Langkau ke kandungan utama

Strategi Lengkap Buat Duit Dengan Adsense

Ramai yang tanya saya - apakah strategi untuk buat duit dengan Adsense? Ok. Sebelum itu, saya ucapkan tahniah kepada mana-mana rakan blogger yang telah berjaya mempunyai akaun Adsense sendiri. Apabila dah dapat akaun Google Adsense, langkah seterusnya ialah merangka strategi untuk membolehkan blog menjana pendapatan semaksimum mungkin menerusi Adsense.

Untuk itu, saya syorkan anda mendapatkan ilmu dan pengetahuan tentang strategi ini dengan mendapatkan sebuah ebook yang memaparkan teknik serta strategi lengkap buat duit dengan Adsense iaitu Raja Adsense Revive.

Strategi Lengkap Buat Duit Dengan Adsense

Strategi Lengkap Buat Duit Dengan Adsense
Panduan atau ebook Raja Adsense ini akan memberitahu cara terbaik dan terbukti berkesan untuk memaksimumkan income blog menerusi medium pengiklanan percuma Google Adsense. Ia akan membantu anda untuk mengetahui cara bagaimana untuk mendapatkan trafik berkualiti supaya iklan Adsense akan keluar di blog anda, dan memberikan apa yang anda mahukan iaitu income blog berterusan dalam USD menerusi Adsense.

Panduan yang diberikan akan ditunjukan secara bergambar dan praktikal langkah demi langkah, cara demi cara dan teknik demi teknik bagaimana menjana pendapatan secara online melalui Adsense. Ia akan membuka minda anda dan memperbetulkan cara anda menulis artikel dan post di dalam blog agar dapat memaksima income Adsense.

Anda perlu tahu apakah keyword yang perlu ada dalam blog dan penulisan post terbaru anda supaya iklan Adsense bernilai tinggi terpapar samada di sidebar, atas entri mahupun dalam entri blog anda.

4 Faktor Penting Buat Duit dengan Adsense

Faktor penting untuk maksimumkan income Adsense ialah:
  1. Kata kunci atau keyword entri / blog
  2. Teknik SEO untuk mendapatkan trafik dari enjin carian
  3. Kedudukan iklan Adsense dalam blog
  4. Trafik blog yang berkualiti

Percaya atau tidak, ramai blogger dan internet marketer yang mencadangkan ebook dan panduan Raja Adsense ini sebagai rujukan terbaik dan terlengkap untuk buat duit dengan blog. Boleh dikatakan ianya satu-satunya panduan dalam bahasa Melayu yang boleh membantu blogger Malaysia menerima income sehingga USD10-USD20 sehari hanya menerusi satu blog!

Berminat nak tahu teknik dan strategi buat duit dengan Adsense? Sila klik pautan berikut - Raja Adsense Revive

Jangan lupa muat turun.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wahh!! kena kumpul budget ni.. ilmu mahal memang kena kuar duit ...

    BalasPadam
  2. Harapnya saya akan berjaya dengan Google Adsense huhu :-)

    BalasPadam
  3. Setakat ini, akaun hosted dah ada cuma iklan je lagi tak keluar. Harap-harap ia muncul secepat mungkin. Nak juga rasa iklan melalui google adsense.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …