Langkau ke kandungan utama

Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu Updated!

Wahh, terima kasih kepada semua yang sudi join segmen yang saya anjurkan, iaitu Giveaway Syukur Selalu. Walaupun hadiah wang tunai yang disediakan tidaklah segah mana, tapi saya terharu kerana ada juga pembaca blog ini yang sudi jawab soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu, dan layakkan diri untuk Giveaway ini.

Saya sukacita nak senaraikan para peserta yang telah lengkapkan soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu. Anda semua memang awesome ... memang alert dengan post-post terkini yang saya buat. Terima kasih, alhamdulillah.

Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu

Mari lihat siapa yang telah berjaya disenaraikan dalam Giveaway Syukur Selalu ni ye. Kali ini, saya senaraikan nama penuh peserta dan negeri, serta nombor giliran yang akan menjadi penentu untuk saya pilih pemenang kelak. Pemenang akan diumumkan sebelum berakhirnya tahun 2016. Jadi, pastikan anda ikuti blog ini untuk tahu keputusan pemenang.

Nama Peserta - Negeri - No Giliran



Nama PesertaNegeri PesertaNo Giliran
MUHAMAD LOKMAN NURHAKIM BIN RAMLIPulau Pinang1
mohd eazaq farommi b hamatKuala Lumpur2
NOR FATIMAH MUNINSelangor3
Nor Ilyana Mohamad SaruliSelangor4
wan hazelin wan ismailKuala Lumpur5
Jamil bin hashim Perak6
Mohamad Hazdrin AmanPerak7
Fadzi RazakSelangor8
Noor Karmanisah binti ZainuddinSelangor9
Faridah hanum dol basirSelangor10
aris afifiPerlis11
Junaidah binti MohitSelangor12
Sofian Abu BakarPerak13
JULIA JAMALUDINJohor14
noor shafila binti shafieSelangor15
hidayah saruliSelangor16
Sa'odah binti wagiminJohor17
NAZEEHAHSelangor18
Ahmad Anuar bin Mat HussinSelangor19
Mohd Zahran bin Md FazilJohor20
Mohd Zain bin YunosMelaka21
Nazirah Binti Ab RazakSelangor22
NURZALEHA NAWIPahang23
Tracey AngSabah24
Safirul Amar Bin Haji AzmiMelaka25
MARZUKI BIN ZAINUDDINKelantan26
Muhammad khairuddin LimPerak27
Izzeyda (Suhaida)Pulau Pinang28
HANI FADHLINA BT. ABDUL RAHMAN Selangor29
Noor Maizan binti Mohd FauziPulau Pinang30
Salmiah binti AwangPahang31
Fatin Amalina HusnaPulau Pinang32
Busyra TakiyudinPulau Pinang33
Sayidah Napisah Binti Mar RamliNegeri Sembilan34
MOHD ZULFAN ISLAMIPahang35
Sahbanu Binti OsmanPulau Pinang36
Noor Azlina Binti Mohd.SaodPahang37
Nik Khazami Nik AzizKelantan38
mohd nur misuariKelantan39
ASELAWATI CHE AB ADZIZKedah40
Suzlin Azreena binti NordinJohor41
Jaafar AbdullahKuala Lumpur42
Hazrina HalimPahang43
RADHIA HAAFIZASelangor44
NurSabrinaKedah45
FHATIN AMELIA BINTI MUSAPulau Pinang46
Nurmasitah NasriKuala Lumpur47
juliananidaSelangor48
Mohamed Aizuddin Bin Abdul RazakPahang49
AZLAN BIN BAHARTerengganu50
Najwa Husni Abdul RazakSelangor51
Nur Shafiqah Binti Mohd JoharSelangor52
Noor Maizan bt Mohd FauziKedah53
Nur Syamimi Mohd SaadNegeri Sembilan54
Fitriyani Binti FendiSabah55
Maziah AzalliNegeri Sembilan56
sofieadieMelaka57
Siti AminahSelangor58
Khairulanwar Bin Mohd DahlanPahang59
Hernee binti SamshudinJohor60
MUHAMAD MAWARDI BIN MAT YUNUSKuala Lumpur61
SHARIFAH ASHIKIN BINTI SYED ALIKedah62
Masri Bin Mohd NawiKedah63
Marlinny binti MohamadSelangor64
noor najwa binti yusopTerengganu65
Shahida Binti MohamedPerak66
noorliezaSelangor67
Izni SyafiqahKedah68
nik ainaaKelantan69
Faiqah Nur Amirah bt JantanSelangor70
Sharifah Ashikin Binti Syed AliKedah71
HIDAYAH AZEMIKedah72
Wan Nur Ashikin Binti RazaliSelangor73
Parizan Bt Mohd ZainNegeri Sembilan74
Siti Nurzafirah binti KamaruzamanPulau Pinang75
Fathin RosliKedah76
Ahmad Faris Bin Ahmad FadzilPahang77

Peluang masih terbuka sehingga 21 Disember 2016. Sudah Ditutup.

Updated: 22 Disember 2016



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Terima kasih ye .. nanti saya update senarai peserta GA ni

      Padam
  2. Lokman yang mana satu? Bukan sy pun masok..lokmanamirul.com blog sy.

    BalasPadam
  3. Lokman hakim no.1...nak berkenalan boleh di website tersebut...

    BalasPadam
  4. Confius jap..lokman amirul dgn lokman hakim ni orang berbeza kan? hehe..saje terperasan komen tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adik beradik kami dorang...haha dua2 blogger:-)

      Padam
    2. dua2 minat blogger..sy pun jugak masuk giveaway ni.

      Padam
  5. ok...saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html

    BalasPadam
  6. sabajap! nak pergi join jgk.. hihihi..

    BalasPadam
  7. alamak sy dah isi tapi tak tersenarai pula, nanti saya isi semula, boleh ke?

    BalasPadam
  8. ptt cari nama x jmpa !!! rupanya full name kat situ.. huhuhuhuhuhu, bile da jarang guna full name ini la akibatnya :(.. btw Thks HH

    BalasPadam
  9. Wah..nak join ni.Nasib baik sempat..

    BalasPadam
  10. tak ada nama blog saya dah join GIveaway ni

    BalasPadam
  11. nama saya ada di situ. mana tau rezeki ;)

    BalasPadam
  12. no 72 .. hee ,, terima kasih sebab tersenarai.. suka pulak tengok nama sendiri.. haha

    BalasPadam
  13. En. Hasrul, nama saya ada dua kali, hehehe. 30 & 53 .

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …