Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu Updated!

Wahh, terima kasih kepada semua yang sudi join segmen yang saya anjurkan, iaitu Giveaway Syukur Selalu. Walaupun hadiah wang tunai yang disediakan tidaklah segah mana, tapi saya terharu kerana ada juga pembaca blog ini yang sudi jawab soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu, dan layakkan diri untuk Giveraway ini.

Saya sukacita nak senaraikan para peserta yang telah lengkapkan soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu. Anda semua memang awesome ... memang alert dengan post-post terkini yang saya buat. Terima kasih, alhamdulillah.

Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu

Mari lihat siapa yang telah berjaya disenaraikan dalam Giveaway Syukur Selalu ni ye. Pada yang tak ada blog, saya listkan bersama akaun sosial, kalau tak ada blog dan akaun sosial, saya listkan bersama email ye. Siapa yang ada blog tu, extra untunglah sebab dapat backlink dari artikel ni .. huhuhuhu....

Nama Peserta - Blog/Facebook/Instagram


Nama PesertaLink
MUHAMAD LOKMAN NURHAKIM BIN RAMLIhttp://penggaliilmudunia.blogspot.com
mohd eazaq farommi b hamathttp://www.abejaq.com/
NOR FATIMAH MUNINhttps://www.facebook.com/norfatimah.munin
Nor Ilyana Mohamad Sarulihttp://iamaproudmama.blogspot.com
wan hazelin wan ismailhttp://www.qasehsu.com
Jamil bin hashim https://belogsjm.blogspot.my
Mohamad Hazdrin Amanhttp://www.infopelajar2u.com
Fadzi Razakhttp://www.fadzirazak.com
Noor Karmanisah binti Zainuddinhttp://huhahuhajerr.com
Faridah hanum dol basirhttp://instagram.com/idasha54
aris afifihttp://www.nakresepi.com/
Junaidah binti Mohithttp://www.ajumohit.com/
Sofian Abu Bakarhttp://
JULIA JAMALUDINhttp://www.kasihjuju.com
noor shafila binti shafiehttp://cikilamenari.blogspot.my/
hidayah sarulihttp://facebook.hidayah saruli
Sa'odah binti wagiminhttp://
NAZEEHAHhttp://doublesidedkromozom.blogspot.my/
Ahmad Anuar bin Mat Hussinhttp://
Mohd Zahran bin Md Fazilhttp://www.wikicara.org
Mohd Zain bin Yunoshttp://
Nazirah Binti Ab Razakhttp://m.facebook/nizamnazira
NURZALEHA NAWIhttp://www.zazaiman.com
Tracey Anghttp://mekzumbie.blogspot.my
Safirul Amar Bin Haji Azmihttp://www.safirulamar.com
MARZUKI BIN ZAINUDDINhttp://www.zukidin.com
Muhammad khairuddin Limhttp://kakitravelkhairuddin.blogspot.my
Izzeyda (Suhaida)http://izzeyda.blogspot.com
HANI FADHLINA BT. ABDUL RAHMAN http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.my
Noor Maizan binti Mohd Fauzihttps://missobsesi.blogspot.my/
Salmiah binti Awanghttp://sallyadan.blogspot.com
Fatin Amalina Husnahttp://husnazahidi.blogspot.com/
Busyra Takiyudinhttp://www.busyratakiyudin.com/
Sayidah Napisah Binti Mar Ramlihttp://www.sayidahnapisah.com
MOHD ZULFAN ISLAMIhttp://pendekarberkuda.org
Sahbanu Binti Osmanhttp://mulan-sahbanu.blogspot.my
Noor Azlina Binti Mohd.Saodhttp://www.linazlina.com
Nik Khazami Nik Azizhttp://www.nikkhazami.com
mohd nur misuarihttp://www.alongmisuari.com
ASELAWATI CHE AB ADZIZhttp://www.sheilainspire.com/
Suzlin Azreena binti Nordinhttp://suzlinazreena.blogspot.com
Jaafar Abdullahhttp://jackarcherpunyabelog.com
Hazrina Halimhttp://meinnameisthazrina.blogspot.com
RADHIA HAAFIZAhttp://penselduabee.blogspot.my/
NurSabrinahttp://bluechoralpearl.blogspot.my/
FHATIN AMELIA BINTI MUSAhttp://mellyacrayola.blogspot.my
Nurmasitah Nasrihttp://dhia-manja.blogspot.com
juliananidahttp://presntisgift.blogspot.my/
Mohamed Aizuddin Bin Abdul Razakhttp://tujuhpetak.blogspot.com
AZLAN BIN BAHARhttp://azlanbahar.com
Najwa Husni Abdul Razakhttp://najwahusni.blogspot.com
Nur Shafiqah Binti Mohd Joharhttp://instagram.com/shafiqahjohar
Noor Maizan bt Mohd Fauzihttps://missobsesi.blogspot.my/
Nur Syamimi Mohd Saadhttp://hanyadihatiku.blogspot.my
Fitriyani Binti Fendihttp://unnianje.blogspot.com/
Maziah Azallihttp://mrsablogstori.blogspot.com
sofieadiehttp://www.sofieadie.com/
Siti Aminahhttp://mamapapaamir.blogspot.com

Peluang masih terbuka sehingga 21 Disember 2016. Hadiah wang tunai berjumlah keseluruhan RM200 disediakan. Anda cuma perlu jawab soalan-soalan yang saya berikan sahaja. Boleh terus ke sini untuk lihat apa syarat yang perlu diikuti - Giveaway Syukur Selalu 2016

Updated: 9 Disember 2016


{ 16 comments.. read them below or add one }

lokman amirul lokman amirul November 27, 2016
Lokman yang mana satu? Bukan sy pun masok..lokmanamirul.com blog sy.
Lokman Hakim Lokman Hakim November 27, 2016
Lokman hakim no.1...nak berkenalan boleh di website tersebut...
Elih Japahar Elih Japahar November 27, 2016
Confius jap..lokman amirul dgn lokman hakim ni orang berbeza kan? hehe..saje terperasan komen tu..
At-Tarmizi At-Tarmizi November 27, 2016
ok...saya join =)

http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html
husna zahidi husna zahidi November 27, 2016
sabajap! nak pergi join jgk.. hihihi..
Lokman Hakim Lokman Hakim November 27, 2016
Adik beradik kami dorang...haha dua2 blogger:-)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 28, 2016
Terima kasih ye .. nanti saya update senarai peserta GA ni
lokman amirul lokman amirul November 29, 2016
dua2 minat blogger..sy pun jugak masuk giveaway ni.
Noor Maizan Noor Maizan December 02, 2016
alamak sy dah isi tapi tak tersenarai pula, nanti saya isi semula, boleh ke?
Unni Anje Unni Anje December 09, 2016
ptt cari nama x jmpa !!! rupanya full name kat situ.. huhuhuhuhuhu, bile da jarang guna full name ini la akibatnya :(.. btw Thks HH
emalin mohd emalin mohd December 09, 2016
Wah..nak join ni.Nasib baik sempat..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.