Langkau ke kandungan utama
Ramadan 2017 Promo

Template Thesis SEO Responsive V3

Template thesis SEO responsive version 3. Ada tak mana-mana blogger yang mencari satu template blogspot percuma yang punyai ciri-ciri terbaik SEO dan juga responsif? Yeah, memperkenalkan template blogspot percuma yang mesra SEO - Thesis V3. Template percuma Thesis V3 ini bukan setakat mesra SEO tetapi telah dimodifikasi agar responsif sesuai dengan polisi baru Google yang berikan laluan mudah untuk blog-blog yang responsif untuk berada top rank enjin carian.

Template blogspot percuma Thesis SEO responsive V3 ini telah dikeluarkan oleh CB blogger dari rakan blogger seberang Selat Melaka. Alhamdulillah, template blogspot percuma ini adalah sangat sesuai untuk blogger yang mahu tampilan minimalist. Ia merupakan template blogspot yang cukup sempoi.

Template Thesis SEO Responsive V3

Template Thesis SEO Responsive V3

Ciri-ciri utama template Thesis SEO Responsive V3 ini:
  • Blog tersedia ciri SEO - tanpa perlu edit HTML.
  • Sangat responsif atau mesra mobile.
  • Loading blog yang cukup pantas.
  • Tersedia dengan markup schema.
  • Template yang mudah untuk customization.
Template Thesis SEO Responsive V3

Untuk lihat demo template ini, anda boleh klik pautan berikut - http://newthesisseov3.blogspot.com/
Untuk download template Thesis SEO responsif ini - https://goo.gl/YvMsNj

Template ini sangat mesra SEO sehinggakan blog baru yang menggunakannya boleh berada di top enjin carian dengan mudah dan pantas. 



Komen Pembaca ...

  1. boleh la try nanti..thanks HH for sharing...ada upload template terbaru..tapi macam bukan mesra SEO je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadangkala proses menSEOkan blog tu makan masa sedikit walaupn kita dah gunakan template yang mesra SEO.

      Padam
  2. harus segera upgrade nie...

    BalasPadam
  3. will try this one. ;)

    BalasPadam
  4. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    BalasPadam
  5. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    BalasPadam
  6. will try this one. InsyaAllah

    BalasPadam
  7. templateku kaga di promosiin jg nih hehe

    BalasPadam
  8. Pernah sekali guna template ini, memang bagus juga

    BalasPadam
  9. alahai.. tak reti la pulak nak masukkan template camni..

    BalasPadam
  10. kalau copy html yang diberi kat templete,semua html yang kita pernah masukkan akan hilanglah ya...contoh,iklan yang kita pasanglah kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul .. kena buat backup terlebih dahulu ..

      Padam
  11. wahh nak cubalah...sekarang ni pun pakai yang basic ...thanks tuan!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.