27 Mei 2011

Blog Bercakap Dengan Kaki

Salam.
Seronok berjalan malam ni .. ambik angin ... hehehe... meh saya perkenalkan satu blog yang nampak pelik je bunyinya tapi ....


Anak saya si Maira .... dia tak bercakap dengan kaki .. tapi makan kaki .. weee .... alamak rindulah kat baby girl saya tu ....huhuhuhuhu.... 

Jom kenal dengan blogger dan terjah isi blognya - Blog Bercakap Dengan Kaki! 

Oppss jap jap ... ini ada satu contest menarik kalau sesapa nak join:

Klik Banner Nih Kalau Nak Join Yerrrr ...

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

2 Komen Blog Bercakap Dengan Kaki

erkkk~alamak sifu^^ tq sgt2 sebab tlg promote kan saya yang newbie ni.nak nges!uwaaa~~

ok.anak abg hasrul sangat ganas hokay.atleast saya sopan sikit cakap dengan kaki.hahaha

gumbira sampai nak nages mira bila di interviu...
btw, support newbie!


EmoticonEmoticon