Langkau ke kandungan utama

Promosi Diskaun 90% Sempena Birthday Lazada

Kalau anda sedang memikirkan masa yang sesuai untuk lebih penjimatan ketika membeli-belah secara online, maka sekarang adalah antara waktu yang terbaik itu. Ada promosi diskaun sehingga 90% untuk produk-produk yang dijual sempena promosi Birthday Sale Lazada. Ya, sempena ulangtahun Lazada yang ke empat ... hmm dah lama rupanya.

Kenapa Birthday Sale Lazada? Dah nama pun birthday, pastilah ia jualan yang ada kaitan dengan harijadi, ye tak? Menerusi promosi ini, anda berpeluang mendapatkan barangan dan produk terbaik dengan harga mampu bayar untuk menceriakan hari seseorang sempena harijadinya. Ramai rakyat Malaysia yang kekurangan idea mahupun modal untuk shopping mendapatkan hadiah teristimewa buat mereka yang menyambut harijadi; maka menerusi promosi jualan ini, anda diberikan kesempatan untuk mendapatkan produk yang menjadi antara pilihan terbaik untuk hadiah harijadi.

Promosi Diskaun 90% Sempena Birthday Lazada

Lazada Malaysia
Promosi ini diberikan kepada semua kategori produk yang ada dijual di Lazada. Ini termasuklah produk elektrik, perabut, pakaian, aksesori wanita, aksesori lelaki, permainan untuk anak-anak, gajet, telefon pintar dan macam-macam lagi; semuanya ada diskaun hebat untuk anda pilih dan menjadikan ia hadiah terbaik buat mereka yang menyambut hari ulangtahun kelahiran.

Produk berjenama terkenal juga ada diskaun menarik. Nak dapat lebih penjimatan, lihat kepada tawaran eksklusif untuk pelanggan UOB dan juga Maybank.

Oh ya, promosi ini hanya sah dari 15 Mac hingga 18 Mac 2016 sahaja!

Promosi Diskaun 90% Sempena Birthday Lazada
Bukan sahaja diskaun menarik, anda juga berpeluang untuk membuat belian terbaik menerusi Flash Sale (terhad). Kali ini dengan diskaun yang lebih lagi untuk anda. Namun, ianya tidak dibuka sepanjang masa, anda perlu alert tentang tarikh dan masa untuk Flash Sale ini.

Mahu dapatkan diskaun hebat sehingga 90% dari Lazada sempena Birthday Sale dan dari jenama pilihan anda? ... klik pada banner kategori tersedia di bawah ini:

Lazada Malaysia
Lazada Malaysia
Lazada Malaysia
Lazada Malaysia
Lazada Malaysia

Malah ada banyak lagi diskaun dan tawaran lain ... apa yang perlu anda lakukan hanyalah luangkan masa di Lazada Malaysia atau muat turun aplikasi mudah LazadaApp menerusi pautan ini:

[+] Diskaun Lebih Banyak untuk Pelanggan menerusi LazadaApp

Jadi? Apa tunggu lagi ... segera sebelum anda terkilan .. kerana anda tentu tidak mahu menerima mesej - Out of Stock!


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Promosi di tengah bulan adoi!!!

    BalasPadam
  2. Nak beli goprooo tuk raya ni.. :)

    BalasPadam
  3. Memang waktu yang ditunggu-tunggu untuk bershopping.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …