Blogger Bakal Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

#SBB2014 #SBBYEOS2014, in Sha Allah akan meriah pada Sabtu 8 Mac 2014, bermula dengan pendaftaran pada jam 10 pagi dan sarat dengan aktiviti berkaitan blogger sehingga jam 5.30 petang. Saya dengan izin Allah S.W.T akan berkesempatan berada bersama blogger lain.

SBB2014 - Sepetang Bersama Blogger 2014 bakal mengumpulkan ramai blogger dari Nusantara. Ada blogger yang dah lama di dunia blog Malaysia, ada yang baru nak naik, ada yang punya jenama, ada yang baru nak buat jenama. Saya sendiri teruja. Almaklumlah, saya blogger kampung yang masih menggunakan komputer lama .... tak seperti yang lain yang sudah berlangkah-langkah meninggalkan saya - walaupun hakikatnya saya dah berblog sejak 2007-2008 lagi.
Sepetang Bersama Blogger #SBB2014 #SBBYEOS2014

Blogger Bakal Hadir #SBB2014 #SBBYEOS2014

SBB2014 akan mengumpulkan blogger dari Malaysia, Indonesia malah dari Brunei. Ia akan menghimpunkan blogger dari pelbagai platform - termasuklah dari platform percuma dan berbayar, dari wordpress mahupun blogspot. Disatukan dalam satu majlis, yang in Sha Allah, akan memberikan manfaat jangka panjang buat semua yang hadir.

Siapakah blogger-blogger yang bakal hadir dalam SBB2014 ini? Senarai sudah ada, namun kelibat akhir hanya akan dipastikan pada pagi Sabtu 8 Mac 2014. Oh ya, lupa pula nak bagitahu. Pada tahun ini, SBB2014 akan diadakan di Saloma Bistro, Jalan Ampang.

Senarai Blogger Mendaftar SBB2014

Norsyafawati Bt Abdul Muttalib Norsyafawati Bt Abdul Muttalib (www.attijarah.wordpres.com) mohd shakir razali MOHD IZZUDDIN B. JAMAL@ISMAIL Nazirah Binti Abdullah Syukri Mohammad Nor Noor Rasidah Radzuan Nor Farhana Hizami bt Mohtar Abdullah Hafiz Bin Hussain Muhammad Firdaus Bin Roslan MARSITAH BINTI MAT SA'AD Aima Mohammad Hanim Binti Hashim azrizam mansor Juhairee Abdul Rashid RBA Wahab Muhammad Farhan Bin Abdul Aziz mohammad hazwan nizam bin fazil MOHAMAD AZRI BIN JOHAN Azhafizah Md Nor Ammar Yasir Bin Che Hassan mohamed aslam nurmisnan Sunshine Kelly sharifah munira sayed azahar Abrar Chek Teh Farhana Hanafi Shaharuddin bin Muhalli Azuan Razi MOHAMAD UZAIR BIN OTHMAN MOHD ZAID BIN OTHMAN Nur Mardhena NOR 'ATIKAH BINTI NORBAKI mustazah Namia Sakinah binti Yaacob Ismail N Paklan Mohd Hafiz Kamaruddin Mohd Hafiz Bin Kamaruddin Norshafahida Binti Mohd Noor Norlaila Binti Kamaruddin nur ainalhanisah binti rasli Fazrol Amer SITI NABILA RAMLIE Nur Fatin Aimie bt Mohamad Mookhtars Abdul Muiez bin Mohammad Ruslee Mohd azahar b mohd nordin NADIA SHAIRA BINTI SHAFII Ridhauddin Hariz Afizah Bt Abd Rahman Suraya binti Yaacob Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin Cheq eem Ahmad Hafiz bin Mohd BUDIYATI MURNI BINTI KAMARUDIN BUDIYATI MURNI BINTI KAMARUDIN Ishak Ismail Muhammad Halimi Nur Fatihah Md Rushdi Fahmi Samuni sitti maryam assiddeeqah azman Izzah Azizah Khairil Mazri Normaira binti Roslan Nur Aliah Binti Mohd Nor Noor Aini Binti Samsusah Mohammad Izzat Amir Hilal Azmi Mohd Roni bin Ahmad Suraya Che Mohd Zain (sagitaurus.com) yuyu atiqa Muhammad Ridhwan B Abd Kadir Zulkifle Bin Othman Ahmad Radi Bin Md Ali MOHD JAMARUDDIN BAHARUDIN Normaya Mukhtar Muhammad Fathur Rahman Noor Hidayah Baharum azwan NOR SYAMILA BINTI AHMAD NUR NADIA FARAHIDA BINTI MOHD SABRI Wan Mohd Najid Hasan SHIQIN SUNSHINE ahmad fahmi bin abdul majid encik titan Nuranizawati Fisol Hazwan Hairy Misz-Ella UMMU AINNI BINTI MAALIP @ BAKAR MOHD FAIRIZ ABD RAHMAN MOHD HAIRULNIZAM BIN OTHMAN hazanis Arif Jemali Eyriqazz MUHAMMAD HAFIZ BIN SAINI siti nur syuhada salleh kozumi_ ro Nur Syuhada Baharudin Abdul Rahim Bin Nasoha Mohd Zulfan Islami Bin Irfan Ema Junaiha Mohamad Fauzie Ahmat Jasmani MUHAMMAD FARID BIN MUHAMAD LAHAM NUR AMNI INSYIRAH HUSSIN Nur Syakirah Hasman Anizah Ranni @ MakLady AHMAD ZU MAL BIN MD RAYI Hafiz Rahim SOFIYATUL SALMI ISMAIL MUHAMMAD AL FARUUQ BIN HJ HAMZAH Kakmahh dan Abe Mat Khir Khalid Azman Ismail NOOR SHAFAWATI BINTI MOHD BADARI Nurul Zayani Binti Zulkiffli Nurmujahidah binti Ismail JUARIAH BINTI MANSOR Hazirah binti Shahrudin IDRIS MOHAMAD ROSHIDAYU BT. CHE MAT Halim Nadzeri Bustaman Bin Sulaiman Tya Salmid Tya Salmid Cik Lyeen Tya Salmid Khai Artzfar WAN NABILA BT WAN MOHD NOOR Kamil Salleh NURMAZAYA BINTI ZARKANI IZZAT NAZMI BIN SAIFUL BAHRI zahari baharum Marlini Matusan Siti Noor Azhani Binti Shikh Md Hassan MOHD SHARIL BIN MOHD SETH Nur Liyana Binti Abdul Hamid Mahadir Bin Mohamed Arifin Bella Enveeus uncle gedek Marzuki Mahbob Parizan Binti Mohd Zain Mohamad Yusrizal Yusrizal Bin Yaakub Hawa Syazana Razali WAN NAJIHAH KARIMAH BINTI WAN MOHD NOOR ANNA KHAIRANIE BINTI MOHD ISMAIL syahidah binti ahmad nasarudin Hasrulnazim B. Hassan Mohd Zakwan Bin Mohd Zain Mohamad Shah Irwandy Bin Misran Muhammad Syafiq Salim Kamil Salleh Nur Haiqal Rawlins Una Mohd Izahar Bin Sabtu shamsuri bin shamsudin roziati a.manan Mohd Azrin Bin Roselan CikLilyPutih Farinuruddin Buhari MOHD WAHIDI BIN ROSNI Nor Azri Syahirah Mohd Sabri SUHAIRI ALIAS Muhammad Firdaus Azizi Ashida binti Abd Rasid NORAZWAH KAMARUDDIN Mohamad Halif bin Mohamad Yusof Isaac Tan Joon Siew suriani muhamnad NIK SUHAIMI NIK ABDUL KADIR boni kacak Ladfe Amir Zakaria NUR HAFIZAH BINTI AZHAM Nor Azliatul Aznie binti Mohd Isa (Nannie Isa) Nazlan Nasir Tarmizi Bin Mohammad Shukri nik normasitah(nik) Ariff Shah Ayue Rejaluddin Datin Tyka Ruzanna Md Nasir 'izzati binti abdul ghafur Nur Anim Binti Abdul Rashid Siti Salyana Binti Samsaiman Izzati Abdul Ghafur Mohamaf Farzli bin Jaafar Farah Waheda Binti Wahid WAN RIZALMI BIN WAN HANAFI Ogy Sijemariseni Hazman bin Fadzil Juliana Ngahdirin Juliana Ngahdirin Junaidah binti Mohit

Dapat lihat nama-nama blogger yang hadir? Jika nampak blogger 'kesukaan' anda ... baguslah, nyata mata anda itu dah mencari apa yang anda mahu melihat. :) Berapa ramai yang hadir? Heh .. pandai-pandai anda semua kira kat atas tu.

Sengaja saya biarkan dalam bentuk awan nano ini .... jika mahu melihat senarai yang tak pening kepala .. boleh sahaja anda rujuk di sini - http://sbb.my/pendaftaran/senarai-peserta-berdaftar/

SBB2014 - moga nanti pertemuan akan diberkati, dan majlis berjalan dengan lancar dan penuh meriah.


{ 10 comments.. read them below or add one }

Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin March 06, 2014
wow! ramainya..segan, berdebar, teruja semua ada..
saya ada menyediakan note book limited edition khas buat 100 blogger yg terawal saya jumpa.

so, jumpa disana nanti ye tuan.
Ezad Skytech Ezad Skytech March 07, 2014
makin dekat hari #SBB2014...makin berdebar pulak rasanya...ramai blogger yang turun ni...:D
Syuhada Salleh Syuhada Salleh March 07, 2014
jumpa nnti ye bro, insyaAllah..
deno deno March 07, 2014
wah seronoknyaaa... deno ada kekangan so tak dapat nak join..... =.'=
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K March 07, 2014
Teringin jugak nak join..isskkk
Khairil Mazri Khairil Mazri March 07, 2014
begitulah awan nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano nano... huhu
shahfir yusof shahfir yusof March 07, 2014
mesti meriah nie...dan boleh bertukar-tukar tips berblog
bella luna bella luna March 07, 2014
wahh.. ramai.. bella meja 31. abg HH meja berapa?
deno deno March 08, 2014
ada bc dalam surat khabar juga tadi^^

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.