Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad orang tak tahu, serius saya sendiri pun baru tahu yang iPad rupa-rupanya ada fungsi lain yang lebih hebat. Patutlah orang Apple Inc tak beritahu, takut nanti ada yang tiru. Uhh ... nasib baik ada satu video ini yang telah bongkarkan kelebihan lain pada iPad.

Video yang saya kongsikan ini memaparkan fungsi-fungsi iPad yang lain, yang menakjubkan, yang ramai tak tahu, malah memang tak pernah terfikir pun ia boleh dilakukan. Jom layan video di bawah. Jangan lupa like dan share ye .. hehehe...

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu




{ 10 comments.. read them below or add one }

kucen master kucen master March 05, 2015
wahhh.bestnye.boleh call org semata mata utk simbah org tu

http://kucenmaster.blogspot.com/2015/03/kucing-berwarna-pink.html
Eiryz Eilyz Eiryz Eilyz March 05, 2015
Apsal saya tak nampak videonya :-(
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 05, 2015
Dah LIKE page? Klik pada video tu ...
Denaihati Denaihati March 05, 2015
kat mana ada jual ipad macam ni... silap mata, ke mata yg silap...heeee
Mrs. A Mrs. A March 05, 2015
Ngeh..ngeh..ngeh... silap mata macam David Blaine
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 05, 2015
Kena tanya orang German tu le bro
blogger lelaki blogger lelaki March 05, 2015
nasib baik aku xde ipad..haha
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 05, 2015
Eceh. Ye ke? bukan hang ada 2-3 biji ke kat dalam kedai? lalalala
Nur Misnan Nur Misnan March 06, 2015
saya tggu u buat dulu bos. jd ke tak.. hahaha
::EIDA:: ::EIDA:: March 09, 2015
ipad pun xde HAHHAHHA

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.