Rujukan dan Contoh Soalan Exam Online PTD 201

Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!

As-Salam.
Terdedah. Sapa yang mendedahkan, saya tak pasti, tetapi nampaknya ramai benar yang berminat dengan model baru keluaran Proton yang dinamakan P321A ini ... saya sendiri dah buat entri sebelumnya mengenai kereta Proton yang bakal direka dan dipasang di China ini.

Ini dia gambarnya ..... serba kuning gitu. Amacam? Ada iras2 mana kereta yang anda pernah lihat tak?


Siapakah yang telah berjaya mendedahkan gambar ini di ruang maya? Nantikan lebih banyak lagi gambar kereta penuh misteri dari Proton ini .... yang bakal keluar pada tahun hadapan (2012).

Sumber: NotaKosong

4G LTE PortaWiFi by Celcom



19 Komentar untuk "Gambar Kereta Proton P321A Didedahkan !!"

SEMART!!

TAPI NAPE KUNING DIA MACAM PERODUA MYVI EXTREME...

=="

depan nampak macam Honda City baru lor..

ni bukan Proton Espire ke HH...yang dikatakan bakal keluar tu..? heee~

NIE NAMPAK MCM PROTON SAGA BLM EDISI BARU JERK

xbyk tahu sgt psal kereta ni..heeee

menarik dan ku tertarik.. tp harga konpom tercarik2 duit poket! hehehehe

@Encik Bedak Sejuk Kuning sbb nak buat ujian ketahanan 'crash'

@Ezad Skytech Espire cuma rendering dari Proton Tuah, tak pasti saya adakah ianya yang sama.

@SoLy SoLicious Tak apa .. lain kali bila jadi tauke kereta baru leh ambik tahu ...heeeee

kalu kaler biru, lg cun..

dah macam myvi baru tu pulak...warna kuning! buatlah warna merah ke baru menarik..

skali tgk mcm bumblebee citer transformers tu. blh tahan jugak..

bro, kasi tunjuk gambar penuh laa... ramai nak tahu ni..

model ni utk crash test shj bukan tiru sapa2. tq

macam bumble bee pun ada.mesti cantik ni :D

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

Dgr 7 speed..hp enjin sama mcm exora bold

salam...t.kasih fllw blog sy..
npknya nak kensel la dulu beli keta baru..nak tggu proton bru ni kluar hehehe..

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis. Mohon jangan SPAM ruangan ini. Terima kasih atas kerjasama yang anda berikan.

Ada PROMO KHAS untuk pengiklanan di blog ini. Berminat? Boleh rujuk bahagian 'Advertise' di menu blog.

Panduan Tips Blogging Terbaik!

LIKE HASRULHASSAN.COM!

Hubungi Saya
 
Blogger Template By Catatan Info Busuk Copyright © 2014 HASRULHASSAN.COM™ All Rights Reserved