Langkau ke kandungan utama

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Senarai blog Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 tamat sudah. Dan saya akan menyenaraikan blog-blog yang masih lagi belum disenaraikan lagi. Alhamdulillah, saya dapat lihat segmen ini berjalan dengan baik sekali. Ramai blogger ambil bahagian dan dengan ikhlas hati follow semasa melakukan blogwalking.

Maaf sebab agak lewat update senarai blog yang join segmen ini. Kalau ada yang perasan, saya sejak kebelakangan ini agak kurang sehat sedikit, sampaikan ada beberapa entri saya buat sambil lewa sehingga menyinggung beberapa pihak. Ahaks .. memang patut saya terima kritikan dan kutukan sedemikian. Saya terima seadanya, dan saya mohon maaf atas keterlanjuran. Mungkin kerana gila trafik sehingga saya meludah ke langit dan terkena pada batang hidung sendiri.
Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Senarai Blogger Jom Tambah Follower Blog 2016 (Akhir)

Tak perlu panjang cerita, saya senaraikan blog-blog yang terakhir join segmen Jom Tambah Follower Blog 2016 .. jom-jom kita pakat beri sokongan pada blog-blog dan blogger ini.
  1. http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  2. http://www.stanzaku.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  3. http://www.omydroid.net/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  4. http://abdulhalim-ismail.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  5. http://emalinmohd.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  6. http://www.rolandjb.tk/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  7. http://jomkliksini.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
  8. http://mimiebella91.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html
Sekali lagi saya minta maaf atas kelewatan post ini, dan saya juga minta maaf kalau ada kesilapan dan kesalahan saya lakukan sejak dua tiga menjak ni. Ini adalah antara tanda-tanda yang saya perlu undur diri dalam dunia blog Malaysia.

Selamat bersegmen.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. bukan kena undur diri tuan, tapi kena ambil suplemen lecithin tu bagi kurangkan lupa.

    BalasPadam
  2. we still support u bro hh

    BalasPadam
  3. Wah, semakin ramai la blogger yg menjadi follower blog HH lepas ni...meriah tu

    BalasPadam
  4. sekarang dah kurang orang anjur segmen... semoga terus maju jaya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ... :) saya harap rezeki blogging tahun 2016 akan lebih baik.

      Padam
  5. Salute Bang.. walaupun banyak menerima penyertaan luar waktu, tapi abang sempoi je layan. Tahniah dan terima kasih. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah janji, kena tunaikan .... blogger sekarang sensitif ... kalau tak buat kang, siap la ... hahaha

      Padam
  6. tak sempat join T.T bila lagi sagmen macam ni akan diadakan?

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …