Klik Sini Untuk Tempahan
Alhamdulillah. Ada juga yang sudi nak komen di blog saya ni ehh .. hehehe. Ok. Untuk itu, saya sukacita nak umumkan dua pemenang untuk kontest Komentor Mingguan Ngetop di blog ini bagi minggu pertama (12 - 16 September). Hadiah yang bakal diterima adalah wang tunai dan juga satu hadiah misteri daripada saya.

Kalau ikut plan asal, saya nak umumkan di bulan depan. Tapi, rasa cam malas nak buat ramai tertunggu-tunggu, lagipun ia ikut minggu. So, saya terus pilih pemenang. Oh ya, ada sedikit perubahan pada terma syarat, iaitu berkaitan tarikh mingguan untuk pemilihan pemenang komentor ngetop.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1
Sekarang, saya umumkan mereka yang menang.

Mereka yang telah bersungguh-sungguh untuk komen di blog ini, dan berjaya menjadi top komentor adalah:

1. Yang Baik  - https://plus.google.com/+yangbaik
2. Seri Akmad - https://plus.google.com/113276841061564688823

Wang tunai yang mereka menangi adalah berjumlah RM30 bagi tempat #1 dan RM15 bagi tempat #2. Hadiah misteri yang akan mereka terima ialah sebuah ebook yang akan saya pilih sendiri. Moga dapat dimanfaatkan kelak.

Sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada mereka yang telah menang. Sila emailkan kepada saya butiran no akaun bank, nama, no telefon - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Buat mereka yang ingin turut serta, pastikan anda baca dulu syarat-syarat yang telah saya tetapkan di blog post ini - Komentor Ngetop Blog Hasrul Hassan

20 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Alhamdulillah. Terima kasih.
    Moh le kengkawan semua kita meriahkan kontest ni... lumayan!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat yang menang. Baru tahu ada contest ni. Ada peluang nak join juga macam ni.

    ReplyDelete
  3. Komen jangn tak komen... untung sapa yang dapat komen banyak2...

    ReplyDelete
  4. Alhamulliah...cuma kalo buka dkt opis jadimcm dulu...
    Mungkin ada org kata dekat opis jgn buka tenet..layari tenet. Saya sebagai pengajar lendidik banyak ilmu tambahan perlu bg kepada pelajar. Agi2 sebagai penasihat akademik dan warden

    ReplyDelete
  5. Tahniah... tak cukup komen nih. Jom tambah komen.

    ReplyDelete
  6. Dah kontest camni lebih semangat nak mengomen.

    ReplyDelete
  7. saya kurang nak komen...tpi sy silent reader blog HH...terbaik!

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah kepada pemenang! makin meriahlah blog HH hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada pemenang. tak tahu ada pertandingan ni. kena rajin2 a dtg sini

    ReplyDelete
  10. Maknanya setiap minggu akan ada pemenanglah ya?

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement


Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement