Langkau ke kandungan utama

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100. Wah, ada giveaway dengan tawaran hadiah yang cukup lumayan. Dan lagi best, hadiah-hadiah yang disediakan adalah merupakan wang tunai dengan jumlah sebanyak RM3100. Para pemenang pula akan dipilih menerusi keyword atau menerusi pendekatan teknik SEO. Mana-mana peserta yang dapat kuasai kata kunci Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 di carta teratas Google akan dinobatkan sebagai pemenang.

Untuk pemenang tempat pertama, hadiah wang tunai sebanyak RM300 akan diberikan, manakala tempat kedua dan ketiga akan menerima wang tunai RM200 dan RM100. Sebanyak 25 peserta bertuah juga akan dipilih untuk terima wang tunai berjumlah RM100 sebagai duit raya 2015.

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100

Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100
Syok ke tak syok? Hoho ... untunglah siapa dapat menang hadiah yang disediakan. Untuk syarat-syarat lain, anda perlu rujuk entri berikut - Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 ditaja oleh Helenz Signature

Tidak Dapat Penuhi Syarat

Untuk giveaway ini, saya terpaksa untuk tidak menyertai sebab saya tak dapat penuhi beberapa syarat tetap yang dikenakan, terutama untuk follow blog-blog penaja, memandangkan sejak 2011, profil blogger saya sudah tidak boleh menggunakan GFC follower untuk follow blog rakan blogger yang lain.

Salah satu syarat penyertaan ialah mesti jadi follower blog penaja - penganjur

Dan syarat untuk memasukkan blog penaja di dalam bloglist memang tidak dapat dipenuhi kerana blog saya tidak ada senarai blog atau bloglist. Ia adalah untuk menjaga jumlah 100 link yang diperuntukkan dalam satu-satu laman entri dalam blog ini bagi tujuan SEO.

Syarat memasukkan blog penaja dalam bloglist sukar dipenuhi.

Memandangkan dah dua syarat wajib untuk join giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100 tidak dipenuhi, makanya saya sekadar menulis entri ini untuk berkongsi peluang dan ruang dengan rakan-rakan blogger yang lain. Manalah tahu rezeki menang giveaway atau kontest SEO ini menjadi milik anda.

Semoga berjaya kepada semua peserta.

Kedudukan rank Google Giveaway EFG Mega Raya 2015 RM3100



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. betul tu tuan HH, saya pun x join juga memandangkan instagram pun tak ada .. hehe, memang terbaik la keyword HH ni, dah ada dekat ranking pertama google .. #kipidap

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum, terima kasih kerana sudi Up-entry... Tak mengapa, mungkin bro HH boleh cuba lain masa :)

    BalasPadam
  3. halamak....sifoo dah join....mari kita cuba!!!

    BalasPadam
  4. Wow ..sifu SEO up entri..tq bro HH....Ala tak dapat join plak..tapi takpe la bro masih sudi juga up entri mengenai GA EFG.Fuhh blog Bro HH dah ada kat first page Google..Terbaik laaaaa..

    BalasPadam
  5. terbaik bro HH, terus masuk dalam first page tu even tak masuk ;)

    BalasPadam
  6. Tq bro HH... tak join pon dah 1st page... huhuu..

    BalasPadam
  7. Terima kasih HH support Giveaway EFG Mega Raya 2015 sponsor by Helenz Signature :)

    BalasPadam
  8. terima kasih sif HH =) support EFG mega raya

    BalasPadam
  9. Terbaiklah Bro HH sudi sharekan giveaway kitaorang... tabik hormat tuann....

    BalasPadam
  10. TQ tuan HH for the support ...tuan tak join pun sudah berada di class seo tersendiri....

    BalasPadam
  11. Terima kasih sif HH kerana sudi berkongsi giveaway efg ini :)

    BalasPadam
  12. terima kasih bro HH sebab support.. :) terbaikk lah.. :D

    BalasPadam
  13. terharu bro HH join... alhamdulilah moga berjaya 🏠

    BalasPadam
  14. Kak ana mewakili keluarga EFG mengucapkan jutaan terima kasih kerana kesudian HH berkongsikannya disini.Semoga buah tangan pertama kami di EFG akan berjaya dan In Shaa Allah rezeki yang ada akan di kongsi bersama yang bertuah nanti. TQ so much .

    BalasPadam
  15. tq HH..nk try jugala..

    BalasPadam
  16. terbaik saudara HH..terus masuk 1st page..tahniah

    BalasPadam
  17. terima kasih HH sbb support.. :)

    BalasPadam
  18. Tengok dulu, jika saya suka, saya akan join.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…