Langkau ke kandungan utama

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad orang tak tahu, serius saya sendiri pun baru tahu yang iPad rupa-rupanya ada fungsi lain yang lebih hebat. Patutlah orang Apple Inc tak beritahu, takut nanti ada yang tiru. Uhh ... nasib baik ada satu video ini yang telah bongkarkan kelebihan lain pada iPad.

Video yang saya kongsikan ini memaparkan fungsi-fungsi iPad yang lain, yang menakjubkan, yang ramai tak tahu, malah memang tak pernah terfikir pun ia boleh dilakukan. Jom layan video di bawah. Jangan lupa like dan share ye .. hehehe...

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu

Fungsi iPad Ramai Orang Tak Tahu





Lagi Komen Pembaca ...

  1. wahhh.bestnye.boleh call org semata mata utk simbah org tu

    http://kucenmaster.blogspot.com/2015/03/kucing-berwarna-pink.html

    BalasPadam
  2. Apsal saya tak nampak videonya :-(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah LIKE page? Klik pada video tu ...

      Padam
  3. kat mana ada jual ipad macam ni... silap mata, ke mata yg silap...heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena tanya orang German tu le bro

      Padam
  4. Ngeh..ngeh..ngeh... silap mata macam David Blaine

    BalasPadam
  5. nasib baik aku xde ipad..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Eceh. Ye ke? bukan hang ada 2-3 biji ke kat dalam kedai? lalalala

      Padam
  6. saya tggu u buat dulu bos. jd ke tak.. hahaha

    BalasPadam
  7. ipad pun xde HAHHAHHA

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.