Pemandu Bas Tidur Biar Bas Bergerak Sendiri

Mak aih, ini bukan stunt. Ini benar berlaku. Bagaimanakah pemandu bas yang mengantuk ini dibiarkan tidur dan bas bergerak dengan sendirinya? Dan kenapa pula lelaki yang merakam video pemandu bas pergi tidur ini dan biarkan bas bergerak sendiri tidak melakukan apa-apa?

Pemandu bas biar bas bergerak sendiri

Video Pemandu Bas Biarkan Bas Bergerak Sendiri

Anda patut lihat video ini. Dan sila lakukan apa yang patut rakyat Malaysia yang prihatin lakukan .. viralkan video ini ... okeh.



6 comments.. read them below or add one

Denaihati Denaihati August 19, 2014
mula-mula suspen tengok video ni, driver ni pun terror berlakon ....heee
Jia Rizaira Jia Rizaira August 19, 2014
suspen giler. Tgk pemandu bas pun rilek je tinggalkan stereng. Rupa2nya kena towing. Klaka abes...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 19, 2014
Hahaha.. itulah pasal. :)
Ezad Skytech Ezad Skytech August 19, 2014
haha...da agak da...hari tu driver bawa kereta sambil makan...last2 towing...ni pun sama je...huhu
deno deno August 20, 2014
Fuh .. sehgiau deno tengok video ni mr. HH

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.