As-Salam.
Kepada yang selalu berkunjung ke sini, tentu sudah maklum akan program kesetiaan (loyalty program) yang disediakan oleh PunchTab ini. Buat yang mungkin pertama kali ke sini, sukacita dimaklumkan bahawa blog ini menyediakan hadiah Giveaway tebus RM10 tunai untuk 5 pengunjung dengan jumlah kutipan tertentu.

Jadi, rajinkan diri anda untuk mengutip points atau mata ganjaran sehingga 500 setiap hari bagi membolehkan anda menebus hadiah yang telah disediakan.

Pastikan anda mendaftar dahulu untuk membolehkan anda menerima dan kumpul mata ini.

14 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. assalamualaikum HH...best juga ni...:)

    BalasPadam
  2. 500 setiap hari? but how??@@|||
    I only know for Visit, Tweet, Comment, Like.. another one is?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Look at the picture shown above ....5 ways. Tweet, Visit, Comment, Like dan be a Fan! :)

      Padam
  3. slm abg HH, sy ada sikit problem lah.. hope abg HH sudi tlg.. abg HH pergi link di bawah ni ya.. tq abg HH... ;p

    http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/02/tolonglah-cinta-untuk-kita-ni.html

    BalasPadam
  4. slm.. sy still bru dlm blogging2x nie.. abg msuk link nie keh.
    http://laylaii90.blogspot.com

    BalasPadam
  5. lagi best jika tambahkan lagi katalog hadiah tu...hihi

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement