Klik Sini Untuk Tempahan Rujukan
Akhirnya muncul sebuah iklan Hari Raya yang berjaya menyentuh rasa. Iklan Raya 2018 daripada Habib bertajuk 'Dalam Hati Opah' #RantaianKasih mengisahkan sebuah pengorbanan seorang opah menjaga cucunya dalam kala susah dan senang.

'Dalam Hati Opah' Iklan Raya 2018 Habib #RantaianKasih

Kalau anda belum tonton lagi, mungkin boleh tonton iklan raya 2018 daripada Habib ni, saya pasti hati anda akan turut rasa tersentuh terutama di babak-babak akhir iklan ini.

Apatah lagi kalau anda merupakan seorang anak yatim piatu yang dibesarkan oleh opah atau nenek, atau datuk atau tok wan; cerita dan kisah dalam iklan Raya 2018 Habib mesti akan ingatkan kembali kisah lama, dan pengorbanan mereka.

Video Iklan Raya 2018 Dari Habib

Cubalah tonton video iklan 'Dalam Hati Opah' #RantaianKasih di bawah ni ...


Video iklan Raya 2018 Habib ini telah diarahkan oleh Ismail Kamarul dan diterbitkan oleh Nadia See dari Reservoir Production.

Best tak iklan raya ni? Ada habuk masuk mata tak?

1 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement