete

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

Reply
avatar
13 Mac, 2012 18:53 delete

salam...t.kasih fllw blog sy..
npknya nak kensel la dulu beli keta baru..nak tggu proton bru ni kluar hehehe..

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Untuk komen, anda perlu login ke akaun Google. Jika tidak fungsi ruangan komen tidak dapat dipaparkan. Mohon maaf atas segala kesulitan ini. Terima kasih.