Menangi sekarang sebuah iPhone 7, Samsung Galaxy S8 atau Huawei P10 menerusi kontest UnlimitedEverythingP78 oleh UMobile. Kontest ini terbuka untuk semua, tak kira samada anda merupakan pelanggan UMobile atau tidak. Caranya cukup mudah ... ikuti post ini untuk ketahui sepenuhnya.

Fuh, siapa yang tak nak sebuah iPhone 7 atau Samsung Galaxy S8 atau telefon pintar Huawei P10 secara percuma kan? Saya pun nak .. haha .. itulah sebabnya saya sertai kontest #UnlimitedEvertyThingP78 ni.

Jom Sertai Kontest UnlimitedEverythingP78

Kontest UMobile UnlimitedEverythingP78
Saya baru je join kontest ini semalam, caranya cukup mudah. Saya memang tak teragak-agak join sebab ia berbanding kebanyakan kontest lain, ada banyak syarat perlu dipenuhi. Tetapi kontest ni, apa yang perlu saya buat adalah cari gambar selfie yang sesuai, hias sedikit supaya ia kena dengan tema, dan kongsikan di laman Facebook atau Instagram dengan hashtag #UnlimitedEveryThingP78.

Pemilihan pemenang pula adalah berdasarkan gambar yang paling tepat dengan tema kempen dari UMobile ini. Ia mestilah gambar yang menarik dan kreatif.

Ala .. semuanya dah siap sedia untuk anda membentuk sebuah gambar yang kreatif, hanya perlu drag and drop sahaja pada gambar selfie yang anda muat-naik.

Cara Nak Sertai Kontest UnlimitedEverythingP78

Kontest UMobile 2017 Raya


  • Langkah 1 - Muat naik gambar selfie anda menerusi laman berikut - UnlimitedEverythingP78
  • Langkah 2 - Hias gambar anda seberapa menarik yang mungkin menerusi teks atau stickers yang disediakan.
  • Langkah 3 - Muat turun atau simpan gambar yang telah dihias, dan kongsikan ia di laman sosial samada Facebook atau Instagram dengan kasyen #UnlimitedEverythingP78

Sempoi je ... ishh takkan tak boleh nak buat kot. Weihh ini cara paling senang kot nak menang iPhone 7, Samsung Galaxy S8 atau Huawei P10 ...

Tak ada idea?

Kalaupun anda tidak ada idea, boleh tengok pada gambar contestant yang lain, tak pun leh tengok contoh gambar saya di bawah ni ...
Kontest UMobile 2017 Raya
Ooppsss jangan gelak lak, mana tahu gambar saya di atas boleh menang hadiah yang ditawarkan, siapa yang tahu kan? Rezeki ramadan 2017.

Jadi, anda pun ada peluang untuk menang. Anda boleh sertainya berulang kali, asalkan anda ikuti langkah-langkah di atas. Tiada sebarang pembelian diperlukan. Cuma anda kena isi butiran diri anda melibatkan nama dan nombor telefon, dan pastikan gambar #UnlimitedEverythingP78 anda yang dimuat-naik ke laman sosial tidak diprivasikan.

Jom sertai, sediakan gambar selfie anda dan terus ke laman berikut untuk join - Kontest UMobile UnlimitedEverythingP78

Untuk info, plan Hero P78 adalah merupakan plan pascabayar terbaru dari UMobile yang tawarkan plan data tanpa had serta panggilan percuma ke semua rangkaian. Ia adalah plan terhad dari UMobile, selaras dengan inisiatif kerajaan dalam memberikan rakyat kemudahan capaian internet berkelajuan tinggi pada harga munasabah.

Kepada anda yang akan join kontest ini, saya ucapkan semoga berjaya.

1 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Contest paling senang untuk dapat hadiah besar, terasa nak sertainya sekarang jugak. Kena selfie gambar ni.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement