Lawak Belalang, Lipas, Kambing dan Semut Asrul Samat Jadi Viral

Adeh. Benda ni dah lama sebenarnya berlaku, tetapi dah menjadi-jadi tahap lawak yang berkait-kait sampai ke sudah. Mula biasa je, setakat lawak pengguna Asrul Samat - Belalang - Kambing - Lipas dan terbaru Semut.

Semua orang bagai dah gila sarcasm bila gambar belalang dijawab kambing jadi bahan lawak pecah perut, segalanya bermula dari Asrul Samat. Nak ditambah-tambah, komen-komen yang juga bila dibaca bagai nak pecah perut ... adeh. Sekali, ok ... dua kali ok .... bila masuk tiga dan empat .. dah tak tahan dah.

Lawak Belalang, Lipas, Kambing dan Semut Asrul Samat Jadi Viral

Lawak Belalang, Lipas, Kambing dan Semut Asrul Samat Jadi Viral
Saya kongsi kepada anda bukan nak memalukan sesapa pun, tapi sekadar hiburan dan memperlihatkan bagaimana sudah semakin ramai pengguna Facebook gunakan pendekatan sarcasm untuk perli secara mendalam. Kalau orang lurus bendul memang main terima sahaja. Tapi nyata lagi bersuluh, anak saya yang umur 4 tahun pun tahu beza mana semut, mana kambing, mana lipas dan mana belalang .... :)

Layan balik weihhh ...



4 comments.. read them below or add one

Prince of Noob Prince of Noob August 26, 2014
asrul samad ni saya tak percaya orang ni wujud. saya percaya dia tu hanya watak rekaan yang dicipta sebagai seorang yang terlalu fanatik dan taksub kepada anwar ibrahim, kerana banyak statusnya terlalu bodoh sampaikan tak logik.
tarmizi tarmizi August 26, 2014
asrul samad dah bagi kenyataan yang cermin mata dia rosak...
Fizi Zaidi Fizi Zaidi August 26, 2014
Komen ikot mulot..can g tulah jadinya
TunSha Ayunie TunSha Ayunie August 26, 2014
hahahhaa....sha anggap benda ni lawak je... dont so serious...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.