Salam.
Tiada apa yang lebih seronok di hati saya selain menghargai mereka yang menghargai hasil kerja saya - terutama blogger. Kalau dikira ikut jam, mau lebih dari 8 jam saya mengadap komputer ni, selain mencari bahan cerita, saya juga buat beberapa kajian sendiri. Tu tak termasuk masa yang dihabiskan untuk edit gambar-gambar yang saya tangkap melalui kamera saya .....uhh jenuh bai.

Ok, untuk edisi ke 7 Jejak Blogger yang dipilih secara rawak dari follower di Bangku Kosong; saya memilih blog-blog ini untuk anda singgah, komen dan mungkin jika anda suka boleh follow blog-blog yang disediakan ini.

Apa yang perlu hanya klik header blog-blog ini sahaja ....

http://noorhazlieza.blogspot.com/

http://adzahaiqal.blogspot.com/

http://melinmelin.blogspot.com/

Ok .. selamat berblogging yer. Buat blogger-blogger yang ingin mencari petua dan tips berblogging, klik sini: Panduang Blogging - Menampilkan entri-entri berkaitan mengenai petua, tips blog dan panduan untuk blogger.

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement