18 Januari 2016

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Senarai blog Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 tamat sudah. Dan saya akan menyenaraikan blog-blog yang masih lagi belum disenaraikan lagi. Alhamdulillah, saya dapat lihat segmen ini berjalan dengan baik sekali. Ramai blogger ambil bahagian dan dengan ikhlas hati follow semasa melakukan blogwalking.

Maaf sebab agak lewat update senarai blog yang join segmen ini. Kalau ada yang perasan, saya sejak kebelakangan ini agak kurang sehat sedikit, sampaikan ada beberapa entri saya buat sambil lewa sehingga menyinggung beberapa pihak. Ahaks .. memang patut saya terima kritikan dan kutukan sedemikian. Saya terima seadanya, dan saya mohon maaf atas keterlanjuran. Mungkin kerana gila trafik sehingga saya meludah ke langit dan terkena pada batang hidung sendiri.
Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Tak perlu panjang cerita, saya senaraikan blog-blog yang terakhir join segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 .. jom-jom kita pakat beri sokongan pada blog-blog dan blogger ini.
  1. http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://www.stanzaku.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://www.omydroid.net/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://abdulhalim-ismail.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://emalinmohd.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  6. http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://jomkliksini.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://mimiebella91.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Sekali lagi saya minta maaf atas kelewatan post ini, dan saya juga minta maaf kalau ada kesilapan dan kesalahan saya lakukan sejak dua tiga menjak ni. Ini adalah antara tanda-tanda yang saya perlu undur diri dalam dunia blog Malaysia.

Selamat bersegmen.


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

8 Komen Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

bukan kena undur diri tuan, tapi kena ambil suplemen lecithin tu bagi kurangkan lupa.

we still support u bro hh

Wah, semakin ramai la blogger yg menjadi follower blog HH lepas ni...meriah tu

sekarang dah kurang orang anjur segmen... semoga terus maju jaya...

Terima kasih ... :) saya harap rezeki blogging tahun 2016 akan lebih baik.

Salute Bang.. walaupun banyak menerima penyertaan luar waktu, tapi abang sempoi je layan. Tahniah dan terima kasih. :)

Dah janji, kena tunaikan .... blogger sekarang sensitif ... kalau tak buat kang, siap la ... hahaha

tak sempat join T.T bila lagi sagmen macam ni akan diadakan?


EmoticonEmoticon