Langkau ke kandungan utama

Template Thesis SEO Responsive V3

Template thesis SEO responsive version 3. Ada tak mana-mana blogger yang mencari satu template blogspot percuma yang punyai ciri-ciri terbaik SEO dan juga responsif? Yeah, memperkenalkan template blogspot percuma yang mesra SEO - Thesis V3. Template percuma Thesis V3 ini bukan setakat mesra SEO tetapi telah dimodifikasi agar responsif sesuai dengan polisi baru Google yang berikan laluan mudah untuk blog-blog yang responsif untuk berada top rank enjin carian.

Template blogspot percuma Thesis SEO responsive V3 ini telah dikeluarkan oleh CB blogger dari rakan blogger seberang Selat Melaka. Alhamdulillah, template blogspot percuma ini adalah sangat sesuai untuk blogger yang mahu tampilan minimalist. Ia merupakan template blogspot yang cukup sempoi.

Template Thesis SEO Responsive V3

Template Thesis SEO Responsive V3

Ciri-ciri utama template Thesis SEO Responsive V3 ini:
  • Blog tersedia ciri SEO - tanpa perlu edit HTML.
  • Sangat responsif atau mesra mobile.
  • Loading blog yang cukup pantas.
  • Tersedia dengan markup schema.
  • Template yang mudah untuk customization.
Template Thesis SEO Responsive V3

Untuk lihat demo template ini, anda boleh klik pautan berikut - http://newthesisseov3.blogspot.com/
Untuk download template Thesis SEO responsif ini - https://goo.gl/YvMsNj

Template ini sangat mesra SEO sehinggakan blog baru yang menggunakannya boleh berada di top enjin carian dengan mudah dan pantas. 


Komen

  1. boleh la try nanti..thanks HH for sharing...ada upload template terbaru..tapi macam bukan mesra SEO je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kadangkala proses menSEOkan blog tu makan masa sedikit walaupn kita dah gunakan template yang mesra SEO.

      Padam
  2. harus segera upgrade nie...

    BalasPadam
  3. will try this one. ;)

    BalasPadam
  4. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    BalasPadam
  5. DEah guna sebelum ini, ia memang power SEO.

    BalasPadam
  6. will try this one. InsyaAllah

    BalasPadam
  7. templateku kaga di promosiin jg nih hehe

    BalasPadam
  8. Pernah sekali guna template ini, memang bagus juga

    BalasPadam
  9. alahai.. tak reti la pulak nak masukkan template camni..

    BalasPadam
  10. kalau copy html yang diberi kat templete,semua html yang kita pernah masukkan akan hilanglah ya...contoh,iklan yang kita pasanglah kan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul .. kena buat backup terlebih dahulu ..

      Padam
  11. wahh nak cubalah...sekarang ni pun pakai yang basic ...thanks tuan!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…