Template Thesis SEO Responsive V3

AI Trade
Template thesis SEO responsive version 3. Ada tak mana-mana blogger yang mencari satu template blogspot percuma yang punyai ciri-ciri terbaik SEO dan juga responsif? Yeah, memperkenalkan template blogspot percuma yang mesra SEO - Thesis V3. Template percuma Thesis V3 ini bukan setakat mesra SEO tetapi telah dimodifikasi agar responsif sesuai dengan polisi baru Google yang berikan laluan mudah untuk blog-blog yang responsif untuk berada top rank enjin carian.

Template blogspot percuma Thesis SEO responsive V3 ini telah dikeluarkan oleh CB blogger dari rakan blogger seberang Selat Melaka. Alhamdulillah, template blogspot percuma ini adalah sangat sesuai untuk blogger yang mahu tampilan minimalist. Ia merupakan template blogspot yang cukup sempoi.

Template Thesis SEO Responsive V3

Template Thesis SEO Responsive V3

Ciri-ciri utama template Thesis SEO Responsive V3 ini:
  • Blog tersedia ciri SEO - tanpa perlu edit HTML.
  • Sangat responsif atau mesra mobile.
  • Loading blog yang cukup pantas.
  • Tersedia dengan markup schema.
  • Template yang mudah untuk customization.
Template Thesis SEO Responsive V3

Untuk lihat demo template ini, anda boleh klik pautan berikut - http://newthesisseov3.blogspot.com/
Untuk download template Thesis SEO responsif ini - https://goo.gl/YvMsNj

Template ini sangat mesra SEO sehinggakan blog baru yang menggunakannya boleh berada di top enjin carian dengan mudah dan pantas. 




Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

14 Comments

  1. boleh la try nanti..thanks HH for sharing...ada upload template terbaru..tapi macam bukan mesra SEO je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadangkala proses menSEOkan blog tu makan masa sedikit walaupn kita dah gunakan template yang mesra SEO.

      Delete
  2. harus segera upgrade nie...

    ReplyDelete
  3. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    ReplyDelete
  4. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    ReplyDelete
  5. will try this one. InsyaAllah

    ReplyDelete
  6. templateku kaga di promosiin jg nih hehe

    ReplyDelete
  7. Pernah sekali guna template ini, memang bagus juga

    ReplyDelete
  8. alahai.. tak reti la pulak nak masukkan template camni..

    ReplyDelete
  9. kalau copy html yang diberi kat templete,semua html yang kita pernah masukkan akan hilanglah ya...contoh,iklan yang kita pasanglah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul .. kena buat backup terlebih dahulu ..

      Delete
  10. wahh nak cubalah...sekarang ni pun pakai yang basic ...thanks tuan!

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.