Salam semua bloggers yang masih tak lena.
Korang minat filem tak? Uhh apa punya soalan la .. mestilah suka .. malah mak saya .. makcik saya ... arwah opah saya pun minat filem. Kalau orang dedulu layan kisah buai hati ... zaman kini, orang layan kisah kecut perut. :) Yelah .. dedulu .. sakan lagu mendayu penuh berahi ... kini lagu mendayu tapi diulit keseraman. Naik phobia gitu!

Aha ... agaknya nanti tahun2 mendatang filem camner la pulak kan? Meh terkam gadis ini. Ehh jangan ... terjah blog dia. Empunya blog ni orang filem tau .. jangan memain. Bukan nak jadi pelakon - walaupun wajahnya sekali imbas layak untuk berlakon. Tapi ini gadis pegang roll camera action punya ... bukan memain ni. Betul. Tak tipu.

Hmm leh jadi pelakon ni. Foto: Harapan Marya Hanya Impian
TERJAH blog ini untuk tahu kebenaran kata-kata saya. Dia gadis yang bakal jadi pengarah gitu .. ada berani? Seronok layan gambar-gambar kat blog Harapan Marya Hanya Impian ni ...uhh cam klasik je kan? Hmm itu namanya si gadis manis ni kreatif.

Ada bukti kat sini kalau tak percaya dia ni gadis filem .....


**p.s: Erkk gambar2 ini dikongsi kat sini tanpa kebenaran dulu ni .. harap tuan punya tak marah.

2 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement

BERMASALAH DENGAN HARTA PUSAKA?

Panduan Mengurus Harta Pusaka dan Hibbah. - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement