05 Mac 2015

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad orang tak tahu, serius saya sendiri pun baru tahu yang iPad rupa-rupanya ada fungsi lain yang lebih hebat. Patutlah orang Apple Inc tak beritahu, takut nanti ada yang tiru. Uhh ... nasib baik ada satu video ini yang telah bongkarkan kelebihan lain pada iPad.

Video yang saya kongsikan ini memaparkan fungsi-fungsi iPad yang lain, yang menakjubkan, yang ramai tak tahu, malah memang tak pernah terfikir pun ia boleh dilakukan. Jom layan video di bawah. Jangan lupa like dan share ye .. hehehe...

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu




Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

10 Komen

wahhh.bestnye.boleh call org semata mata utk simbah org tu

http://kucenmaster.blogspot.com/2015/03/kucing-berwarna-pink.html

Apsal saya tak nampak videonya :-(

Dah LIKE page? Klik pada video tu ...

kat mana ada jual ipad macam ni... silap mata, ke mata yg silap...heeee

Ngeh..ngeh..ngeh... silap mata macam David Blaine

Kena tanya orang German tu le bro

nasib baik aku xde ipad..haha

Eceh. Ye ke? bukan hang ada 2-3 biji ke kat dalam kedai? lalalala

saya tggu u buat dulu bos. jd ke tak.. hahaha

ipad pun xde HAHHAHHA


EmoticonEmoticon