Template Thesis SEO Responsive V3

Template thesis SEO responsive version 3. Ada tak mana-mana blogger yang mencari satu template blogspot percuma yang punyai ciri-ciri terbaik SEO dan juga responsif? Yeah, memperkenalkan template blogspot percuma yang mesra SEO - Thesis V3. Template percuma Thesis V3 ini bukan setakat mesra SEO tetapi telah dimodifikasi agar responsif sesuai dengan polisi baru Google yang berikan laluan mudah untuk blog-blog yang responsif untuk berada top rank enjin carian.

Template blogspot percuma Thesis SEO responsive V3 ini telah dikeluarkan oleh CB blogger dari rakan blogger seberang Selat Melaka. Alhamdulillah, template blogspot percuma ini adalah sangat sesuai untuk blogger yang mahu tampilan minimalist. Ia merupakan template blogspot yang cukup sempoi.

Template Thesis SEO Responsive V3

Template Thesis SEO Responsive V3

Ciri-ciri utama template Thesis SEO Responsive V3 ini:
  • Blog tersedia ciri SEO - tanpa perlu edit HTML.
  • Sangat responsif atau mesra mobile.
  • Loading blog yang cukup pantas.
  • Tersedia dengan markup schema.
  • Template yang mudah untuk customization.
Template Thesis SEO Responsive V3

Untuk lihat demo template ini, anda boleh klik pautan berikut - http://newthesisseov3.blogspot.com/
Untuk download template Thesis SEO responsif ini - https://goo.gl/YvMsNj

Template ini sangat mesra SEO sehinggakan blog baru yang menggunakannya boleh berada di top enjin carian dengan mudah dan pantas. 


{ 14 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof May 11, 2015
boleh la try nanti..thanks HH for sharing...ada upload template terbaru..tapi macam bukan mesra SEO je..
yang baik yang baik May 11, 2015
harus segera upgrade nie...
Mrs Yatie Mrs Yatie May 11, 2015
will try this one. ;)
kamil salleh kamil salleh May 11, 2015
DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.
kamil salleh kamil salleh May 11, 2015
DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.
Eellee Nana Eellee Nana May 12, 2015
will try this one. InsyaAllah
Muh Akram Muh Akram May 12, 2015
templateku kaga di promosiin jg nih hehe
Kang Dadan Kang Dadan May 12, 2015
Pernah sekali guna template ini, memang bagus juga
Suria Lekatlekit Suria Lekatlekit May 12, 2015
alahai.. tak reti la pulak nak masukkan template camni..
salmiah awang salmiah awang May 12, 2015
kalau copy html yang diberi kat templete,semua html yang kita pernah masukkan akan hilanglah ya...contoh,iklan yang kita pasanglah kan...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 12, 2015
Ya betul .. kena buat backup terlebih dahulu ..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 12, 2015
Benarkah Kang Dadan? :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 12, 2015
Kadangkala proses menSEOkan blog tu makan masa sedikit walaupn kita dah gunakan template yang mesra SEO.
Amy Munirah Amy Munirah November 05, 2015
wahh nak cubalah...sekarang ni pun pakai yang basic ...thanks tuan!

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.