As-Salam.
Blog LENSAHasrul dah ditamatkan riwayatnya, memandangkan ia banyak menggunakan space picasaweb untuk hosting gambar-gambar dalam blog dengan id yang sama. Maka, saya telah buat satu akaun lain bagi membolehkan hasil 'kreativiti' dengan menggunakan kamera saya dimuatkan.

Kini, saya dah adakan satu blog baru - HASRULPhoto.blogspot.com


Blog hasrulphoto khas untuk saya memuatkan gambar-gambar yang saya tangkap di waktu lapang saya, waktu saya dan keluarga bercuti, waktu saya buat photoshoot, waktu saya sengal dengan kamera DSLR saya. Saya cuba berikan satu kelainan kali ini dengan cuba memberi sedikit ulasan ttg fotografi dari sudut pengalaman saya sendiri. Ohhh ... saya bukan fotog pro, ia sekadar hobi, jadi anda boleh expect something less. 

Buat yang tak tahu, saya merupakan pengguna tegar kamera SONY DSLR, dan kamera yang ada pada saya merupakan kamera DSLR pertama yang saya miliki setelah mengidam sekian lama. Memang best ada kamera beso ni, ibarat anda mendapat passport untuk tangkap gambar di mana sahaja.... walaupun anda bukanlah hebat sangat.

Jika sudi, boleh layan gambar-gambar yang baru saya upload, masih segar dan mentah lagi. Akan ada banyak lagi gambar di sana selepas ini.


1 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement