Salam.
Seronok berjalan malam ni .. ambik angin ... hehehe... meh saya perkenalkan satu blog yang nampak pelik je bunyinya tapi ....


Anak saya si Maira .... dia tak bercakap dengan kaki .. tapi makan kaki .. weee .... alamak rindulah kat baby girl saya tu ....huhuhuhuhu.... 

Jom kenal dengan blogger dan terjah isi blognya - Blog Bercakap Dengan Kaki! 

Oppss jap jap ... ini ada satu contest menarik kalau sesapa nak join:

Klik Banner Nih Kalau Nak Join Yerrrr ...
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

2 Komen

erkkk~alamak sifu^^ tq sgt2 sebab tlg promote kan saya yang newbie ni.nak nges!uwaaa~~

ok.anak abg hasrul sangat ganas hokay.atleast saya sopan sikit cakap dengan kaki.hahaha

Reply

gumbira sampai nak nages mira bila di interviu...
btw, support newbie!

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.