Langkau ke kandungan utama

Gluastacol - Bantu Selesai Masalah Kulit, Jerawat dan Jeragat

Pernah dengar mengenai Gluastacol? Ok. Maklum tahu bahawa golongan wanita adalah golongan yang mementingkan penampilan, apatah lagi kecantikan. Wanita terutamanya sering menghadapi masalah dengan kulit muka, ini termasuklah masalah jerawat, jeragat, parut, masalah pigmentasi dan liang pori terbuka. Gluastakol adalah satu jenama produk yang boleh bantu masalah kulit seperti dinyatakan tadi.

Gluastakol adalah produk yang dapat bantu selesaikan masalah kulit, termasuklah jerawat, jeragat, parut dan seumpamanya yang sering terjadi pada wanita. Selalunya golongan wanita yang bekerja di luar bangunan atau yang sering berinteraksi dengan orang ramai akan sering hadapi masalah kulit seperti ini. Contohnya cikgu, jururawat, serta pelajar IPT.

Gluastacol - Bantu Selesai Masalah Kulit, Jerawat dan Jeragat

Gluastakol merupakan seleksi produk terbaik yang telah dihasilkan dan diformulasikan oleh pemilik produk ini sendiri iaitu Dr Abdul Aziz Azimuth, menerusi jenama Dr azimuth Formula. Dr Azimuth bukan nama asing lagi dalam bidang perubatan di Malaysia. Beliau juga merupakan penyelidik dan pakar kesihatan dan kecantikan secara holistik, malah telah mempunyai pengalaman lebih 30 tahun dalam bidang kecantikan dan kesihatan.

Produk Keluaran Anak Jati Malaysia

Produk-produk Dr Azimuth adalah produk yang telah diuji dan telah dibuktikan menerusi banyak testimonial pengguna akan keberkesanan termasuklah dapat mengurangkan kedutan dan garis halus terutama untuk wanita. Produk Dr Azimuth adalah selamat kerana melepasi piawaian yang telah ditetapkan oleh pihak FDA (Food And Drug Adminstration) yang memastikan keselamatan diuji terlebih dahulu sebelum diedarkan kepada pengguna.

Untuk produk Gluastakol yang diformulasikan untuk kesihatan dalaman dan luaran ini, lebih menonjol dalam menyelesaikan masalah-masalah berkaitan kulit, termasuklah masalah jerawat, jeragat, parut dan pigmentasi. Ini adalah kerana produk ini mempunyai Astaxanthin. Malah, terdapat testimonial daripada pengguna yang mempunyai masalah sendi telah mendapat manfaat hasil pengambilan Gluastakol.

Testimonial Produk Gluastakol Dr. Azimuth


Kelebihan Gluastakol

  • Astaxanthin yang merupakan antioksidan semulajadi yang meningkatkan kualiti kulit dan mengurangkan kesakitan serta keradangan tendon, sendi dan otot selain untuk kecantikan wajah
  • Bahannya berkualiti dan diformulasikan oleh pemiliknya sendiri.
  • Selain itu juga produk ini mempunyai khasiat mengurangkan sakit sendi dan meningkatkan tenaga.
  • Produk yang dihasilkan ini mempunyai formula kesihatan secara menyeluruh.

Cara Mendapatkannya

Gluastakol terdapat dalam bentuk bekas dan kotak (kotak sesuai untuk mereka yang travel).
Untuk mendapatkan produk ini, anda boleh mendapatkan menerusi:
  • Cash-on-Delivery (COD) untuk kawasan Alor Setar dan Jitra, bagi luar kawasan produk akan dipos menggunakan pos laju
    • RM10 Semenanjung Malaysia, RM15 Sabah dan Sarawak.

Promosi Khas

Ada tawaran dan promosi khas untuk pembaca blog ini.
  • Diskaun RM8, percuma pengeposan untuk pembelian kali pertama

Untuk sebarang pertanyaan lanjut:
Taip SMS GAC ke 013-4663665 atau WhatsApp



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …