HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Wednesday, April 9, 2014

10 Tips Hartanah Buat Pelabur Newbie


10 Tips Hartanah 2014 Buat Pelabur Newbie - Sebuah ebook daripada Meor Zaidee Meor Ahmad Rasdi yang telah laris dijual secara terhad. Lantaran kerana larisnya ebook tersebut, pelabur-pelabur hartanah newbie jangan lepaskan peluang untuk dapatkan deretan ebook terbaik yang boleh dijadikan panduan untuk menjana income menerusi pelaburan hartanah.

Anda mungkin zero knowledge berkaitan pelaburan hartanah, tapi in Sha Allah, ada beberapa ebook yang boleh dijadikan panduan untuk anda bermula, yang telah ditulis dan disusun oleh seorang pakar pelaburan hartanah yang berjaya buat duit dengan konsep ini.

Blog AbangEnsem bukan blog untuk mereka yang dah lama ceburi bidang ini, tetapi sangat sangat sesuai untuk mereka yang rasa ingin tahu dan mahu menjadikan sektor pelaburan hartanah sebagai salah satu punca pendapatan. Jika bukan sebagai income penuh, jadilah sebagai income sampingan.

10 Tips Hartanah Pawer Buat Pelabur Newbie

Berminat? Harga - RM15 edisi prapelancaran (TERHAD) -  Harga ini telah pun ditutup, tetapi masih lagi dijual dengan harga yang mampu milik oleh semua. Nak dapatkan cara untuk order? Boleh dapatkan di link ini -  http://goo.gl/adi2XB

Tips Hartanah Dari AbangEnsem.com

Sebenarnya banyak lagi tips hartanah dan panduan buat duit menerusi pelaburan hartanah yang boleh anda dapatkan dari AbangEnsem.com ini.
10 Tips Hartanah Buat Pelabur Newbie

Dan jangan bimbang, kerana ramai antara anda ialah newbie, maka harga jualan juga adalah harga jualan newbie. Tak mahal, memang tak mahal ... walaupun harganya murah ... namun, jangan pandang sebelah mata, kerana ilmu inilah yang menjadikan beliau seorang pakar dalam bidang ini.

Anda boleh dapatkan di sini - http://goo.gl/adi2XB

Koleksi Tips Hartanah Terbaik Untuk Rujukan Newbie

Antara koleksi tips hartanah yang boleh anda dapatkan ...
  • 10 Tips Hartanah Paling PAWER Buat Pelabur Newbie RM20
  • Rahsia Jutawan Hartanah Terbongkar RM30
  • Tips dan Panduan Membeli Rumah Terpakai RM30 
  • Caraku RM30 
  • Tips Mudah Lulus Pinjaman RM30 
  • Buta I.T Celik Ringgit RM30 
  • Rahsia Refinancing RM40 

p.s: Blogger AbangEnsem pakar jana income pasif menerusi hartanah, malah berkongsi pengalaman di kolum akhbar tempatan, beliau bakal berhenti menulis dan akan undur diri dari dunia blog.

10 Tips Hartanah Buat Pelabur Newbie
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

3 komen

Tulis komen
avatar
Ida
16 October, 2014 23:26 delete

insyaAllah, berminat sangat dengan ilmu hartanah!

Reply
avatar
09 November, 2014 07:24 delete

dapatkan ilmu hartanah ini, memang patut dipelajari untuk jana duit pasif dari hartanah

Reply
avatar
09 November, 2014 17:24 delete

Betul. Ramai yang dah sedar tentang pelaburan hartanah yang menguntungkan jangkamasa panjang.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive