Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu Updated!


Wahh, terima kasih kepada semua yang sudi join segmen yang saya anjurkan, iaitu Giveaway Syukur Selalu. Walaupun hadiah wang tunai yang disediakan tidaklah segah mana, tapi saya terharu kerana ada juga pembaca blog ini yang sudi jawab soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu, dan layakkan diri untuk Giveaway ini.

Saya sukacita nak senaraikan para peserta yang telah lengkapkan soalan-soalan Giveaway Syukur Selalu. Anda semua memang awesome ... memang alert dengan post-post terkini yang saya buat. Terima kasih, alhamdulillah.

Senarai Peserta Giveaway Syukur Selalu

Mari lihat siapa yang telah berjaya disenaraikan dalam Giveaway Syukur Selalu ni ye. Kali ini, saya senaraikan nama penuh peserta dan negeri, serta nombor giliran yang akan menjadi penentu untuk saya pilih pemenang kelak. Pemenang akan diumumkan sebelum berakhirnya tahun 2016. Jadi, pastikan anda ikuti blog ini untuk tahu keputusan pemenang.

Nama Peserta - Negeri - No Giliran



Nama PesertaNegeri PesertaNo Giliran
MUHAMAD LOKMAN NURHAKIM BIN RAMLIPulau Pinang1
mohd eazaq farommi b hamatKuala Lumpur2
NOR FATIMAH MUNINSelangor3
Nor Ilyana Mohamad SaruliSelangor4
wan hazelin wan ismailKuala Lumpur5
Jamil bin hashim Perak6
Mohamad Hazdrin AmanPerak7
Fadzi RazakSelangor8
Noor Karmanisah binti ZainuddinSelangor9
Faridah hanum dol basirSelangor10
aris afifiPerlis11
Junaidah binti MohitSelangor12
Sofian Abu BakarPerak13
JULIA JAMALUDINJohor14
noor shafila binti shafieSelangor15
hidayah saruliSelangor16
Sa'odah binti wagiminJohor17
NAZEEHAHSelangor18
Ahmad Anuar bin Mat HussinSelangor19
Mohd Zahran bin Md FazilJohor20
Mohd Zain bin YunosMelaka21
Nazirah Binti Ab RazakSelangor22
NURZALEHA NAWIPahang23
Tracey AngSabah24
Safirul Amar Bin Haji AzmiMelaka25
MARZUKI BIN ZAINUDDINKelantan26
Muhammad khairuddin LimPerak27
Izzeyda (Suhaida)Pulau Pinang28
HANI FADHLINA BT. ABDUL RAHMAN Selangor29
Noor Maizan binti Mohd FauziPulau Pinang30
Salmiah binti AwangPahang31
Fatin Amalina HusnaPulau Pinang32
Busyra TakiyudinPulau Pinang33
Sayidah Napisah Binti Mar RamliNegeri Sembilan34
MOHD ZULFAN ISLAMIPahang35
Sahbanu Binti OsmanPulau Pinang36
Noor Azlina Binti Mohd.SaodPahang37
Nik Khazami Nik AzizKelantan38
mohd nur misuariKelantan39
ASELAWATI CHE AB ADZIZKedah40
Suzlin Azreena binti NordinJohor41
Jaafar AbdullahKuala Lumpur42
Hazrina HalimPahang43
RADHIA HAAFIZASelangor44
NurSabrinaKedah45
FHATIN AMELIA BINTI MUSAPulau Pinang46
Nurmasitah NasriKuala Lumpur47
juliananidaSelangor48
Mohamed Aizuddin Bin Abdul RazakPahang49
AZLAN BIN BAHARTerengganu50
Najwa Husni Abdul RazakSelangor51
Nur Shafiqah Binti Mohd JoharSelangor52
Noor Maizan bt Mohd FauziKedah53
Nur Syamimi Mohd SaadNegeri Sembilan54
Fitriyani Binti FendiSabah55
Maziah AzalliNegeri Sembilan56
sofieadieMelaka57
Siti AminahSelangor58
Khairulanwar Bin Mohd DahlanPahang59
Hernee binti SamshudinJohor60
MUHAMAD MAWARDI BIN MAT YUNUSKuala Lumpur61
SHARIFAH ASHIKIN BINTI SYED ALIKedah62
Masri Bin Mohd NawiKedah63
Marlinny binti MohamadSelangor64
noor najwa binti yusopTerengganu65
Shahida Binti MohamedPerak66
noorliezaSelangor67
Izni SyafiqahKedah68
nik ainaaKelantan69
Faiqah Nur Amirah bt JantanSelangor70
Sharifah Ashikin Binti Syed AliKedah71
HIDAYAH AZEMIKedah72
Wan Nur Ashikin Binti RazaliSelangor73
Parizan Bt Mohd ZainNegeri Sembilan74
Siti Nurzafirah binti KamaruzamanPulau Pinang75
Fathin RosliKedah76
Ahmad Faris Bin Ahmad FadzilPahang77

Peluang masih terbuka sehingga 21 Disember 2016. Sudah Ditutup.

Updated: 22 Disember 2016


{ 23 comments.. read them below or add one }

lokman amirul lokman amirul November 27, 2016
Lokman yang mana satu? Bukan sy pun masok..lokmanamirul.com blog sy.
Lokman Hakim Lokman Hakim November 27, 2016
Lokman hakim no.1...nak berkenalan boleh di website tersebut...
Elih Japahar Elih Japahar November 27, 2016
Confius jap..lokman amirul dgn lokman hakim ni orang berbeza kan? hehe..saje terperasan komen tu..
At-Tarmizi At-Tarmizi November 27, 2016
ok...saya join =)

http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/11/giveaway-syukur-selalu-2016-pembaca.html
husna zahidi husna zahidi November 27, 2016
sabajap! nak pergi join jgk.. hihihi..
Lokman Hakim Lokman Hakim November 27, 2016
Adik beradik kami dorang...haha dua2 blogger:-)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 28, 2016
Terima kasih ye .. nanti saya update senarai peserta GA ni
lokman amirul lokman amirul November 29, 2016
dua2 minat blogger..sy pun jugak masuk giveaway ni.
Noor Maizan Noor Maizan December 02, 2016
alamak sy dah isi tapi tak tersenarai pula, nanti saya isi semula, boleh ke?
Unni Anje Unni Anje December 09, 2016
ptt cari nama x jmpa !!! rupanya full name kat situ.. huhuhuhuhuhu, bile da jarang guna full name ini la akibatnya :(.. btw Thks HH
emalin mohd emalin mohd December 09, 2016
Wah..nak join ni.Nasib baik sempat..
Cik Ash Cik Ash December 17, 2016
tak ada nama blog saya dah join GIveaway ni
Yana Yani Yana Yani December 24, 2016
nama saya ada di situ. mana tau rezeki ;)
dhieya chieynta dhieya chieynta December 26, 2016
no 72 .. hee ,, terima kasih sebab tersenarai.. suka pulak tengok nama sendiri.. haha
Noor Maizan Noor Maizan December 27, 2016
En. Hasrul, nama saya ada dua kali, hehehe. 30 & 53 .

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.