Selebriti jelita baca tweets blog ini. Dah lama, sejak tahun lepas dah (kot) si aktres jelita ni followed twitter blog ini. Mungkin pada masa tu, saya banyak keluarkan cerita dan kisah selebriti jelita ini. Follow twitter tapi tak pasti samada si jelita ini ada baca isi kandungan blog. Belum lagi nampaknya meninggalkan jejak-jejaknya.

Apa manfaatnya bila selebriti jadi follower anda? Hmmm ..... saya lebih suka fikir positif. Bila ada yang ikut itu punyai pengikut yang ramai, maka lebih mudahlah untuk sebar luaskan sesuatu - dan dalam konteks ini, penyebaran ilmu mengenai blog. Oh saya tidaklah hebat mana, tapi andai dapat satu dua entri dikongsikan menerusi twitter, dan lepas tu diretweet pula oleh seorang selebriti cantik yang ada jumlah pengikut yang ramai - bukankah itu satu kelebihan.

Neelofa Follows HASRULHASSAN.COM di Twitter

Neelofa suka OHBlogger Malaysia

Bagaimana nak bolehkan selebriti seperti Neelofa follow anda? Mudah je, cerita dan kongsi perkara-perkara baik .... itu sahaja. Tak perlu adu domba, tak perlu gossip.

Benda baik semua orang suka. Maka mengapa perkara itu tidak dilakukan oleh blogger Malaysia? Bagi saya setiap manusia ada kebaikan ia sendiri, kerana itulah dia dilahirkan ke dunia ini. Mungkin kerana jalan yang dipilih itu telah membawa kepada takdir yang berlainan.
reTweet Neelofa dari OHBlogger HASRULHASSAN.COM

Eceh, janganlah pandang-pandang dan senyum simpul pada saya sebegitu rupa. Tak perlu jeles pun. Neelofa bukan tertarik pada saya ... hehehe... tapi mungkin kepada cerita-cerita, kisah dan perkongsian yang saya terbitkan menerusi blog ini. Tak percaya? Lihat tweet dulu yang pernah Neelofa balas - Baca INI (klik).

Ya, tentu seronok bila ada selebriti jelita baca tweets dan blog anda ... kan kan?

Oh ya, twitter blog ini - http://www.twitter.com/hasrulhassan

Pastikan ada muka saya ehhh .. kalau bukan, itu mungkin pelakon dari India.... hehehehe....

*p.s: Manusia itu dilahirkan dalam pelbagai wajah dan rupa. Mereka bukan dilahirkan untuk dibenci, tetapi untuk disayangi sesama. Ada tujuan manusia itu dilahirkan dalam variasi. Fikir dan jangan cepat kita melatah dan membuat penghakiman.




15 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Replies
    1. Ayat yang mana tu? Pelakon filem india tu ke?

      Delete
  2. sy pn suka ayat tu...jom follo n exchange list Tak Mungkin Benar

    ReplyDelete
  3. mesti suka neelofa ni.... hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehemm .. *dengan senyum simpul memalu kucing siam .. hahahaha

      Delete
  4. huhuhu nak try jgk r cam bro..mna tau le tarik neelofa bca entri kat blog jgk huhu~

    ReplyDelete
  5. hehe den dulu pernah tweet bro adi putra, terus dia follow twitter den

    ReplyDelete
  6. pergh,.. bestnya..hehehehe.. tahniah bro... :)

    ReplyDelete
  7. wahh best2 dato fazley, adi putra, tauke jambu antara artis yg rajin follow peminatnya di twitter =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh baru tahu tu Banu ... hmmm .. adi putra ada follow gak.

      Delete
  8. NAK JUGAK RASA DI FOLLOW ARTIS..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..cubalah tweet pasal mereka. Yang baik2 sahaja :)

      Delete
  9. wah, mesti rasa banggakan HH..kalau saya pun mesti rasa gembira

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement