Cek Pertama ChurpChurp 2014

Terdengar bunyi enjin motorsikal dari jauh. Hmmm .. mungkin posmen bawa berita gembira buat saya hari ini. Alhamdulillah, anak saya Zikri bawakan satu sampul berwarna putih. Saya buka .. jeng jeng jeng ... akhirnya sampai juga cek pertama daripada ChurpChurp.

Cek pertama 2014 tetapi merupakan cek kali ke empat rasanya secara keseluruhan setakat ini. Jumlahnya tidaklah banyak, tetapi berbaloilah dengan usaha. Kalau lebih banyak usaha dan kerja dibuat, mungkin hasilnya akan jadi lebih lagi.

Bagi mereka yang masih lagi belum ada akaun ChurpChurp, sila daftar. Percuma je pun, bukan kena bayar. Paling tidak, dengan perkongsian anda menerusi ChurpChurp, leh dapat sekupang dua buat tampung belanja seharian.



{ 10 comments.. read them below or add one }

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah February 10, 2014
Tahniah bro HH. Semangat nak tambahkan ChurpChurp ni..
NCee Poh NCee Poh February 10, 2014
congrats...sy pun sedang nunggu cek pertama churp2 tahun ini..harap2 tak sesat..hehe..boleh juga buat belanja bayar domain name..
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim February 10, 2014
Tahniah. semoga dimurahkan rezeki...
amal amal February 11, 2014
waaaaaaah tahniaaaaaaah!
Maziah Jamaludin Maziah Jamaludin February 12, 2014
Wahhhh..best nye..baru2 ni pun kawan tunjuk cheque dia..saya baru blaja blogging..happy blogwalking..

Ketahui Rahsia Rambut Menawan.KLIK SINI

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.