Akhirnya muncul sebuah iklan Hari Raya yang berjaya menyentuh rasa. Iklan Raya 2018 daripada Habib bertajuk 'Dalam Hati Opah' #RantaianKasih mengisahkan sebuah pengorbanan seorang opah menjaga cucunya dalam kala susah dan senang.

'Dalam Hati Opah' Iklan Raya 2018 Habib #RantaianKasih

Kalau anda belum tonton lagi, mungkin boleh tonton iklan raya 2018 daripada Habib ni, saya pasti hati anda akan turut rasa tersentuh terutama di babak-babak akhir iklan ini.

Apatah lagi kalau anda merupakan seorang anak yatim piatu yang dibesarkan oleh opah atau nenek, atau datuk atau tok wan; cerita dan kisah dalam iklan Raya 2018 Habib mesti akan ingatkan kembali kisah lama, dan pengorbanan mereka.

Video Iklan Raya 2018 Dari Habib

Cubalah tonton video iklan 'Dalam Hati Opah' #RantaianKasih di bawah ni ...


Video iklan Raya 2018 Habib ini telah diarahkan oleh Ismail Kamarul dan diterbitkan oleh Nadia See dari Reservoir Production.

Best tak iklan raya ni? Ada habuk masuk mata tak?

1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Previous Post Next Post

Advertisement

Advertisement
CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement


Rahsia Bisnes Tudung