Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100. Wah, ada giveaway dengan tawaran hadiah yang cukup lumayan. Dan lagi best, hadiah-hadiah yang disediakan adalah merupakan wang tunai dengan jumlah sebanyak RM3100. Para pemenang pula akan dipilih menerusi keyword atau menerusi pendekatan teknik SEO. Mana-mana peserta yang dapat kuasai kata kunci Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 di carta teratas Google akan dinobatkan sebagai pemenang.

Untuk pemenang tempat pertama, hadiah wang tunai sebanyak RM300 akan diberikan, manakala tempat kedua dan ketiga akan menerima wang tunai RM200 dan RM100. Sebanyak 25 peserta bertuah juga akan dipilih untuk terima wang tunai berjumlah RM100 sebagai duit raya 2015.

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100
Syok ke tak syok? Hoho ... untunglah siapa dapat menang hadiah yang disediakan. Untuk syarat-syarat lain, anda perlu rujuk entri berikut - Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 ditaja oleh Helenz Signature

Tidak Dapat Penuhi Syarat

Untuk giveaway ini, saya terpaksa untuk tidak menyertai sebab saya tak dapat penuhi beberapa syarat tetap yang dikenakan, terutama untuk follow blog-blog penaja, memandangkan sejak 2011, profil blogger saya sudah tidak boleh menggunakan GFC follower untuk follow blog rakan blogger yang lain.

Salah satu syarat penyertaan ialah mesti jadi follower blog penaja - penganjur

Dan syarat untuk memasukkan blog penaja di dalam bloglist memang tidak dapat dipenuhi kerana blog saya tidak ada senarai blog atau bloglist. Ia adalah untuk menjaga jumlah 100 link yang diperuntukkan dalam satu-satu laman entri dalam blog ini bagi tujuan SEO.

Syarat memasukkan blog penaja dalam bloglist sukar dipenuhi.

Memandangkan dah dua syarat wajib untuk join giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 tidak dipenuhi, makanya saya sekadar menulis entri ini untuk berkongsi peluang dan ruang dengan rakan-rakan blogger yang lain. Manalah tahu rezeki menang giveaway atau kontest SEO ini menjadi milik anda.

Semoga berjaya kepada semua peserta.

Kedudukan rank Google Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100


{ 20 comments.. read them below or add one }

Hamba Allah Hamba Allah June 10, 2015
betul tu tuan HH, saya pun x join juga memandangkan instagram pun tak ada .. hehe, memang terbaik la keyword HH ni, dah ada dekat ranking pertama google .. #kipidap
RahimAim BudakPrihatin RahimAim BudakPrihatin June 10, 2015
Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi Up-entry... Tak mengapa, mungkin bro HH boleh cuba lain masa :)
ewento marcello ewento marcello June 10, 2015
halamak....sifoo dah join....mari kita cuba!!!
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz June 10, 2015
Wow ..sifu SEO up entri..tq bro HH....Ala tak dapat join plak..tapi takpe la bro masih sudi juga up entri mengenai GA EFG.Fuhh blog Bro HH dah ada kat first page Google..Terbaik laaaaa..
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah June 10, 2015
terbaik bro HH, terus masuk dalam first page tu even tak masuk ;)
yoorin melacolea yoorin melacolea June 10, 2015
Tq bro HH... tak join pon dah 1st page... huhuu..
irra yyan irra yyan June 10, 2015
Terima kasih HH support Giveaway EFG Mega Raya 2015 sponsor by Helenz Signature :)
adk dayah adk dayah June 10, 2015
terima kasih sif HH =) support EFG mega raya
Eny Abdullah Eny Abdullah June 10, 2015
Terbaiklah Bro HH sudi sharekan giveaway kitaorang... tabik hormat tuann....
muhammad nizam muhammad nizam June 10, 2015
TQ tuan HH for the support ...tuan tak join pun sudah berada di class seo tersendiri....
syira yaya syira yaya June 10, 2015
Terima kasih sif HH kerana sudi berkongsi giveaway efg ini :)
Anizz Annisa Anizz Annisa June 10, 2015
terima kasih bro HH sebab support.. :) terbaikk lah.. :D
Aku Penghibur Aku Penghibur June 10, 2015
terharu bro HH join... alhamdulilah moga berjaya 🏠
anajingga anajingga June 10, 2015
Kak ana mewakili keluarga EFG mengucapkan jutaan terima kasih kerana kesudian HH berkongsikannya disini.Semoga buah tangan pertama kami di EFG akan berjaya dan In Shaa Allah rezeki yang ada akan di kongsi bersama yang bertuah nanti. TQ so much .
siti mdish siti mdish June 11, 2015
tq HH..nk try jugala..
Salmiah Othman Salmiah Othman June 11, 2015
terbaik saudara HH..terus masuk 1st page..tahniah
kisah earty kisah earty June 11, 2015
terima kasih HH sbb support.. :)
kamil salleh kamil salleh June 11, 2015
Tengok dulu, jika saya suka, saya akan join.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.